Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Samsung (1)

Samsung mobiltelefonbatterier

Välja kapacitet:
Sortera efter:

Hjälpzon

Hur väljer man ett batteri för en mobiltelefon?

Att välja batteri till en mobiltelefon är en enkel och intuitiv sak. Detta kan göras på några ögonblick med följande två metoder:
1. Specifikation av telefonmodell Telefonmodellen finns vanligtvis på enheten. Efter att ha läst och skrivit in modellen i butikens sökmotor kommer rätt batteri att dyka upp. t.ex. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. BatterikodDu kan också söka efter ett batteri genom att ange dess kod - den finns på insidan av batteriet. Ange bara lämplig kod så visar vår sökmotor dig de relevanta produkterna! t.ex. BM39 / BS-01/ A1457 Vi rekommenderar dig även att läsa guiden på vår blogg: Hur väljer man ett mobiltelefonbatteri?


Att välja batteri till en mobiltelefon är en enkel och intuitiv sak. Detta kan göras på några...

Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?

Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.


Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du...

Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?

Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!


Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du...

Hur förlänger man mobiltelefonens batteritid?

Det finns några enkla metoder som är effektiva för att förlänga ett batteris livslängd: 1. Ladda inte ur batteriet till 0!
Vår telefons batteri, känt som batteriet, gillar inte det. Så vänta inte på att varningen för lågt batteri ska visas. När batterinivån sjunker under 40 % är det lämpligt att ansluta telefonen till en laddare.
2.Anslut mobiltelefonen till en laddare ofta.
Moderna litiumjonbatterier har ingen minneseffekt. Frekvent laddning har därför en positiv effekt på deras prestanda. Enligt experterna är det bäst att nå 80-90% laddningstillstånd.
3. Undvik extrema temperaturer
Mobiltelefonbatterier är lite som sina användare - de mår bäst i måttliga temperaturer. Att lämna telefonen i direkt solljus eller i en varm bil kan drastiskt minska batteritiden. Det är också en bra idé att skydda din telefon från kylan.


Det finns några enkla metoder som är effektiva för att förlänga ett batteris livslängd: 1. Ladda...
Batterie Green Cell ® für das Telefon Samsung Galaxy Note II N7100
kapacitet: 3100 mAh
Spänning: 3.7V
Produktkod: BP24
229,95 kr
Visar 1 - 1 av 1 objekt

Beställ ett Samsung Galaxy S5-batteri eller Samsung S5-batteri Battery Empire och ge din smartphone mobil frihet!

Utnyttja det extraordinära erbjudandet i vår onlinebutik och välj rätt Samsung S5-batteri från ditt eget hem. Vår webbplats gör det möjligt för varje kund att snabbt och enkelt hitta den produkt som intresserar dem. Allt du behöver göra är att markera enhetstyp, tillverkarens namn och modell i sökmotorn och den visar alla tillbehör som är kompatibla med din enhet. Detta är en perfekt lösning, tack vare vilken du enkelt kan hitta rätt Samsung Galaxy S5-batteri, Samsung S5- Samsung Galaxy S3 Mini-batteri, Samsung Galaxy S3-batteri, Samsung S3 Mini-batteri och alla andra Samsung batterier som levereras. modell.

Beskrivningen av varje Samsung batteri innehåller teknisk information om kompatibilitet med vissa mobiltelefonmodeller. Detta garanterar att cellerna har lämpliga parametrar och dimensioner. Det nya batteriet säkerställer maximal effektivitet, tillförlitlighet och rörlighet. Att byta ut Samsung Galaxy S5-batteriet har aldrig varit enklare!

Du kan alltid lita på vår hjälp och teknisk support. Fyll i kontaktformuläret, skicka ett mejl eller ring oss! Vi ger dig råd och hjälper dig att välja det bästa batteriet för Samsung telefoner. Vi garanterar snabb leverans och möjlighet till personlig upphämtning vid en av våra stationära platser. För att möta våra kunders förväntningar begränsar vi risken för fel till ett minimum och tillåter återlämnande av de köpta varorna upp till 30 dagar från inköpsdatumet. Om fel val görs är det Samsung S5-batteriet mot en annan modell.

Vi bryr oss aktivt om den naturliga miljön och det är därför vi har en samling använda batterier för Samsung telefoner. Vi stöder också aktiviteter relaterade till återvinning och återvinning av batterier.

Du hittar ersättningsbatterier av hög kvalitet till Samsung telefoner i vår onlinebutik. Green Cell varumärkets produkter är utvecklade med den senaste tekniken, varför de också framgångsrikt förlänger livslängden på din smartphone. Kasta inte din mobiltelefon på grund av ett defekt Samsung Galaxy S5-batteri! Kolla in vårt omfattande sortiment och investera i celler från det kända Green Cell . Byte av Galaxy S5- eller S5-batteri resulterar i en ny mobiltelefon som kommer att imponera på dig med dess rörlighet och effektivitet.

Våra produkter kännetecknas av högsta kvalitet och rimliga priser. Alla tillgängliga batterier för Samsung telefoner motsvarar de ursprungliga batteriernas parametrar och mått. Det ständigt uppdaterade erbjudandet kommer definitivt att tillgodose behoven och kraven hos användare av mobila enheter. Med ett bra Samsung S3-batteri kommer du att kunna dra full nytta av din smartphones rörlighet. Tveka inte, kolla vårt sortiment och välj ett kraftfullt batteri för Samsung Galaxy S5 eller någon annan modell.

Avancerad teknik

Samsung är ett av de mest kända varumärkena inom elektronik. Tillsammans med den ständiga utvecklingen av tekniskt avancerade enheter överträffar den välkända jätten de konkurrerande företagen. Samsung har utvecklat moderna, eleganta, effektiva och funktionsrika smartphones som används av miljontals människor runt om i världen. Företaget introducerar nyare, kraftfullare enheter hela tiden. Dessa effektiva mobiltelefoner kräver ett motsvarande, mycket effektivt Samsung batteri som garanterar en motsvarande stor mängd energi och kapacitet.

Företaget grundades 1938. Hon är en av de största Jaebeols. I gruppen ingår många tillverknings- och serviceföretag samt finansinstitut. År 2009 skapades den första smarttelefonen från Samsung Galaxy-serien. Batteriet var utbytbart och hade en kapacitet på 1500 mAh. Denna serie har utan tvekan lett företaget till toppen och tagit platsen för marknadsledaren. I vårt erbjudande hittar du batterier för Samsung Galaxy S3 mini samt batterier för Samsung Galaxy S5.

J-seriens telefoner är relativt populära. Detta är en mellannivå mobiltelefonserie. Modellerna från 2017 hade redan fodral som nästan helt gjordes av metall. De hade till och med åtta kärnprocessorer och många ytterligare funktioner och bekvämligheter, till exempel en fingeravtrycksläsare. De förbättrade smartphonesna i J-serien har stulit tyskarnas hjärtan tack vare deras attraktiva utseende, högkvalitativa kamera och god effektivitet. Samsung J5-batteriet med en kapacitet på 3000 mAh garanterade en imponerande lång driftstid och en utmärkt livslängd. Denna serie var en av de bästsäljande smartphoneserierna i Europa. I vår onlinebutik kan du köpa rätt batteri till Samsung Galaxy J5 till ett attraktivt pris.

Numera är teknikföretaget Samsung något av en marknadsledare tack vare en exceptionellt innovativ serie av moderna smartphones. Ingen annan mobiltelefontillverkare kan skryta med så många olika modeller och de funktioner de använder. Varumärket erbjuder både förstklassiga enheter och de mest effektiva Samsung batterierna. De kraftfulla enheterna garanterar kundnöjdhet och otrolig prestanda. Men även smarttelefonen av högsta kvalitet behöver ett nytt batteri över tiden. Vårt erbjudande inkluderar celler som har lämpliga parametrar och kapacitet. Här hittar du batterier för Samsung Galaxy S3 Neo, batterier för Samsung Galaxy S5 och ersättningsbatterier för andra Samsung batterimodeller .

Ännu mer energi!

Nya celler är den bästa lösningen ur ekonomisk och ekologisk synvinkel. Green Cell märkta produkter är en investering som betalar sig snabbt. Ersättningsbatterierna för Samsung telefoner har samma kvalitet som originalbatterierna.


Läs mer

Du kanske inte kan använda cookies i form av cookies, som kan användas som automatisk information, och som kan ingå i ansökningsformuläret.
OK