Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

AEG (1)

AEG Staubsauger Akku

Välja kapacitet:
Sortera efter:

Hjälpzon

Hur väljer man ett batteri för en dammsugare?

Du hittar rätt batteri genom att ange modell på dammsugaren eller namnet på originalbatteriet i vår sökmotor. Det är mycket viktigt att jämföra det nya batteriets spänning med originalbatteriet - om dessa parametrar stämmer överens kan du köpa ett batteri.


Du hittar rätt batteri genom att ange modell på dammsugaren eller namnet på originalbatteriet i...

Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en dammsugare?

Batterikapaciteten anges i milliampertimmar (MaH). Information om batterikapacitet är lätt att hitta - den finns på själva batteriet såväl som i enhetens specifikationer. Denna information hjälper dig att välja rätt batteri - om du vill att din dammsugare ska hålla längre, välj en enhet med större kapacitet!


Batterikapaciteten anges i milliampertimmar (MaH). Information om batterikapacitet är lätt att...

Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?

När du väljer ett nytt batteri behöver du inte ta hänsyn till originalmodellens kapacitet. Det finns inga kontraindikationer om det nya batteriet är större än fabriksbatteriet. Ju större batteri, desto längre drifttid för en enhet.


När du väljer ett nytt batteri behöver du inte ta hänsyn till originalmodellens kapacitet. Det...

Byte av batteri i dammsugaren

Placeringen och installationen av batterierna kan vara mycket olika för de olika dammsugarmodellerna. För att byta batteri utan problem rekommenderar vi att du går till ett auktoriserat servicecenter. Vid batteribyte kan även bruksanvisningen som medföljer varje dammsugare hjälpa till – tack vare detta kan du själv utföra bytet.


Placeringen och installationen av batterierna kan vara mycket olika för de olika...
Green Cell ® batteripaket (2Ah 3,6V) Typ141 för AEG Electrolux Junior 2.0
kapacitet: 2Ah
Spänning: 3.6V
Produktkod: PT156
274,95 kr
Visar 1 - 1 av 1 objekt

Batteri för dammsugare från AEG

AEG sladdlösa dammsugare är utan tvekan en utmärkt lösning som vittnar om den enorma, plötsliga framsteg som vi som människor har gjort när det gäller teknik. Du behöver inte längre oroa dig för tillgång till eluttag där du vill rengöra och sladden kommer aldrig att trassla under dina fötter igen. För att kunna använda den här enheten så effektivt och effektivt som möjligt måste du dock utrusta dig med lämpligt batteri för trådlösa dammsugare , vilket garanterar en utmärkt upplevelse. Städning har aldrig varit så trevlig som idag!

Dammsugarbatteriet är viktigt för att det ska fungera och utmärkta resultat. Här visas vi med vårt utomordentligt omfattande sortiment. Alla trådlösa AEG dammsugare är tacksamma för att ha köpt motsvarande batterier i vår onlinebutik. I själva verket erbjuder vi enheter av högsta kvalitet som uppfyller behoven hos de mest krävande användarna.

Batterierna vi erbjuder har tillverkats av ansedda, respekterade producenter som är medvetna om deras kunders behov. När det gäller kvaliteten på AEG dammsugarbatteriet helt oslagbart. Det ständigt växande antalet nöjda användare uppskattar särskilt deras långa livslängd, enkla byte och låga pris. Alla dessa faktorer innebär att de trådlösa batteridammsugarna från AEG värderas av ett ökande antal kunder och batterierna säljs till dem som färska rullar.

Återuppliv din AEG dammsugare!

Varje användare av en sladdlös dammsugare känner till problemet när batteriet slutar fungera under dammsugningen och lämnar oss med ett halvrengörat vardagsrumsgolv. För att minska frekvensen av sådana olyckor till ett minimum är det dock värt att utrusta AEG I vår onlinebutik hittar du produkter som uppfyller behoven hos alla användare av AEG sladdlösa dammsugare.

Dessa enheter blir allt populärare på grund av det moderna tillvägagångssättet för rengöring och användningen av många tillfredsställande lösningar som gör rengöring betydligt enklare och trevligare. AEG sladdlös handdammsugare kännetecknas av en utmärkt design och framför allt effektiv funktion, vilket positivt kan överraska alla. AEG är ett företag som har funnits på marknaden i 130 år. Så lång erfarenhet och teamet av specialiserade proffs gör AEG trådlösa handdammsugare till det bästa som denna bransch har stött på. Deras pris är inte uppblåst, men omfattningen av deras möjligheter väcker en grimas av chock i ansiktet på de största skeptikerna.

För att njuta av den fulla effektiviteten som varje trådlös AEG batteri handhållen dammsugare erbjuder, bör du utrusta dig med ett motsvarande batteri för dammsugaren från AEG När du köper bör du inte bara vara uppmärksam på om den passar in i en viss modell utan också till tillverkaren. Vårt erbjudande inkluderar de mest prestigefyllda varumärkena som garanterar högsta effektivitet och batteritid för varje sladdlös dammsugare som AEG Det här är tillbehör som perfekt ersätter originalbatterierna och kostar mycket mindre. Återuppliv ditt AEG handdammsugarbatteri med hjälp av batterier från företag som det uppskattade företaget Green Cell !

Green Cell batterier som garanti för effektivitet

Sladdlösa dammsugare från AEG kräver batterier av högsta kvalitet för att fungera effektivt. Om du värdesätter effektivitet är att köpa ett Green Cell batteri en mycket bra lösning. Varför är det värt att lita på denna producent och dra nytta av det exceptionellt attraktiva erbjudandet som du kan hitta i vår butik? Framför allt har vi att göra med ett fenomen på marknaden som år efter år försöker mer och mer ta över tronen hos marknadsledaren i branschen för ersättningsbatterier för trådlösa dammsugare. Den dynamiska utvecklingen som har ägt rum under flera år är ingen tillfällighet, utan ett bevis på att Green Cell en producent som inte kan ignoreras.

Varje batteri för den sladdlösa dammsugaren från AEG uppfyller alla standarder och har många certifikat som kan förväntas från kända produkter av denna typ. Det fungerar lika effektivt som originalprodukterna, men priset är mycket lägre här. Av detta skäl är det definitivt lönsamt att använda det omfattande utbudet av vår onlinebutik och du kommer att spendera mycket mindre än om du skulle köpa originalbatterier.

Du behöver inte oroa dig för att dessa batterier inte passar din dammsugare - inte bara hittar du ett batteri för varje AEG sladdlös dammsugarmodell, utan produktens parametrar och specificitet kommer inte att skilja sig från från tillverkaren De föreslagna enheterna skiljer sig åt. Vi pratar därför om perfekta ersättningsbatterier som gör sitt jobb utmärkt och säkerställer effektiv, effektiv och billig rengöring. AEG har aldrig varit så lätt tack vare AEG!

Om du ständigt är orolig för din dammsugares tillstånd och fruktar att batteriet laddas ur i det minst förväntade ögonblicket, tveka inte och dra nytta av erbjudandet från Battery Empire online-butiken. Tack vare oss kan du vara säker på att rengöringen går smidigt och att din trådlösa dammsugare kommer att förbli i utmärkt skick under många år framöver. Battery Empire erbjuder dig en ny rengöringskvalitet.