Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Ecovacs  (1)

Välja kapacitet:
Sortera efter:

Hjälpzon

Hur väljer man ett batteri för en dammsugare?

Du hittar rätt batteri genom att ange modell på dammsugaren eller namnet på originalbatteriet i vår sökmotor. Det är mycket viktigt att jämföra det nya batteriets spänning med originalbatteriet - om dessa parametrar stämmer överens kan du köpa ett batteri.


Du hittar rätt batteri genom att ange modell på dammsugaren eller namnet på originalbatteriet i...

Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en dammsugare?

Batterikapaciteten anges i milliampertimmar (MaH). Information om batterikapacitet är lätt att hitta - den finns på själva batteriet såväl som i enhetens specifikationer. Denna information hjälper dig att välja rätt batteri - om du vill att din dammsugare ska hålla längre, välj en enhet med större kapacitet!


Batterikapaciteten anges i milliampertimmar (MaH). Information om batterikapacitet är lätt att...

Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?

När du väljer ett nytt batteri behöver du inte ta hänsyn till originalmodellens kapacitet. Det finns inga kontraindikationer om det nya batteriet är större än fabriksbatteriet. Ju större batteri, desto längre drifttid för en enhet.


När du väljer ett nytt batteri behöver du inte ta hänsyn till originalmodellens kapacitet. Det...

Byte av batteri i dammsugaren

Placeringen och installationen av batterierna kan vara mycket olika för de olika dammsugarmodellerna. För att byta batteri utan problem rekommenderar vi att du går till ett auktoriserat servicecenter. Vid batteribyte kan även bruksanvisningen som medföljer varje dammsugare hjälpa till – tack vare detta kan du själv utföra bytet.


Placeringen och installationen av batterierna kan vara mycket olika för de olika...
kapacitet: 2Ah
Spänning: 6V
Produktkod: PT278
242,95 kr
Visar 1 - 1 av 1 objekt

Dammsugning är en process som kan skjutas upp men i slutändan inte kan undvikas. En dag måste du ta tag i handtaget på en dammsugare och börja köra genom smutsiga ytor för att återställa rätt glans till ditt rum. Numera börjar smarta och sladdlösa dammsugare ersätta de traditionella varianterna snabbare och snabbare. Som ett resultat av enhetsbytet är dammsugning inte längre ett tungt hushållsarbete, utan en aktivitet som kan hållas till ett minimum. Genom att använda modern utrustning är det möjligt att spara mycket tid och fokusera på vila eller andra prioriteringar. Ecovacs är ett känt varumärke som ger tillgång till rengöringsutrustning av hög kvalitet. De väljs alltmer av moderna, orienterade kunder som uppskattar kombinationen av kvalitet, effektivitet och bra pris. En trådlös och smart dammsugare håller dock inte för evigt utan ett bra batteri. Ibland måste enheterna laddas. När batteriet tar slut med tiden kommer dammsugaren oundvikligen att lägga mer och mer tid på att anslutas till en laddare. Denna stillestånd kan snabbt störa dagen och göra till synes vardagliga beställningar ännu svårare.

Batterier av hög kvalitet till Ecovacs

I denna kategori hittar du batterier till Ecovacs dammsugare som uppfyller kraven hos krävande kunder. Alla batterier kännetecknas av högkvalitativt utförande, adekvat skydd och motståndskraft mot dagligt slitage. Tack vare detta kommer din dammsugare att återfå sin energieffektivitet och behålla den länge. Detta kommer inte längre att göra din städning ett jobb, utan något som kan göras snabbt. Vi inbjuder dig att ta en titt på vårt erbjudande.