Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

LG (1)

LG batteri

Välja kapacitet:
Sortera efter:

Hjälpzon

Hur väljer man ett batteri för en mobiltelefon?

Att välja batteri till en mobiltelefon är en enkel och intuitiv sak. Detta kan göras på några ögonblick med följande två metoder:
1. Specifikation av telefonmodell Telefonmodellen finns vanligtvis på enheten. Efter att ha läst och skrivit in modellen i butikens sökmotor kommer rätt batteri att dyka upp. t.ex. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. BatterikodDu kan också söka efter ett batteri genom att ange dess kod - den finns på insidan av batteriet. Ange bara lämplig kod så visar vår sökmotor dig de relevanta produkterna! t.ex. BM39 / BS-01/ A1457 Vi rekommenderar dig även att läsa guiden på vår blogg: Hur väljer man ett mobiltelefonbatteri?


Att välja batteri till en mobiltelefon är en enkel och intuitiv sak. Detta kan göras på några...

Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?

Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.


Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du...

Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?

Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!


Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du...

Hur förlänger man mobiltelefonens batteritid?

Det finns några enkla metoder som är effektiva för att förlänga ett batteris livslängd: 1. Ladda inte ur batteriet till 0!
Vår telefons batteri, känt som batteriet, gillar inte det. Så vänta inte på att varningen för lågt batteri ska visas. När batterinivån sjunker under 40 % är det lämpligt att ansluta telefonen till en laddare.
2.Anslut mobiltelefonen till en laddare ofta.
Moderna litiumjonbatterier har ingen minneseffekt. Frekvent laddning har därför en positiv effekt på deras prestanda. Enligt experterna är det bäst att nå 80-90% laddningstillstånd.
3. Undvik extrema temperaturer
Mobiltelefonbatterier är lite som sina användare - de mår bäst i måttliga temperaturer. Att lämna telefonen i direkt solljus eller i en varm bil kan drastiskt minska batteritiden. Det är också en bra idé att skydda din telefon från kylan.


Det finns några enkla metoder som är effektiva för att förlänga ett batteris livslängd: 1. Ladda...
Hand Akku für LG G3 BL-53YH
kapacitet: 3000 mAh
Spänning: 3.8V
Produktkod: BP46
210,95 kr
Visar 1 - 1 av 1 objekt

LG mobiltelefonbatterier


Letar du efter ett bra och LG mobiltelefon? Du hittar det som intresserar dig i Battery Empire onlinebutik! LG -smartphones kommer att tillfredsställa dig när det gäller hållbarhet och kapacitet. I vårt erbjudande har vi mycket bra produkter från det polska företaget Green Cell , som redan är värderat inom elektronikindustrin.

Vilket batteri ska väljas LG

Smartphone -batterierna slits ut med tiden. Som en följd av regelbunden laddning och urladdning minskar deras kapacitet, vilket tvingar användaren att nå laddaren oftare. Detta blir obekvämt om du måste göra detta varje dag, särskilt om du inte alltid har tillgång till ett eluttag.

Du behöver inte byta mobiltelefon till en ny direkt om bara batteriet inte fungerar som det ska. Gillar du din enhet och parametrarna som den specifika modellen erbjuder är tillräckligt för dig? I så fall bestämmer du dig för att byta batteri! Ta reda på de beprövade typerna av Green Cell -batterier som är specialdesignade för LG -smartphones!

LG är en av elektronikindustrins jättar i Sydkorea och runt om i världen. Företaget grundades 1958 och tillverkar ett brett sortiment av elektrisk och elektronisk utrustning, inklusive mobiltelefoner. LG -smartphones har stor popularitet på marknaden på grund av god kvalitet och innovativa lösningar från följande modeller.

Behovet av att byta batteri är förknippat med höga kostnader, särskilt i de dyrare modellerna. Genom att använda våra utbytesbatterier av hög kvalitet kommer du att spara mycket pengar! Green Cell -batterier är en mycket bra lösning för LG -enheter. Oavsett typ kännetecknas de av effektivitet, enhetskompatibilitet, problemfri drift och prestanda som är jämförbar med de ursprungliga cellerna.

Solida batterier från Green Cell till ett överkomligt pris

Inköp av batterier från Green Cell , som är avsedda för LG -mobiltelefoner, garanterar cellens fulla kompatibilitet med din smartphone. Batterierna är utrustade med kontrollelektronik av hög kvalitet som överför exakt information om laddningsläget och batteriets skick.

Kapaciteten som anges av tillverkaren är batteriets faktiska kapacitet och alla dimensioner motsvarar originalets dimensioner. Batterierna är också utrustade med skyddsåtgärder, tack vare vilka de fungerar längre och problemfritt. Överladdning, djupurladdning eller kortslutning - detta händer inte och allt är under kontroll. I många modeller, till exempel i batterierna för LG G6 -smartphones, har batteriet också ett överhettningsskydd.

Vårt erbjudande inkluderar Green Cell BL-53YH batteri för LG G3 D850 D855 Optimus. När det gäller LG 3-mobiltelefoner har batteriet en kapacitet på 3000 mAh och är utrustad med Li-Ion-celler. Dess kvalitet och tillförlitlighet bekräftas av många produkttester. Vi rekommenderar också Green Cell BL-42D1F batteri för LG G5 Lite SE med en kapacitet på 2800mAh och Green Cell BL-T32 för LG G6 H870 H87.

Att byta batteri i LG G5 och andra batterier är exceptionellt enkelt och kräver inga verktyg. I vår webbshop hittar du också batterier till andra smarttelefonmodeller som:

● Batteri Green Cell BL-T9 för mobiltelefonen LG Nexus 5 D820 D821,

● Batteri Green Cell BL-51YF för mobiltelefonen LG G4 H630 H815,

● Batteri Green Cell BL-T7 för mobiltelefonen LG G2 D800 D802,

● Batteri Green Cell BL-59UH för mobiltelefonen LG G2 Mini D315 D620 F70.

Våra kunder kan också köpa följande batterier: Green Cell BL-45A1H för LG K10 K420n K430, BL-T24 för LG X Power K220, BL-46G1F för LG K10 2017 och BL-T39 för LG G7 ThinQ och BL - T34 för LG V30. [1]

Batterier av hög kvalitet från den polska tillverkaren

Batterierna från Green Cell , som är anpassade LG -enheter, stöder ett brett utbud av smartphones från den koreanska jätten. Batterier för äldre och nyare smartphones finns i vår webbshop.

Om du är ägare till en mobiltelefon av detta märke, kolla in vårt erbjudande! Du kan räkna med 12 månaders garanti för varje typ av batteri. Green Cell fortsätter att förlita sig på beprövade och innovativa lösningar inom elektronik. Litiumjonbatterierna som tillverkas för LG smartphones bekräftar bara detta.


Du kanske inte kan använda cookies i form av cookies, som kan användas som automatisk information, och som kan ingå i ansökningsformuläret.
OK