Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Asus (2)

Asus tangentbord

Sortera efter:
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Asus X550 X550CA X550CC X550C X550L X550V R510 R510C R510L
Visar 1 - 2 av 2 objekt

Asus är en av de ledande tillverkarna av elektroniska enheter i världen. Det taiwanesiska företaget har fångat våra hjärtan och var tills nyligen den tredje kraften på marknaden för bärbara datorer i Tyskland. Nästan alla hade en Asus enhet hemma. Många av dem är många år gamla och även om Asus tangentbord kännetecknas av hållbarhet är deras livslängd inte oändlig.

Inget svar på mellanslagstangenten, knappar som är svåra att arbeta - det här är tecken på att tangentbordet i Asus bärbara datorn har nått slutet och att du måste utrusta dig med en ny. När det gäller en dator är att byta ut tangentbordet barnspel. Det behöver inte se annorlunda ut med bärbara datorer!

När ska tangentbordet i Asus laptop bytas ut?

Vi går inte lätt på våra bärbara datorer. Tangentbordet i Asus bärbara datorn , som alla andra, har en viss livslängd. Om vi antar i genomsnitt 11 000 tangenttryckningar per dag, blir det fyra miljoner tangenttryckningar per år!

När de små tangenterna trycks hårt Asus tangentbordet tappa sin motståndskraft och knapparna slutar antingen att fungera i följd eller gör det med en betydande fördröjning. Det här är de första tecknen på att tangentbordet tar slut och måste bytas ut.

Asus tangentbordet kan också skadas av misstag, till exempel om vätska spiller på det eller om det faller på golvet. En sådan olycka kan skada en eller flera nycklar. I den här situationen måste du också byta ut hela tangentbordet.

Hur Asus tangentbord?

Att anpassa Asus bärbara tangentbord i Asus bärbara dator är lite svårare än för stationära datorer. För att hitta rätt kopia måste den exakta modellen av den bärbara datorn bestämmas. Det enklaste sättet att göra detta är att skriva "Systeminformation" i Windows sökfält.

Detta hjälper dig att hitta exakt modell, serie och tillverkarens fullständiga namn. Nästa steg är att köpa Asus tangentbordet själv, då måste du välja mellan de olika tangentbordslayouterna.

De mest populära layouterna är de amerikanska (brittiska) och brittiska (brittiska) layouterna. Dessa skiljer sig huvudsakligen i arrangemanget av ENTER-tangenten och den vänstra SHIFT-tangenten. Positionerna för @, hashtag och citattecken har också förändrats i den brittiska layouten. Dessa skillnader kanske inte är intuitiva först men de påverkar inte funktionerna på Asus tangentbordet.

Det viktigaste är krokarna, som måste vara på samma platser. Det är också viktigt att hitta rätt anslutningsrem. På Battery Empire vi detta åt dig så att du kan spara tid och ansträngning under demontering. Du kan kontrollera beskrivningarna av Asus tangentborden för att se om de är utformade för din bärbara modell.

Byta ut tangentbordet i Asus bärbara datorn - hur görs det?

För att kunna byta ut måste du först ta bort det skadade tangentbordet. För att göra detta måste du vända på din bärbara dator, koppla ur den och ta ut batteriet. Nästa steg är att ta bort skruvarna på botten. De rätta är vanligtvis markerade med "KB" eller ett litet tangentbord. När du har tagit bort skruvarna lyfter du Asus tangentbordet och tar bort det från signalbandet.

Nu kan du jämföra krokarna med den modell som valts i vår onlinebutik. Det betyder att du redan vet att du har hittat rätt Asus tangentbord och att du kan börja montera det. Det räcker att göra allt igen, men i omvänd ordning - anslut tangentbordet till tejpen, tryck in det i stiften och skruva sedan åt skruvarna. Det är inget hemskt, eller hur?

Om du har problem med att montera tangentbordet i Asus bärbara datorn kan du alltid be en servicetekniker om hjälp, som kommer att utföra denna process åt dig, eller Battery Empire bloggen, där du Asus tangentbordsinstruktioner med förklaringar.

Omfattande utbud av Asus tangentbord

Battery Empire vi några dussin tangentbordsmodeller från den kända tillverkaren Green Cell åt dig. Dessa är utmärkta ersättningstangentbord för originalmodellerna som är monterade i bärbara datorer. Asus tangentbord från Green Cell kännetecknas av deras motstånd mot upp till flera miljoner tangenttryckningar. Detta ger dig ett tangentbord som kommer att hålla i många år!