Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Powerbanks (15)

kraftbank

Sortera efter:

Hjälpzon

Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?

Det är möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten uttrycks i miles av amperetimmar (mAh), ju högre värde på kapaciteten, t ex 3000 mAh, desto längre kan arbetstiden uppnås på en batteriladdning, vilket ökar vår rörlighet och effektivitet.


Det är möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten uttrycks i miles av...

Hur väljer man powerbank?

  1. Batterikapacitet i telefonen Det viktigaste vi behöver kontrollera är batterikapaciteten i våra telefoner och den kan variera från drygt 1000 mAh till till och med 4000 mAh. Observera att det finns en oundviklig förlust av energi under laddningsprocessen, vilket kan minska den faktiska prestandan för powerbanken med upp till 75 %. Detta är ett helt naturligt fenomen och måste beaktas.
  2. Powerbank för smartphone - vilka parametrar bör övervägas? Om du har en telefon som möjliggör snabbladdning lönar det sig att välja en nätadapter som stöder 2.1A eller QC 3.0 laddning, vilket gör att du kan ladda upp till dubbelt så snabbt jämfört med andra modeller. Observera dock att om telefonen inte är kompatibel med den, kommer snabbladdningsalternativet inte att göra oss bra.

Batterikapacitet i telefonen Det viktigaste vi behöver kontrollera är batterikapaciteten i våra...

Vad är Ultra Charge?

Ultra Charge snabbladdning är baserad på tre laddningsprofiler - 5/9/9/12V. Beroende på vilken enhet du ansluter kan du vara säker på att rätt laddningsspänning är vald och att intensiteten är så hög som möjligt. Tekniken garanterar säker och snabb laddning oavsett ansluten enhet. Med Ultra Charge kan vi ladda de flesta smartphones från 0 till 100 % på 1-1,5 timmar.


Ultra Charge snabbladdning är baserad på tre laddningsprofiler - 5/9/9/12V. Beroende på vilken...

Är en kabel ansluten till powerbanken?

Varje strömadapter kommer med en USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer) som kan användas för att ladda strömadaptern och om telefonen har ett lämpligt uttag kan den även laddas via denna kabel.


Varje strömadapter kommer med en USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer) som kan...
Solar laddare Green Cell GC SolarCharge 21W - Solpanel med 10000 mAh power bank funktion USB-C Power Delivery 18W USB-A QC
Powerbank Baseus Blade 20000mAh, 2xUSB + 2xUSB-C, 100W
Powerbank Baseus Bipow 30000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W
Powerbank Baseus Super Energy Car Jump Starter, 10000mAh, 1000A, USB
Powerbank 2500A 12V 74Wh Auto Starthilfe Lokithor J401
499,95 kr
499,95 kr
kapacitet: 10000 mAh
Produktkod: PBGC02S
399,95 kr
1 699,95 kr
1 850,00 kr
kapacitet: 74Wh
Spänning: 12V
Produktkod: JA301
1 999,95 kr
499,95 kr
Lägg till i kundvagn
1 197,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 20000 mAh
Produktkod: PPDGL-01
929,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 30 000mAh / 3,7V / 111Wh
Produktkod: PPDML-K01
649,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 20000 mAh
Produktkod: PPBD050101
449,95 kr
Lägg till i kundvagn
1 149,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 10 000 mAh / 3,7 V / 37 Wh
Spänning: 12V
Produktkod: CGNL020101
949,99 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 20000 mAh
Produktkod: J401
2 099,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 20000 mAh
Produktkod: PPAD050001
599,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 15 av 15 objekt

Batterinivåindikatorn blinkar vid den värsta tiden? I sådana situationer lönar det sig att ha en 12 volts elbank med batteri! Med hjälp av en kabel kan du ansluta din 12V strömbank till telefonen och förse batteriet med ström utan eluttag. Powerbanken är den perfekta följeslagaren på varje resa. Tack vare det kan du ladda smartphones, bärbara datorer, smartklockor, konsoler, MP3- och MP4-spelare, navigationsenheter och alla enheter som har rätt anslutning. Den moderna Powerbank Jump Starter startar motorn i ditt fordon tack vare sin höga startkraft! Upptäck alla fördelar med externa batterier och köp den bästa powerbanken med snabbladdningsfunktion.

I Battery Empire onlinebutiken hittar du ett brett utbud av högkvalitativa och kraftfulla kraftbanker. De apparater som presenteras av oss är utrustade med celler från kända tillverkare som garanterar rörlighet och arbetsfrihet. Kraftbankerna skiljer sig inte bara i sin kapacitet utan också i ytterligare funktioner, antal portar, effektivitet och design, storlek och vikt. Vårt sortiment inkluderar externa batterier från kända tillverkare. Detta är den bästa garantin för utmärkt kvalitet och 100% nöjdhet med användningen.

Kraftbanker kan delas in i tre grundläggande kategorier:

● lätta och kompakta modeller som är perfekta för att ladda mobiltelefonen under resan,

● elastiska modeller med flera portar,

● Högpresterande enheter för speciella uppgifter.

Viktiga parametrar i en bra kraftbank

Var noga med att vara uppmärksam på den kapacitet som erbjuds när du väljer en bra kraftbank. Kontrollera även energitätheten för enheten som drivs av ett externt batteri. Varje kraftbank har en viss utgång som genereras genom att omvandla battericellens låga spänning till de 5 V som krävs för laddarna. För de flesta enheter är den faktiska prestandan 70-90% av den angivna kapaciteten. Den faktiska kapaciteten för en kraftbank med 10 000 mAh är mellan 7 000 och 9 000 mAh. Om din smartphone har ett 4000 mAh batteri, var noga med att välja en kraftbank med högre kapacitet. Kolla erbjudandet i vår onlinebutik och köp en powerbank med snabb laddningsfunktion med en kapacitet på till och med 30000 mAh!

Ett externt batteri kommer utan tvekan att göra dig oberoende av elnätet och din mobila enhet kan få ström var som helst. Beroende på modell kan du använda den för att ladda batteriet på en smartphone , surfplatta eller bärbar dator eller flera enheter samtidigt. En kraftbank med 12 V-uttag, dvs en extra likströmsingång, kan till och med användas för att ladda stora och sofistikerade enheter.

De grundläggande versionerna av kraftbankerna erbjuder vanligtvis en port för anslutning av en lämplig USB-kabel. Större modeller är till och med utrustade med fyra portar, tack vare vilka du kan ladda flera enheter samtidigt. Ett utmärkt exempel är Green Cell Power Play Ultra Charge-modellen med fyra USB-portar. 12 volts kraftbank har en snabbladdningsfunktion och kan användas framgångsrikt för att ladda batterier i bärbara datorer, Macbooks, iPads, iPhones, Nintendo Switch och andra. Förutom de utbredda USB 2.0-portarna erbjuder bra kraftbanker USB-C-gränssnittet. I vissa modeller hittar du också Schuko-uttaget där du kan ansluta elektriska enheter med en effekt på upp till 100 W.

Trådlös laddning

Om du vill ladda din mobila enhet trådlöst, välj en kraftbank med trådlös laddningsfunktion. Ett sådant alternativ erbjuds av Xiaomi externa batteri. Ett annat intressant val är RDY-induktionsbanken. Du hittar enheter av denna typ i vår onlinebutik. Upptäck det breda utbudet av produkter och glöm bort urladdade batterier.

I vår onlinebutik erbjuder vi bara enheter av högsta kvalitet som kommer att glädja även de mest krävande kunderna. Vi har kraftbanker med solbatterier, tillbehör för externa batterier, kablar, laddare med energilagringsfunktioner och mycket mer. Vi har Green Cell , Xiaomi och RDY-produkter. Kraftbanker kan också utrustas med ytterligare alternativ, till exempel en skärm, en integrerad ficklampa eller en batterinivåindikator.

En bra kraftbank bör ha skydd mot kortslutning, överspänning, överbelastning, djup urladdning och överladdning. De enheter vi erbjuder uppfyller alla säkerhetsstandarder. Varje batteri för kraftbanken har utrustats med avancerad säkerhetselektronik och märkesceller, vilket återspeglas i en otroligt hög nivå av effektivitet och livslängd.

Mer energi till din mobila enhet

Glöm batteriproblem. Kraftbanken kommer effektivt att lösa problemet med den urladdade enheten. Inuti huset finns litiumjon- eller litiumpolymerceller med en särskilt hög energitäthet på upp till 30 000 mAh.

Om du uppskattar högsta kvalitet och attraktiva priser, vänta inte och köp en bra powerbank i vår onlinebutik idag. Märkesceller är garantin för en lång livslängd och en hög faktisk kapacitet. Den avancerade styrelektroniken säkerställer full användningssäkerhet.

Du behöver inte längre oroa dig för att ta slut på batteriet vid sämsta möjliga tidpunkt. Kraftbanken tar hand om din rörlighet och arbetsfrihet. Detta är den perfekta följeslagaren för alla användare av trådlösa enheter. Kontrollera vårt erbjudande och investera i en extra kraftkälla. Kraftbankerna finns till exempel under nyckelorden: Powerbank snabb laddningsfunktion, Powerbank 12V utgång, Powerbank USB C eller Power Bank Mah.

Green Cell - innovativa lösningar

Batteripaketet Power Play10 från Green Cell är utrustat med en USB-A-Ultra laddningsport, som du kan använda för att ladda även de mest krävande enheterna i en snabb takt.

Ultra Charge är en Quick Charge-teknik som utvecklats Green Cell Detta används i de senaste enheterna från detta företag. Den är helt kompatibel med marknadsstandarder och garanterar 3,5 gånger mer prestanda. Ultra Charge baseras på tre laddningsprofiler - 5, 9 och 12 V. Beroende på vilken enhet du ansluter väljs rätt spänning. Så om du behöver en 12V Green Cell externa batteri automatiskt rätt spänning.

Green Cell kraftbankerna erbjuder pålitlig hållbarhet, hög prestanda och en karakteristisk, snygg design. Genomgångsfunktionen möjliggör laddning av kraftbanken och enheterna som är anslutna till den samtidigt. Detta är en fantastisk tids- och energibesparing. Den genomtänkta konstruktionen och de högkvalitativa materialen som används garanterar motståndskraft mot skador och bekväm användning under alla förhållanden.

Läs mer