Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Samsung (1)

Samsung Navibot dammsugarbatteri

Välja kapacitet:
Sortera efter:

Hjälpzon

Hur väljer man ett batteri för en dammsugare?

Du hittar rätt batteri genom att ange modell på dammsugaren eller namnet på originalbatteriet i vår sökmotor. Det är mycket viktigt att jämföra det nya batteriets spänning med originalbatteriet - om dessa parametrar stämmer överens kan du köpa ett batteri.


Du hittar rätt batteri genom att ange modell på dammsugaren eller namnet på originalbatteriet i...

Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en dammsugare?

Batterikapaciteten anges i milliampertimmar (MaH). Information om batterikapacitet är lätt att hitta - den finns på själva batteriet såväl som i enhetens specifikationer. Denna information hjälper dig att välja rätt batteri - om du vill att din dammsugare ska hålla längre, välj en enhet med större kapacitet!


Batterikapaciteten anges i milliampertimmar (MaH). Information om batterikapacitet är lätt att...

Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?

När du väljer ett nytt batteri behöver du inte ta hänsyn till originalmodellens kapacitet. Det finns inga kontraindikationer om det nya batteriet är större än fabriksbatteriet. Ju större batteri, desto längre drifttid för en enhet.


När du väljer ett nytt batteri behöver du inte ta hänsyn till originalmodellens kapacitet. Det...

Byte av batteri i dammsugaren

Placeringen och installationen av batterierna kan vara mycket olika för de olika dammsugarmodellerna. För att byta batteri utan problem rekommenderar vi att du går till ett auktoriserat servicecenter. Vid batteribyte kan även bruksanvisningen som medföljer varje dammsugare hjälpa till – tack vare detta kan du själv utföra bytet.


Placeringen och installationen av batterierna kan vara mycket olika för de olika...
Staugsauger-Akku für Samsung Navibot SR8845 SR8855
kapacitet: 3.5Ah
Spänning: 14.4V
Produktkod: PT25
529,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 1 av 1 objekt

Batterier för trådlösa dammsugare från Samsung

Sladdlösa dammsugare är praktiska och tidsbesparande. Låt inte ett urladdat batteri ta bort nöjet att använda enheten. Välj den bästa ersättaren för Samsung Green Cell dammsugarbatterier!

Tack vare användningen av allt bättre lösningar och innovativa material ökar rengöringsroboternas batteritid ständigt. Genom att använda moderna Samsung enheter kan du också snabbt städa en stor lägenhet eller ett hus utan att behöva ladda.

Men om du har använt den trådlösa dammsugaren under lång tid kan du upptäcka att den gradvis kräver mer frekventa besök på dockningsstationen. Detta kan hända när dammsugarens batteri slits ut. Detta är en naturlig process som användaren har begränsad kontroll över.

I en situation där batteriet är så svagt att det är omöjligt att använda dammsugaren är det lösningen att byta ut batteriet mot ett nytt. När det gäller Samsung produkter är batterierna dock relativt dyra i förhållande till priset på hela enheten. Betyder det att du bara kan välja mellan originalbatterier, hög kostnad och begränsad tillgänglighet och billiga, sämre reservdelar?

Vi har en lösning för dig som gör att du kan förlänga dammsugarens livslängd och njuta av bekvämligheten med rengöring utan höga kostnader. Dessa är märkesreservdelar från Green Cell som är fullt kompatibla med Navibot-modellerna.

Reservdelar för originalprodukter från Samsung - dammsugarbatterier från Green Cell

Green Cell produkter är ersättningstillbehör, vars kvalitet motsvarar originalet. Vi förser dig med nyproducerade reservdelar som tillverkas i tekniskt avancerade fabriker. Varje batteri utsätts för strikta kvalitetskontroller och tester under extrema förhållanden.

Att välja ett Green Cell batteri ger dig garanti för att din robotrengörare är säker. Moderna lösningar i form av spännings- och strömövervakningssystem skyddar batteriet vid kortslutning - sedan kopplas enheten från strömkällan. I Green Cell produkter hittar du också system som förhindrar överladdning eller överdriven urladdning av cellerna.

Batterierna för Navibot-rengöringsrobotar använder moderna, effektiva celler med hög kapacitet, tack vare vilka du kan njuta av en längre livslängd och glömma bort frekvent laddning. Det breda temperaturområdet tillåter cellerna att fungera under alla förhållanden. Green Cell batterier som finns i vår onlinebutik har 12 månaders garanti.

Vilket batteri ska jag välja Samsung

Green Cell är produkter vars produktionsteknik och noggrann utförande exakt matchar originalen med den modernaste tekniken. Batterierna matchar kompatibilitetslistorna för de flesta Navibot-modeller. Om du väljer rätt batterityp kan du vara säker på att det fungerar korrekt med din enhet.

De enskilda typerna av Green Cell produkter skiljer sig åt när det gäller strömstyrka och kapacitet. Det är viktigt att anpassa dessa parametrar till behoven hos en viss dammsugarmodell. Green Cell batterierna för Samsung finns i en version med en spänning på 14,4 V och en kapacitet på 3 och 3,5 Ah. Ju större kapacitet, desto längre batteritid utan att behöva laddas. Det är dock inte alltid möjligt att använda produkter med högre kapacitet.

Varje modell har en viss maximal kapacitet och även om ett batteri med högre parametrar är installerat reduceras inte driftstiden utan laddning. Om du inte är säker på vilken strömförsörjning din enhet behöver kan du hitta den information du behöver i bruksanvisningen eller på klistermärket på enhetens undersida.

Du kan också hitta motsvarande batterimodell genom att skriva in dammsugarens namn i sökmotorn på vår webbplats. Den rekommenderade produkten visas sedan i sökresultaten. Modellnamnen på Navibot-enheterna som är kompatibla med ett visst batteri finns i beskrivningen för varje produkt.

Om du inte är säker på vilket batteri som passar din rengöringsrobot, hjälper vi dig gärna med valet. Vi har många års erfarenhet av försäljning av Green Cell produkter och känner till egenskaperna och möjliga användningsområdena för var och en av dem.

Enkelt byte av batterier för Samsung dammsugare

Ersättningsbatterierna för originalbatterierna från Samsung produkter har utvecklats på ett sådant sätt att deras montering inte förknippas med svårigheter. Vem som helst klarar att byta batteri, oavsett teknisk förmåga.