Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

För GPS-enheter (2)

Batterier för GPS-enheter

Sortera efter:
kapacitet: 2300 mAh
Spänning: 3.7V
Produktkod: GPS09
121,95 kr
kapacitet: 2200 mAh
Spänning: 3.7V
Produktkod: GPS03
172,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 2 av 2 objekt
Batterier för GPS-enheter behövs alltmer. Idag används satellitnavigering i stor utsträckning i många branscher. GPS är inte bara en automatisk karta på din telefon medan du kör till punkt B. De är tekniskt avancerade enheter som används i fler områden än vad det verkar. Som ett resultat ökar efterfrågan på batterier för GPS-navigering i olika modeller av enheter. Alla moderna bärbara GPS-enheter fungerar vanligtvis med Ni-MH- eller Li-Pol-batterier. Med tiden, som med alla batterier, försämras de långsamt i prestanda. Enheten tillbringar mer tid med laddningskabeln för att nå rätt energinivå och fungerar mycket kortare. Detta kan frustrera många planer och störa ett stramt schema. Om batteriet i GPS-enheten plötsligt vägrar att lyda blir det ett allvarligt problem och utsikterna till (i bästa fall) en vandring runt området. Vårt Battery Empire Store erbjuder ett brett utbud av Green Cell

GPS-batterier

som är perfekt skräddarsydda för de olika enheternas individuella krav. Alla GPS-navigationsbatterier är garanterade i 12 månader. Detta säkerställer att våra kunder har förtroendet att köpa ett tillägg som håller länge effektivt.

Lämpliga batterier för GPS-navigering

GPS-navigering är inte bara en bilkarta. Enheter av denna typ används vid transport, fiske och även hemma som ett komplement till ditt husdjurs krage så att du kan hitta den om den går förlorad. Navigationsmöjligheterna är mycket stora och erbjudandet växer från år till år. Batterier för GPS-navigering är ett köp som måste få dig upp förr eller senare. Att köpa ett lämpligt batteri är en investering som snabbt lönar sig både på kort och lång sikt. I vår Battery World-butik hittar du många typer och modeller av GPS-navigeringsbatterier som snabbt kan anpassas till din individuella behov och uppfyller dess energibehov. Genom att byta batteri återställs snabbt rörligheten och gör att du fullt ut kan utnyttja de tekniska möjligheterna för din utrustning. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt speciellt utvalda och ständigt uppdaterade erbjudande . Vi är säkra på att du snabbt hittar något själv.