Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Batterier

1 000 000 enheter på ett ställe

I dagens tider är behovet av energi större än någonsin tidigare. När du köper en ny enhet är ett av de viktigaste kriterierna batteriernas och ackumulatorernas kapacitet, samt tiden efter vilken de börjar förlora sina egenskaper.

Enhetens livslängd kan förlängas genom att följa tillverkarens rekommendationer och korrekt laddning och förvaring av batteriet vid en konstant temperatur. Detta kommer att hjälpa ett tag, men inte alla enheter är pålitliga Nokia 3310. Även om denna modell också kommer att behöva ny energi någon gång. Du kanske funderar på om du också kan hitta laddningsbara batterier för den här modellen. Svaret är ja! Vi diskriminerar inte enheter baserat på deras ålder. Av denna anledning erbjuder vi, förutom denna modell, även litiumjonbatterier för många andra klassiska mobiltelefoner, till exempel Panasonic , Samsung och som du kommer att ge ett nytt liv.

Oavsett användningsintensitet börjar varje enhet, till exempel en Samsung -mobiltelefon, så småningom förlora sin ursprungliga kraft. Sakta och gradvis vänjer din enhet sig vid laddaren och uttaget. Du köpte inte den mobila enheten för att begränsa dig själv på det sättet, eller hur?

Så om din elektroniska enhets bankande hjärta börjar fungera felaktigt har du kommit till rätt ställe. Det är inte värt att leta efter billiga ekvivalenter, eftersom detta hotar med skada eller fullständig förstörelse av enheten. Av denna anledning, när du köper batterier från oss, kan du vara säker på att de är utrustade med celler från tillverkare som Green Cell , Samsung , RDY och Panasonic .

Batterierna du hittar här är inte bara pålitliga reservdelar till de fabriksmonterade. Några av produkterna i vårt erbjudande ökar kraftigt dina enheter. Sådana möjligheter inkluderar Green Cell ULTRA laptopbatteri , som tack vare Panasonic -cellerna förlänger datorns drifttid från 5 till 8 timmar. Detta är en hel arbetsdag på en last!

Massor av enheter och ännu fler alternativ

Vi fokuserar inte bara på bärbara datorer och telefoner. Kolla också in vårt utbud av batterier för elverktyg , dammsugare, kameror och drönare. Tack vare det stora utbudet som erbjuds, stöder vi dig inte bara i ditt arbete, utan också för att uppfylla dina passioner och vardagliga hushållsarbete.

Om du vill spara på laddningsbara batterier och minska mängden elavfall, kolla också in Green Cell AA -batterier. Visste du att vi använder 40 miljarder engångsbatterier på ett år? Om du väljer 4 AA -batterier med en kapacitet på 2600 mAh kan du glömma att köpa batterier i upp till 3 år. Detta är helt enkelt ett lönsamt och framför allt ekologiskt beslut.

Vi stöder också tanken på ekologiska transportmedel. Av denna anledning finns det också batterier för elcyklar med en kapacitet på upp till 27,2 Ah och en räckvidd på upp till 250 km. Detta kommer att göra den dagliga pendlingen hemifrån till jobbet enkel och en lång pendling på fritiden.

I cykelbatterier hittar du Panasonic hållbara celler som är utrustade med system som tar hand om säkerheten för både din och din cykel. Varje batteri visar det aktuella laddningsläget och kontrollerar överbelastning. Vi lägger också till en laddare från Green Cell till uppsättningen, vilket garanterar dig full säkerhet och längsta möjliga problemfria användning. Alla batterier i vår webbshop har perfekt kompatibilitet, vilket kombineras med enkel montering.

Ekologisk revolution

Kanske, under påverkan av populariteten hos solcellsmoduler, var du också övertygad om att lita på denna ekologiska typ av energiproduktion? Om du svarade ja på den här frågan har du fattat ett utmärkt beslut!

Oavsett om solceller förser ditt hem eller en husbil med el. Vi har ett stort utbud av AGM -batterier för dig, med en spänning från 4 V till 12 V och en kapacitet på upp till 200 Ah. Dessa underhållsfria enheter har en livslängd på över 5 år utan att behöva oroa sig för elektrolytläckage. Batteriernas säkerhet är särskilt viktig när de används i barns elektriska leksaker.