Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Acer (1)

Acer tangentbord

Sortera efter:
172,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 1 av 1 objekt

Acer tangentbord för Acer bärbara datorn

Är du medveten om att ditt bärbara tangentbord kommer att bytas ut inom en snar framtid? Lita på produkter av hög kvalitet från Green Cell ! Det nya Acer enheter, kommer att anpassas perfekt till din bärbara dator och du kommer att undvika höga ersättningskostnader.

När kan det vara nödvändigt att byta ut tangentbordet till ett nytt?

Acer märkta bärbara datorer och surfplattor värderas av användarna för sitt stora värde för pengarna. Att köpa en Acer anteckningsbok är en garanti för att du får en produkt som uppfyller dina förväntningar när du letar efter den optimala lösningen för arbete, studier eller underhållning. En korrekt använd dator garanterar år av problemfri drift.

I likhet med alla bärbara eller stationära datorer har kringutrustning en mycket kortare livslängd. Detta är också fallet med Acer produkter - bärbara datorer. Tangentborden som är anslutna med hjälp av USB slits ut snabbare än huvudenheten. Om du använder Acer bärbara datorn för arbete - du skriver e-post, skriver långa texter (artiklar, blogginlägg osv.) - kan du behöva byta ut Acer tangentbordet flera gånger under enhetens hela livslängd.

Byt ut tangentbordet för den bärbara datorn? Välj en reservdel av originalkvalitet

Om du ofta skriver på din bärbara dator är bekväm användning av ett fungerande Acer tangentbord mycket viktigt. Du behöver inte göra utan det och frukta de höga kostnaderna för utbytet.

Green Cell Acer produkter, är en ersättningsdel som är tillverkad av etablerade tillverkare av bärbara datortillbehör. Du betalar mycket mindre för det än för originaldelar till bärbara datorer från Acer . Tangentborden är motståndskraftiga mot damm och partiklar och de noggrant monterade komponenterna garanterar perfekt täthet under alla förhållanden.

Den höga kvaliteten på de delar som används i produktionsprocessen samt noggrant utförande säkerställer att varje Acer surfplattor i åtanke fungerar konsekvent och pålitligt. Vi ger 2 års garanti på alla Green Cell reservdelar - det här är en standard som du inte kan lita på när du väljer billigare, universella reservdelar.

Vilket tangentbord ska jag välja för Acer

Acer surfplattan eller bärbara datorn uppfyller dina förväntningar hundra procent beror på om det är anpassat till enhetsmodellen. Tack vare det omfattande utbudet av reservdelar från Green Cell behöver du inte oroa dig för att hitta rätt produkt.

I vårt erbjudande har vi tangentbord för de mest populära modellerna Acer Aspire och Acer Aspire One, liksom för de mindre populära, till exempel från Nitro-serien. Det är också möjligt att byta ut tangentbordet för bärbara datorer när det gäller enheter som är äldre, inte längre produceras eller inte längre finns på marknaden.

Utbudet av ersättningstangentbord för Acer är ett sortiment av produkter som passar totalt dussin modeller. Vi har kompatibilitetslistor för alla tack vare vad du kan vara säker på att våra tangentbord är säkra, problemfria och idealiskt anpassade.

Snabbt och enkelt byte av laptoptangentbordet

Även om du är osäker på att reparera enheter behöver du inte frukta att byta ut ditt bärbara tangentbord själv. I Acer produkter kan tangentbordet enkelt demonteras och sedan ersättas med ett nytt. Detta kräver inga speciella färdigheter eller specialverktyg.