Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Milwaukee (3)

Batterier för Milwaukee sladdlösa skruvmejslar

Sortera efter:

Hjälpzon

Om jag har ett Ni-Cd (Nickel Cadmium) batteri, kan jag använda Ni-Mh (Nickel Metal Hydride) celler?

För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av Ni-Mh-celler som är mindre skadliga för miljön. Dessa celler kan användas omväxlande, så vi kan använda Ni-Mh-batteriet i utbyte mot Ni-Cd-batteriet.


För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av...

Om jag har en gammal laddare, kommer den att ladda den nya?

Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar att köpa ett Li-Ion (Lithium Ion) batteri och tidigare har använt ett batteri med Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nickel Cadmium) celler, kommer det nya batteriet inte att vara vår laddare laddad och du måste köpa en lämplig laddare.


Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar...

Hur länge håller ett batteri för en skruvmejsel?

Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till 1000 laddningscykler, vilket säkerställer en lång arbetstid för din enhet.


Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till...
Nyhet
Green Cell Akku für Milwaukee M12 12V 3Ah Ersatzakku M12 B3 4932451388
Nyhet
Green Cell Akku für Milwaukee M12 12V 6Ah Ersatzakku M12 B6 4932451395
Nyhet
Green Cell Akku für Milwaukee M18 18V 5Ah Ersatzakku M18 B5 4932430483
Nyhet
kapacitet: 3Ah
Spänning: 12V
Produktkod: PTML12V3
499,95 kr
Lägg till i kundvagn
Nyhet
kapacitet: 6Ah
Spänning: 12V
Produktkod: PTML12V6
599,95 kr
Lägg till i kundvagn
Nyhet
kapacitet: 5Ah
Spänning: 18V
Produktkod: PTML18V5
649,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 3 av 3 objekt

Ett solidt batteri krävs för ett solidt verktyg

Milwaukee är ett varumärke som är populärt bland heminredningsentusiaster. Tack vare högkvalitativ utrustning som möjliggör effektivt renoveringsarbete. I enheter från märken som Milwaukee utsätts batteriet för extrema användningsförhållanden. Om ditt Milwaukee batteri slutar följa din takt är det troligtvis ett offer för slitage. Detta är helt normalt och påverkar förr eller senare alla batterier i konsumentelektronik. I det här fallet kommer du sannolikt att överväga två lösningar. Att köpa ett nytt elverktyg som har ett relativt dyrt alternativ eller köpa ett ersättningsbatteri. Eftersom du är här vill du förmodligen kontrollera om det är värt att Milwaukee produktbatterier med nya. Svaret är enkelt: det är inte bara värt det, men genom att köpa ett nytt Milwaukee batteri hjälper du också till att minska föroreningarna på planeten.

Fördelar med att välja ett Green Cell batteri

Green Cell batterierna som du hittar i vårt sortiment är solida ersättningsbatterier för originalbatterierna. Green Cell är garantin för att ditt elverktyg får prestanda under de kommande långa årens arbete. Det betyder att du inte behöver säga adjö till din älskade trådlösa skruvmejsel. Batterierna av hög kvalitet garanterar att verktyget kan utnyttja sin fulla potential. Green Cell Milwaukee har utformats noggrant för att fungera perfekt med verktygen. Green Cell garanterar problemfri användning i upp till 1000 laddningscykler, vilket motsvarar en nominell användning av enheten i upp till 3 år. De högkvalitativa cellerna som används i batteriet garanterar lång, stabil och säker användning utan avbrott. Dessutom kommer du inte att uppleva någon minneseffekt i moderna Li-Ion-batterier. Detta är ett fenomen som fick batteriet att försämras snabbt och ständigt.

Säker användning av verktyget även under svåra förhållanden

Green Cell Milwaukee ersättningsbatteri är utformat med avancerad elektronik som skyddar både dina verktyg och dig. Säkerhetssystemen säkerställer aktiv kontroll av celltemperaturen, vilket säkerställer drift i ett konstant intervall. En annan viktig funktion är skyddet mot överladdning och den så kallade djupa urladdningen, vilket ofta leder till skada på batteriet. Kortslutningsskyddssystemet upptäcker automatiskt hot till följd av spänningsvariationer. Batteriet stänger av cellerna och elektroniken i rätt ögonblick. Höljet på ersättningsbatteriet från Green Cell är tillverkat av solid ABS-plast. Det exakt monterade batteriluckan är inte bara exceptionellt hårt utan även motståndskraftigt mot höga temperaturer. En annan viktig funktion hos denna plast är dess höga motståndskraft mot starka kemiska ämnen.

Hur väljs batteriet för den trådlösa skruvmejseln?

När du väljer att köpa ett Milwaukee batteri till ditt verktyg är det viktigt att komma ihåg att jämföra koden på ditt gamla batteri med koden på ditt verktyg eller laddare. Detta är ett utmärkt sätt att se till att du gör rätt köp. Du kan också använda filtren till vänster, tack vare vilka du kan justera önskad spänning och kapacitet, till exempel: Milwaukee 12V batteri med en kapacitet på 2 Ah. Om du är osäker, kontakta oss och vi kommer att ge dig råd om valet av lämpligt batteri. Efter att du köpt batteriet får du 12 månaders garanti och 30 dagar för retur.