Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

R20 batteri  (2)

Sortera efter:
Batterie Akku 2x D R20 HR20 Ni-MH 1,2 V 8000 mAh Green Cell
Batterie Akku 4x D R20 HR20 Ni-MH 1,2 V 8000 mAh Green Cell
kapacitet: 8000 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: GR15
179,95 kr
kapacitet: 8000 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: GR16
319,95 kr
Visar 1 - 2 av 2 objekt

R20 batterier

Kolla in Battery Empire unika erbjudande och köp laddningsbara, högeffektiva R20-batterier.

De återanvändbara R20 -batterierna är miljövänliga och mycket praktiska. De är också mycket bättre för din budget i längden än traditionella batterier. Ett R20-batteri kan till och med ersätta 1000 engångsceller.

Batterier används mycket ofta i alla hushåll och företag. De används i leksaker, ficklampor, brandvarnare, klockor och många andra enheter. Den mest moderna tekniken för de laddningsbara batterierna garanterar en imponerande lång drifttid, även för enheter med mycket höga energikrav.

Fördelarna med att använda återanvändbara batterier

Traditionella engångsbatterier har en kort livslängd. De släpps ut snabbt, varför de kräver ofta och regelbundet byte. Att använda standardceller tvingar dig att fortsätta köpa nya batterier. En mycket mer ekonomisk och bekväm lösning är R20 -batterierna . Batterierna kännetecknas av en hög verklig kapacitet och hållbarhet. När de är urladdade lägger du bara in dem i laddaren så laddas de helt på kort tid.

Kostnaden för laddningsbara batterier är naturligtvis högre än för traditionella celler , men de betalar snabbt tillbaka. När du åker på en resa kan du ta med dig en liten laddare så att du kan ladda batterierna när du vill. Att välja återanvändbara batterier är en utmärkt lösning. Du sparar effektivt pengar och skyddar den naturliga miljön.

Tack vare att batterierna kan laddas flera gånger, bidrar de inte till föroreningen av vår planet. Engångsbatterier rekommenderas inte eftersom de måste slängas efter varje urladdning, vilket avsevärt ökar mängden avfall. Ta hand om miljön och ersätt de traditionella cellerna med återanvändbara batterier!

Laddningsbara batterier från Green Cell - en innovativ lösning

Onlinebutiken Battery Empire erbjuder ett brett utbud av återanvändbara batterier från det kända varumärket Green Cell De batterier vi presenterar garanterar till och med 3 års intensiv drift under tung belastning. Tänk dig hur många traditionella celler du skulle använda under den tiden.

Green Cell batterier har en låg självurladdningshastighet. Ett oanvänt batteri behåller 85% av sin lagrade energi även efter 12 månaders lagring och förlorar bara 30% inom 10 år. Denna otroliga prestation är möjlig tack vare moderna material och avancerad teknik.

Äkta nickelmetallhydrid GC-batterier kan laddas med alla laddare som finns på marknaden som är avsedda att ladda denna celltyp.