Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Årsstämma laddare (6)

Batteriladdare 6V och 12V

Sortera efter:
Ladegerät für LiFePO4 Akkus 14.6V 10A
Ladegerät für LiFePO4 Akku 14.6V 4A
Ładowarka SkyRC T100 2 x 50W do akumulatorów LiPo/LiIon/LiFe/LiHV
849,00 kr
449,00 kr
Lägg till i kundvagn
799,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 6 av 6 objekt
Batteriet är ett oumbärligt verktyg, vars försummelse orsakar många oönskade och lätta att undvika problem. Laddarna för 6V och 12V batterier som ingår i vårt erbjudande kan användas för alla vanliga batterityper som AGM, gel, blysyra, MF, EFB, LiFePO4 och andra. De presenterade laddare för 6V och 12V batterier laddar inte bara batteriet snabbt. De är utrustade med ett antal sekundära funktioner, såsom: återställningsfunktion, kall / AGM-laddning eller batteridiagnos. Smarta laddare ger dig mycket mer utrymme för vård av din utrustning. Batteriet används ofta på egen hand, vilket resulterar i att batteriet laddas ur vid den mest olämpliga tiden. En effektiv smart laddare kan ta bort många problem från användarens axlar. Vår Battery Empire butik erbjuder ett stort urval

Laddare för 6V och 12V batterier

. Alla laddare nedan har 12 månaders garanti, så våra kunder kan vara säkra på att de får högkvalitativa lösningar som kommer att tjäna dem effektivt under lång tid.

Högkvalitativa batteriladdare

De presenterade laddare för 6V och 12V batterier är kompakta och lätta att använda på grund av sin storlek. Den ergonomiska designen möjliggör effektivare hantering och innovativa funktioner påskyndar batteriets laddningstid . Laddarna är utrustade med många sidofunktioner. De laddar inte bara, de diagnostiserar också batteriet i realtid. Detta gör att du kan hålla koll på den berömda pulsen och bättre planera dina framtida inköp om din utrustning går sönder och det är hög tid att byta ut den. Våra laddare ger dig försäkran om att de hjälper dig effektivt och hjälper dig att lösa problemet med batteriladdning. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt speciellt utvalda och ständigt uppdaterade erbjudande . Vi är säkra på att du snabbt hittar något själv.