Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Metabo (1)

Laddare för Metabo sladdlösa skruvmejslar

Sortera efter:

Hjälpzon

Elverktygsadapter - vilken spänning?

När du väljer en ny strömförsörjning, var uppmärksam på originalets spänning. Du kan läsa den här informationen på originalströmförsörjningen - så att du kan vara säker på att produkten du har valt kommer att göra sitt jobb ordentligt.


När du väljer en ny strömförsörjning, var uppmärksam på originalets spänning. Du kan läsa den här...

Hur väljer man en laddare för en skruvmejsel?

Att välja rätt laddare är mycket enkelt - ange bara en exakt borrmodell i vår sökmotor. Se bara till att dina batterier har cellerna som stöds av laddaren. Många äldre elverktyg har ett batteri med nickel-kadmium (NI-Cd) celler. Idag är nickelmetallhydrid (NI-MH)-batterier vanligare, och laddare som är kompatibla med dessa batterier kan använda äldre enheter på rätt sätt. Vi erbjuder även Lithium Ion (LI-ON) cellladdare - dessa är endast lämpliga för denna typ av celler och bör inte användas för att ladda NI-MH eller NI-CD batterier.


Att välja rätt laddare är mycket enkelt - ange bara en exakt borrmodell i vår sökmotor. Se bara...
213,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 1 av 1 objekt
Skruvmejslar är ett av de mest använda elverktygen, utan vilka mycket renoverings- och byggnadsjobb helt enkelt inte kan göras. Med en skruvmejsel kan du göra mindre reparationer eller uppgraderingar snabbt - om det fungerar. Sladdlösa skruvmejslar är standardutrustning i verkstaden och i verktygstillverkning för proffs och självdragna gyllene händer. Med tiden kan dock skruvmejslar vägra att lyda, och inte som ett resultat av fel. En skruvmejsel är så effektiv så länge batteriet fungerar. Detta måste i sin tur kunna laddas effektivt. En skruvmejseladdare är ett objekt som inte får mycket uppmärksamhet förrän det börjar misslyckas. En defekt laddare förhindrar omedelbart vidare användning av enheten. Att köpa en laddare ensam är mycket billigare än att köpa en ny skruvmejsel. Nedan presenterar vi ett brett utbud av alternativ för laddare för Metabo skruvmejslar som snabbt kan anpassas till dina enheters individuella behov, budget och tekniska krav. Vår Battery Empire butik erbjuder högkvalitativa, effektiva laddare för Metabo skruvmejslar från Green Cell . De kombinerar kvalitet, prestanda, passform och värde för att få ny energi till din utrustning. Alla våra laddare är utrustade med överhettningsskydd samt överbelastnings- och djupurladdningsskydd. Dessutom har alla det

Metabo

12 månaders garanti.

Skruvmejslar du kan lita på

Metabo är ett välkänt varumärke som tusentals konsumenter litar på över hela världen, och som ett resultat fortsätter dess elverktyg att ha stor popularitet. Kunder som letar efter en kombination av kvalitet, prestanda, tillförlitlighet och valuta för pengarna kommer inte att bli besvikna över Metabo När allt kommer Metabo hårdvaran inte oförstörbar. Green Cell erbjuder effektiva laddare för Metabo att hålla dina enheter på rätt energinivå och i rätt hastighet. Alla laddare som presenteras i denna kategori är speciellt utvalda och är kompatibla med olika modeller av Metabo skruvmejslar. Detta ger våra kunder tryggheten att de gör en investering som lönar sig snabbt på kort och lång sikt.

Laddaren är ett oumbärligt tillbehör

En defekt laddare är en defekt skruvmejsel. Störningar i laddningscykeln kan därför leda till allvarliga och kostsamma stillestånd. Green Cell Metabo laddare är en kvalitet som du snabbt kan känna. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt speciellt utvalda och ständigt uppdaterade erbjudande . Vi är säkra på att du snabbt hittar något själv.