Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Ryobi (1)

Batterier för Ryobi sladdlösa skruvmejslar

Välja kapacitet:
Sortera efter:

Hjälpzon

Om jag har ett Ni-Cd (Nickel Cadmium) batteri, kan jag använda Ni-Mh (Nickel Metal Hydride) celler?

För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av Ni-Mh-celler som är mindre skadliga för miljön. Dessa celler kan användas omväxlande, så vi kan använda Ni-Mh-batteriet i utbyte mot Ni-Cd-batteriet.


För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av...

Om jag har en gammal laddare, kommer den att ladda den nya?

Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar att köpa ett Li-Ion (Lithium Ion) batteri och tidigare har använt ett batteri med Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nickel Cadmium) celler, kommer det nya batteriet inte att vara vår laddare laddad och du måste köpa en lämplig laddare.


Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar...

Hur länge håller ett batteri för en skruvmejsel?

Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till 1000 laddningscykler, vilket säkerställer en lång arbetstid för din enhet.


Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till...
kapacitet: 5Ah
Spänning: 18V
Produktkod: PT62
649,95 kr
Visar 1 - 1 av 1 objekt

Letar du efter ett 18 V batteri till din Ryobi One trådlösa enhet? Då är du precis här! Upptäck det omfattande utbudet av Batteryempire-onlinebutiken och gå in i en värld av mobil frihet. Ryobi livslängden på dina elverktyg tack vare våra Ryobi One-batterier. Vi har batterier för elverktyg från alla ledande tillverkare som Ryobi , Hilti , Bosch , Makita , Festool , AEG och många andra.

Elverktyg med ett Ryobi batteri är en exceptionellt bekväm lösning. Ryobi batterienheter fungerar oberoende av närmaste eluttag och du behöver inte oroa dig för kabeln. Ryobi batteri 18V krävs för att enheten ska fungera. Ryobi batteriet av hög kvalitet garanterar maximal effektivitet och prestanda för enheten. Det är också värt att investera i ett andra Ryobi One-batteri så att arbetet inte avbryts och värdefull tid inte slösas bort på laddningen. Ytterligare ett Ryobi 18V-batteri garanterar tillräcklig energikapacitet, vilket möjliggör Ryobi sladdlösa skruvmejsel 18V eller Ryobi

Ryobi trådlösa verktyg värderas extremt av proffs och hobbyister. De kännetecknas av fantastisk effektivitet och kvalitet. Detta bekräftas av många kundrecensioner, testresultat och referenser. Företaget har blivit känt sedan introduktionen av One + batterisystemet, som använder samma Ryobi batteri för ett brett utbud av sladdlösa verktyg inklusive borrar, slipmaskiner, sticksågar, dammsugare och radioer.

Ryobi är en japansk tillverkare av komponenter för fordons-, elektronik- och telekommunikationsindustrin. Etiketten grundades 1943. Ryobi erbjuder sina kunder moderna elverktyg och trädgårdsredskap som tillgodoser även de mest krävande användarnas behov. Ryobi 18 V-batterier med One + -systemet är en extremt ekologisk och bekväm lösning. Grunden för företagets framgång är dock fokus på ständig utveckling av högkvalitativa produkter till överkomliga priser.

Ryobi Techtronic Industries är den näst största tillverkaren av elverktyg i världen och är erkänd som en pionjär inom introduktionen av sladdlösa verktyg med litiumjonteknik. Företaget fortsätter att utveckla nya moderna lösningar och vinna popularitet på elverktygsmarknaden. Ryobi 18 V-batterier med One + -systemet garanterar hög prestanda, långa driftstider och lång livslängd.

Lämpligt batteri - maximal effektivitet

Ryobi batterier är enheter som används för att lagra energi till trådlösa elverktyg. Effektiviteten beror huvudsakligen på enhetens krav, eftersom du behöver mycket mindre energi för att använda den trådlösa skruvmejseln än att använda en borr eller en såg. Driftstiden varierar också beroende på typen av Ryobi trådlös enhet och individuell användning. Förutom det kraftfulla Ryobi batteriet kommer ett andra batteri också att vara till nytta.

När cellernas energireserver i det första batteriet är förbrukade kan du undvika onödiga pauser genom att byta ut batteriet mot ett laddat.

Prestanda definieras av samspelet mellan spänning och kapacitet. Spänningen i volt ger information om Ryobi batteriets prestanda eller hur mycket energi det kan leverera. Milliamper timmar (mAh) anger den tid då Ryobi batteriet kommer att förse enheten med en viss ström. Högre V- och mAh-värden är dock inte synonyma med cellernas kvalitet och användbarhet. Det viktigaste är att optimalt anpassa batteriströmmen till enhetens krav. Enheter som trådlösa skruvmejslar kan med framgång utrustas med lägre spänning eftersom de arbetar med låga mängder energi. Slagborrar kräver mer kraft, varför de Ryobi batterier eller mer.

Designen avgör också batteriets lämplighet. Det innovativa One + -systemet i Ryobi 18 V-batterier säkerställer att ett batteri passar varje enhet. Detta är en exceptionellt praktisk och ekonomisk lösning. En annan fördel är att du inte behöver flera laddare. Så om du bestämmer dig för att använda ett sådant system Ryobi batteri och en kompatibel laddare. För att alltid ha en laddad energilagringsenhet Ryobi batterier som du faktiskt behöver. Detta garanterar dig ett utomordentligt problemfritt och problemfritt arbete.

Ryobi sladdlösa verktyg väljs ofta av proffs. Detta beror på elverktygens högsta kvalitet och batteriernas livslängd. Men även de bästa cellerna slits ut över tiden. I en sådan situation räcker det att helt enkelt Ryobi batteri och njuta av mobil frihet och bekväm användning igen. Lär dig vad vår onlinebutik har att erbjuda och välj det bästa Ryobi

I erbjudandet i vår onlinebutik hittar du unika 18 V Ryobi batterier från Green Cell , som är helt kompatibla med elverktygen som anges i beskrivningen av den givna produkten. Vårt sortiment är anpassat till kundernas individuella förväntningar, deras budget och enheternas krav. Köp batterier av hög kvalitet från Green Cell för Ryobi verktyg idag och återställ dem till full prestanda!