Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Laddare för trådlösa skruvmejslar (2)

Laddare för trådlösa skruvmejslar

Välja kategorier:
Sortera efter:

Hjälpzon

Elverktygsadapter - vilken spänning?

När du väljer en ny strömförsörjning, var uppmärksam på originalets spänning. Du kan läsa den här informationen på originalströmförsörjningen - så att du kan vara säker på att produkten du har valt kommer att göra sitt jobb ordentligt.


När du väljer en ny strömförsörjning, var uppmärksam på originalets spänning. Du kan läsa den här...
213,95 kr
Lägg till i kundvagn
344,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 2 av 2 objekt
En laddare är en enhet som krävs för att elverktyg ska fungera korrekt. Det används ofta snabbt eftersom frekvensen av jobb som använder elverktyg ökar. Arbetsförhållandena där elverktyg och därmed laddare används kan vara extremt svåra för enheten. Smuts, damm och risken för mekanisk skada utgör en mängd faror som kan leda till att enheter inte används under en längre tid. En defekt laddare är ett defekt elverktyg. När du köper laddare måste du vara försiktig och komma ihåg kompatibilitet . Annars är det väldigt enkelt att missa ditt köp och skada enheten och förkorta batteriets livslängd.

Laddare för 18V, 12V skruvmejsel

Vår Battery Empire butik erbjuder ett brett utbud av alternativ för laddare för skruvmejslar och andra elverktyg av olika märken. Green Cell skruvmejslar och andra elverktyg är perfekt reproducerade modeller som möjliggör säker laddning med lämpliga parametrar - 12 eller 18 volt.

Strömförsörjning för olika märken

Battery Empire Shop ger tillgång till en mängd olika strömalternativ för olika märken och modeller av bärbara datorer. I vårt speciellt utvalda och ständigt uppdaterade sortiment hittar du snabbt en variant som perfekt kompletterar dina dagliga tekniska behov. Vi erbjuder effektiva och prisvärda laddare för skruvmejslar och andra elverktyg. De stabila och säkra 12V- och 18V-laddarna laddar batteriet snabbt och gör att du kan fortsätta arbeta. Laddare för elverktyg är utformade för att fungera över ett brett spänningsområde så att du kan använda dem med olika batterimodeller . Att köpa en ersättningsladdare är en investering som snabbt lönar sig på både kort och lång sikt. Det stora urvalet av alternativ i vår butik gör att du snabbt kan hitta den bästa varianten för dina elverktyg från olika tillverkare.

Den sort du behöver

Ofta används elverktyg från olika företag på jobbet eftersom de har anläggningar som gör att enheter kan ladda snabbt och är väsentliga för att arbetet ska gå i rätt takt. Ett brett utbud av laddare för olika typer och märken av elverktyg gör att vår verksamhet bättre kan tillgodose våra kunders olika behov. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt speciellt utvalda och ständigt uppdaterade erbjudande.