Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Panasonic (1)

Panasonic laddare

Sortera efter:
Green Cell ® Akku DMW-BCG10 für Panasonic Lumix DMC-TZ10 DMC-TZ20 DMC-TZ30 DMC-ZS5 DMC-ZS10 DMC-ZX1 DMC-ZX3 3.7V 850mAh
kapacitet: 850 mAh
Spänning: 3.7V
Produktkod: CB71+ADCB35
294,95 kr
Visar 1 - 1 av 1 objekt
Kameraladdaren är det grundläggande elementet i din reseutrustning. Utan dem är det omöjligt att hålla enheterna i ett ordentligt energiskt tillstånd. Kameraladdare är ett tillbehör som ger dig mycket besvär om du glömmer bort dem. SLR eller digitalkameror blir alltmer populära. Det bryter igenom effektiviteten hos kamerorna som är inbyggda i smarttelefonen, vilket möjliggör bättre bildkvalitet och mer rörelsefrihet i inspelningsområdet. Bilder som tas med en kamera är alltid mer värdefulla - de är mer detaljerade, tydligare och kräver mer operatörsansträngning. Detta ökar deras värde och därmed vikten av den upplevelse som bilden fångar. Panasonic kameror kännetecknas av sin exceptionella kvalitet och det stora utbudet av alternativ för att skapa fenomenala foton. Som med alla enheter är deras energireserver dock inte outtömliga. Kameraladdare är föremål som är särskilt känsliga för skador - främst på grund av dålig hantering av enheter. Att byta kameraladdare då och då är det bästa sättet att se till att din utrustning fungerar perfekt, både när du reser och i vardagen. Vår Battery Empire butik erbjuder ett stort urval

Laddare för Panasonic kameror

som snabbt svarar på moderna kunders behov. En 12-månaders garantiperiod gäller för alla laddare som finns i vårt sortiment. Det betyder att våra kunder kan vara säkra på att de köper lösningar av högsta kvalitet som kommer att fungera effektivt under lång tid.

Anpassning av laddarna till kameran

Panasonic är ett varumärke som betrods av ett stort antal konsumenter runt om i världen. Trots all kvalitet är Panasonic enheter inte oförstörbara. Kameraladdare är särskilt utsatta för skador, och om de misslyckas kommer kameran inte långt efter. Att byta laddare ibland kan hålla din utrustning energisk och säkerställa att du har möjlighet att fånga viktiga stunder i ditt liv. Dedikerade Panasonic ser till att alla dina tekniska krav uppfylls.

Kameraladdare av hög kvalitet

Vår Battery Empire butik erbjuder högkvalitativa lösningar som snabbt skräddarsys efter ägarens och enheternas individuella behov. Panasonic kompletterar din utrustning snabbt och ser till att den fungerar effektivt under lång tid. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt speciellt utvalda och ständigt uppdaterade erbjudande. Vi är säkra på att du snabbt hittar något själv.