Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

AA -batterier (10)

AA -batterier

Sortera efter:
Green Cell 4x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2000mAh Akku
Green Cell 2x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 2x AA HR6 2000mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2000mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2000mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2600mAh Akku
kapacitet: 2600 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: 2GR01
249,95 kr
kapacitet: 2600 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: GR01
149,95 kr
kapacitet: 2000 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: GR02
129,95 kr
kapacitet: 2600 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: GR05
99,95 kr
kapacitet: 2000 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: GR06
89,95 kr
119,95 kr
kapacitet: 2600 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: 3GR01
349,95 kr
kapacitet: 2000 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: 2GR02
209,95 kr
kapacitet: 2000 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: 3GR02
289,95 kr
kapacitet: 2600 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: GR10
429,95 kr
Visar 1 - 10 av 10 objekt

Konventionella AA -batterier används vanligtvis för att driva olika elektroniker som fjärrkontroller, trådlösa tangentbord, ficklampor och leksaker. Tyvärr har de en begränsad livslängd. De kan inte återanvändas - när de har förmedlat all energi som lagras i dem är de bara lämpliga för att slänga. Moderna återanvändbara AA -batterier är en exceptionellt ekologisk och ekonomisk lösning! Det räcker med att helt enkelt sätta in de urladda batterierna i laddaren och de kan sedan användas igen på kort tid. Ta hand om din hembudget såväl som den naturliga miljön och köp högeffektiva AA -batterier!

I Battery Empire hittar du moderna batterier från Green Cell -märket, som kännetecknas av hög verklig kapacitet och imponerande hållbarhet. De laddningsbara AA-batterierna garanterar problemfri användning i upp till 3 år! De uppfyller alla säkerhetskrav. Den långa livslängden garanterar en stabil användning och gör att de laddningsbara AA Green Cell -batterierna klarar upp till 500 laddningscykler. Dessutom kan ett laddningsbart AA -batteri ersätta upp till 1000 traditionella engångsbatterier. Lita på en ekologisk lösning idag och ersätt dina batterier med laddningsbara AA -batterier!

Är det värt att köpa återanvändbara AA -batterier?

Fler och fler elektroniska enheter används i vardagen. Dessa enheter får mycket ofta den nödvändiga elektriska energin från AA -batterier. Nackdelen med traditionella mignoner är att de bara kan användas en gång. Efter att den lagrade energin är förbrukad är cellerna endast lämpliga för skräpet. Detta förorenar inte bara den naturliga miljön alltför mycket, det belastar också hushållens budget. Det frekventa slitage på batterierna kan märkas särskilt när du använder enheter med högre energiförbrukning.

AA-batteriet kan användas i alla enheter där traditionella engångsbatterier från Mignon hittills har använts. Högkvalitativa produkter från Green Cell -märket kommer att tjäna dig i flera år samtidigt som de behåller sin fulla effektivitet. Det laddningsbara AA -batteriet, tillverkat i enlighet med den avancerade tekniken, är helt säkert för dig och din elektronik.

De laddningsbara batterierna AA är utan tvekan ett ekologiskt alternativ till engångsbatterier. Detta är också en mycket billigare och bekvämare lösning. Du behöver inte längre köpa massor av ersättningsbatterier och slösa utrymme i ditt hem för att samla in använda batterier. Green Cell -märkt AA -återanvändbart batteri kan användas så många gånger som behövs. Deras funktionalitet möjliggör flera laddningar. Med hjälp av en modern laddare ser du till att dina enheter har oavbruten tillgång till energi.

Green Cell - en ny dimension i kvalitet!

I erbjudandet från onlinebutiken Battery Empire hittar du original AA -batterier från Green Cell , som specialiserat sig på innovativa lösningar för energilagringsenheter i många år och strävar efter mobil frihet. Varumärket utökar hela tiden sitt sortiment och har ett stort antal nöjda kunder. Högsta kvalitet går hand i hand med attraktiva priser. GC -produkter möter behoven hos även de mest krävande kunderna. De laddningsbara AA-batterierna håller sin höga effektivitet under lång tid och har en mycket låg självurladdningshastighet.

De presenterade laddningsbara batterierna i AA -nickelmetallhydrid är kompatibla med alla laddare som finns på marknaden. De är helt säkra och har nödvändiga skydd mot djupurladdning och överladdning. Green Cell -batteriernas höga verkliga AA -batterikapacitet garanterar en imponerande lång drifttid med en enda laddning.

I vår onlinebutik hittar du batterier med olika parametrar, tack vare vilka du enkelt kan anpassa motsvarande produkt till dina krav och enhetens krav. Användningen av fasta material och innovativ teknik garanterar en hög hållbarhet och livslängd för de återanvändbara AA -batterierna från Green Cell -märket. Cellerna är beredda att arbeta effektivt vid extrema temperaturer från -20 till till och med 60 grader Celsius.