Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

QI-laddare (induktiva) (2)

Induktionsladdare

Sortera efter:
Visar 1 - 2 av 2 objekt

Induktionsteknik blir mer och mer populär. QI trådlösa laddare växer i popularitet, och det sätt de laddar på blir standard på nyare smarttelefonmodeller. Den induktiva laddningen av telefonen / andra enheter är främst en större bekvämlighet i vardagen och frånkoppling av kablar. När du sätter telefonen på laddaren kan du snabbt ladda eller ladda den utan att behöva leta efter en nätadapter, kabel och tillbehör med en mikro-USB-spets - laddaren tar hand om allt. Induktionsladdare är också snygga tillbehör för moderna utrymmen som gör att du kan uttrycka fler av invånarnas unika preferenser och tydliggöra deras orientering mot de senaste trenderna inom teknik och design.

Trådlösa laddare

I vår Battery World Shop erbjuder vi ett brett utbud av alternativ för trådlösa laddare med QI (induktiv) teknik, vilket ökar den dagliga bekvämligheten när du laddar din telefon. Tack vare dessa laddare blir daglig användning av din smartphone ännu bekvämare. Laddarna som presenteras i denna kategori är kompatibla med alla smartphones som stöder QI-teknik (induktiv laddning). Den induktiva trådlösa laddaren är ingen enorm kostnad, det ger dig mer vickrum varje dag så att du enkelt kan ladda eller ladda telefonen när du behöver det.

Rätt induktionsladdare

Den trådlösa laddaren kan ändra hur telefonen behöver laddas. Du behöver inte nödvändigtvis vara bunden till ett eluttag. Telefonen kan tas bort och läggas ner när som helst utan att leta efter strömförsörjningen eller kabeln. En strategiskt placerad laddare med QI-funktion i ditt hus eller lägenhet kan ha en positiv effekt på din dagliga komfort och öka telefonens effektivitet. Med QI behöver du inte ta långa pauser när du använder din smartphone eller andra induktiva enheter - för att du inte behöver koppla enheterna med en kabel. Trådlösa laddare är tillbehör som snabbt har en positiv effekt på ditt hem eller din lägenhet och låter dig spara tid och till exempel distrahera dig själv på jobbet, ansluta telefonen, hitta en kabel och skapa ett ledigt utrymme vid uttaget.

Induktionsladdare av hög kvalitet

Vår Battery World Shop erbjuder ett stort urval av dedikerade och universella laddare med QI-funktion, som hjälper dig att hålla dina enheter energieffektiva och bekväma. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt speciellt utvalda och ständigt uppdaterade erbjudande. Trådlös laddning är bekvämare i vardagen, eftersom du laddar telefonen snabbt och inte längre behöver ansluta kablar - speciellt om din telefon ska anslutas till ett igensatt nätuttag. Det är en ny standard som säkert snabbt kommer att tilltala användare som letar efter en kombination av modernitet, effektivitet och säkerhet. Vi är säkra på att du snabbt hittar en variant som uppfyller dina individuella behov och förväntningar.