Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Knappceller CR (3)

Knopfzellen CR

Sortera efter:
Green Cell CR1620 Batterie
Green Cell CR2025 Batterie
Green Cell CR2032 Batterie
kapacitet: 70 mAh
Spänning: 3V
Produktkod: XCR03
79,95 kr
kapacitet: 160 mAh
Spänning: 3V
Produktkod: XCR04
79,95 kr
kapacitet: 220 mAh
Spänning: 3V
Produktkod: XCR01
79,95 kr
Visar 1 - 3 av 3 objekt
CR -batterier är energikällan för många elektroniska enheter i vardagen, till exempel hörapparater, glukosmätare, miniräknare, bilfjärrkontroller och många andra. Dessa enheter är ofta mindre viktiga än vanliga AA- eller AAA -enheter. Ett knappbatteri eller en diamant är ett nödvändigt tillbehör, utan vilket det är omöjligt att hålla enheten i drift. Provglukometrarna måste alltid vara redo att användas för att återspegla de verkliga värdena för de utförda mätningarna. Ett CR -batteri är ett litet tillbehör som alltid är värt (beroende på vilken utrustning som används) eller att ha i lager hemma. I erbjudandet från vår Battery Empire -butik hittar du ett stort urval av diamant- och specialbatterier , till exempel cr2025 3V, cr2032 (som kännetecknas av hög prestanda och kan fungera effektivt i upp till 3 år) och andra. Hög bearbetningskvalitet, användning av material av högsta kvalitet och innovativa tekniska lösningar säkerställer att CR -batterier bibehåller sin energieffektivitet under en lång tid. De är inte en enorm kostnad, men det betyder inte att frekvensen för deras byte ska vara hög. CR -batterierna i vårt erbjudande anpassar sig snabbt till enhetens och användarens individuella behov och möjliggör bättre och effektivare användning av enhetens möjligheter.

Hög kapacitet och säkerhetsgaranti

CR-knoppblandarna som presenteras här är gjorda av högkvalitativa material och är stabila under strömförsörjningen. Detta skyddar utrustningen som den kommer att gå från skador och fel. Säkerhetsgarantin tillåter användare att fokusera på andra prioriteringar och inte oroa sig för att utrustningen fungerar när den behövs. Vi strävar efter att våra produkter är de bästa och uppfyller moderna kunders höga krav. Våra CR -batterier har nödvändiga certifikat och intyg som tydligt bekräftar deras kvalitet. Som ett resultat kan våra kunder vara säkra på att de köper riktig kvalitet, vilket inte kommer att svika deras förväntningar vid minst lämplig tidpunkt.

En investering som lönar sig.

CR -batterier erbjuder flerdimensionella fördelar på både kort och lång sikt. De ger din utrustning den friska energin den behöver, och deras måttliga pris gör att du kan använda besparingarna för att fokusera på andra prioriteringar. Diamantbatterier är ett måste för många enheter. Om betydelsen av dessa små batterier marginaliseras snabbare än senare kommer användaren att avbrytas från enheten och inte kunna använda dess funktioner. I vår Battery Empire -butik hittar du ett stort urval av CR -batterier som uppfyller kraven för dina enheter. Vi strävar efter att ständigt uppdatera och utöka vårt sortiment . Detta gör att vi bättre kan möta förväntningarna hos moderna kunder och ge dem tillgång till exakt vad de behöver. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt erbjudande. Vi är säkra på att du snabbt hittar en variant av CR -batteriet i det som uppfyller både nuvarande och framtida behov.