Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Bosch (1)

Laddare för sladdlösa skruvmejslar från Bosch

Sortera efter:

Hjälpzon

Elverktygsadapter - vilken spänning?

När du väljer en ny strömförsörjning, var uppmärksam på originalets spänning. Du kan läsa den här informationen på originalströmförsörjningen - så att du kan vara säker på att produkten du har valt kommer att göra sitt jobb ordentligt.


När du väljer en ny strömförsörjning, var uppmärksam på originalets spänning. Du kan läsa den här...

Hur väljer man en laddare för en skruvmejsel?

Att välja rätt laddare är mycket enkelt - ange bara en exakt borrmodell i vår sökmotor. Se bara till att dina batterier har cellerna som stöds av laddaren. Många äldre elverktyg har ett batteri med nickel-kadmium (NI-Cd) celler. Idag är nickelmetallhydrid (NI-MH)-batterier vanligare, och laddare som är kompatibla med dessa batterier kan använda äldre enheter på rätt sätt. Vi erbjuder även Lithium Ion (LI-ON) cellladdare - dessa är endast lämpliga för denna typ av celler och bör inte användas för att ladda NI-MH eller NI-CD batterier.


Att välja rätt laddare är mycket enkelt - ange bara en exakt borrmodell i vår sökmotor. Se bara...
Visar 1 - 1 av 1 objekt

Bra elverktyg betyder inte bara hög prestanda och ett batteri med stor kapacitet. Även den bästa cellen kan ladda ur sig själv när du behöver enheten mest. Det finns ett mycket enkelt sätt att lösa problemet - genom att köpa en laddare som tål din arbetstempo. Och det borde du tänka på idag.

Bosch snabbladdare 18V från Green Cell -märket för Bosch trådlös skruvmejsel är en ny kvalitet.

Green Cell -laddare - varför är det värt att äga?

Ergonomin och funktionaliteten för varje batteri i världen stöds i skuggan av dess goda och högeffektiva laddare . Även om den används lite mindre än själva verktyget, är laddaren en fullfjädrad del av uppsättningen. Även om detta ofta är underskattat, tillåter det snabba och enkla framsteg i ditt arbete och, när det väl väljs, förlänger batteriets livslängd och fulla funktionalitet.

Bosch är ett varumärke känt över hela världen. Det erbjuder olika typer av enheter för både avancerade användare och DIY -entusiaster. Det är förknippat med effektivitet, hållbarhet och ett exceptionellt lågt pris.

Men även med sådana fasta enheter fungerar något ibland inte. En defekt eller förlust av Bosch 12V -laddaren gör att enheten automatiskt tas ur drift, vilket ofta leder till dyra arbetsavbrott, t.ex. av ekonomiska skäl (under genomförandet av beställningen) eller tidsskäl.

Bosch 18V -laddaren som utvecklats Green Cell är en perfekt återspegling av originalet. Det garanterar 100% kompatibilitet med olika sladdlösa skruvmejselmodeller, vilket gör det till en idealisk och billigare ersättning för det ursprungliga Bosch -batteriet. Tack vare små förbättringar erbjuder laddarna ett märkbart energiförskjutning. Du kommer att kunna ladda batterierna snabbare och mer effektivt och dina elverktyg kommer att återfå sin energipotential.

Green Cell -laddaren är en säker reservdel

Bosch ersättningsladdare är helt säker och anpassad för allt mer krävande arbete. Speciella elektroniska system har inbyggda skydd mot överhettning och skydd mot överladdning och djupurladdning.

Tack vare användningen av Green Cell -laddaren kan du vara säker på att batterierna i din sladdlösa skruvmejsel laddas i enlighet med tillverkarens dokumentation. Var och en av de produkter som vi erbjuder har utvecklats för att enkelt hantera de olika batterityperna som du kan hitta Bosch Du kan ladda litiumjon (Li-Ion), nickel-kadmium (Ni-Cd) och nickel-metallhydrid (Ni-MH) batterier utan problem-oavsett kapacitet.

Det unika och exakta hos Green Cell -laddare demonstreras också av det faktum att de garanterar en nästan idealisk spänning och ström vid laddning. Dessutom Bosch 18V -laddaren automatiskt av batteriet och elektroniken när ett hot upptäcks.

Bosch reservdelar - laddare att välja mellan

Battery Empire webbutik erbjuder olika typer av laddare med en särskild uppdelning i spänning, ström och driftslägen. Den mest populära modellen erbjuder en exakt justering av alla konstruktionselement och är gjord av högkvalitativt TPU -material. Den är idealisk för laddning av batterier med flera olika spänningsnivåer. Den fungerar i intervallet från 1,2 till 18 V. Den riktar sig främst till användare av Ni-MH- och Ni-CD-celler som laddas med en intensitet på högst 1 A.

Den andra rekommenderade modellen är Bosch 18V -laddare, som är avsedd för spänningar från 14,4 till 18V. Strömmen på 2 A kommer att leda till att Li-Ion-cellerna laddas med blixtens hastighet. Det laddar dina enheter effektivt både hemma och under mer krävande förhållanden.

Satsa på kvalitet som bara en Bosch sladdlös skruvmejselladdare kan garantera. Bosch laddare 12V från Green Cell är av exceptionell kvalitet till ett överkomligt pris. Tveka inte, beställ din också.


Du kanske inte kan använda cookies i form av cookies, som kan användas som automatisk information, och som kan ingå i ansökningsformuläret.
OK