Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Dyson (1)

Dyson dammsugarbatteri

Välja kapacitet:
Sortera efter:

Hjälpzon

Hur väljer man ett batteri för en dammsugare?

Du hittar rätt batteri genom att ange modell på dammsugaren eller namnet på originalbatteriet i vår sökmotor. Det är mycket viktigt att jämföra det nya batteriets spänning med originalbatteriet - om dessa parametrar stämmer överens kan du köpa ett batteri.


Du hittar rätt batteri genom att ange modell på dammsugaren eller namnet på originalbatteriet i...

Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en dammsugare?

Batterikapaciteten anges i milliampertimmar (MaH). Information om batterikapacitet är lätt att hitta - den finns på själva batteriet såväl som i enhetens specifikationer. Denna information hjälper dig att välja rätt batteri - om du vill att din dammsugare ska hålla längre, välj en enhet med större kapacitet!


Batterikapaciteten anges i milliampertimmar (MaH). Information om batterikapacitet är lätt att...

Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?

När du väljer ett nytt batteri behöver du inte ta hänsyn till originalmodellens kapacitet. Det finns inga kontraindikationer om det nya batteriet är större än fabriksbatteriet. Ju större batteri, desto längre drifttid för en enhet.


När du väljer ett nytt batteri behöver du inte ta hänsyn till originalmodellens kapacitet. Det...

Byte av batteri i dammsugaren

Placeringen och installationen av batterierna kan vara mycket olika för de olika dammsugarmodellerna. För att byta batteri utan problem rekommenderar vi att du går till ett auktoriserat servicecenter. Vid batteribyte kan även bruksanvisningen som medföljer varje dammsugare hjälpa till – tack vare detta kan du själv utföra bytet.


Placeringen och installationen av batterierna kan vara mycket olika för de olika...
kapacitet: 2Ah
Spänning: 21.6V
Produktkod: PT226
Visar 1 - 1 av 1 objekt

Batterier för Dyson dammsugare

Letar du efter en ny trådlös dammsugare från Dyson ? Är det viktigt för dig att din Dyson DC återfår sin tidigare effektivitet? Battery Empire är ett komplext erbjudande av de bästa produkterna som uppfyller höga kvalitetsstandarder. Det stora utbudet av varor innebär att det blir enklare Dyson Har din Dyson batteridrivna dammsugare slutat fungera? Sugkraften sjunker vid varje användning och enhetens driftstid efter laddning av batteriet har minskats drastiskt?

Tänk på miljön och din egen ekonomi - kasta inte bort de reparerade enheterna. Dyson batterierna kan bytas ut. Det här är en enkel aktivitet som får din trådlösa dammsugare att fungera som ny igen! Tänk på verkliga vinster för din hembudget. Genom att använda vårt erbjudande kan du byta ut den Dyson mot ett kompatibelt utbytesbatteri, vilket ger dig stora besparingar. Kostnaden för en ny dammsugare är flera hundra euro. Batteriet för Dyson CD62 dammsugare kostar bara en bråkdel av det.

De innovativa lösningarna som används av Dyson märket inom tillverkning av moderna apparater som hjälper till att upprätthålla renhet och hygien i hemmet får ökat erkännande bland kunderna. Den höga precisionen i drift, som uppnås tack vare det högkvalitativa Dyson V6- Dyson dammsugare, garanterar exceptionellt noggrant avlägsnande av även de minsta orenheterna.

Tack vare användningen av Dyson dammsugare med uppladdningsbara batterier kan du enkelt bli av med damm. Du tar också hand om din hälsa och dina nära och kära. Den avancerade tekniken som används i Dyson märkesenheterna gör det inte bara möjligt för dem att fånga dammpollen utan klarar också olika allergener, virus och bakterier. De Dyson specialister gör det möjligt att introducera ytterligare innovationer i de tillverkade enheterna, tack vare vilka de kan uppfylla de högsta kraven från användarna.

Framför allt står Dyson märket för exakt funktion, perfekt kvalitet och uppmärksamhet i minsta detalj. Bland de olika komponenterna som utgör den slutliga produkten Dyson DC45-batteriet särskild uppmärksamhet. Tack vare det kan dammsugarna köra med full hastighet oavsett typ av yta. Enheterna justerar driftsprestanda beroende på om släta paneler eller en fluffig matta dammsugas. När det gäller mattor med långt hår fungerar enheten med mer kraft och enheter med ett Dyson DC62-batteri kan laddas ur snabbare.

Dyson dammsugarbatteriets livslängd

Har du undrat hur länge batteritiden är i Dyson v6? Varje del av elektronisk utrustning slits ut förr eller senare. Även det bästa underhållet eller användningen av produkten enligt instruktionerna kan inte motverka detta. Lyckligtvis kan du byta Dyson batteri, varför enheten fungerar perfekt. Livslängden för Dyson V8 Absolute batteri för Dyson dammsugare beror bland annat på det vanligaste läget (t.ex. att använda enheten i boost-läge rekommenderas endast för intensiv rengöring, inte för daglig användning av dammsugaren).

Reservbatteriet är mycket viktigt för Dyson dammsugarbatteriet. Enheten fungerar trådlöst, vilket säkerställer maximal komfort för användaren vid rengöring. Under laddningen lagras energin i batteriet (en av egenskaperna hos Dyson V6-batteriet är dess korta laddningstid). När Dyson dammsugarens batteritid närmar sig slutet (vilket kan ses till exempel på kortare driftstid), är det värt att överväga att Dyson

V8-batterierna i Dyson enheter har en liknande livslängd som andra modeller. Ett utmärkt förslag är högkvalitativa ersättningsbatterier från Green Cell märket (bland annat finns ett ersättningsbatteri för Dyson DC45). När det gäller Dyson märket behöver dammsugarbatterier inte vara dyra, varför du kan byta Dyson V6-batteri.

Hur ofta måste batteriet i Dyson bytas ut? Hur bestäms batteriets livslängd i Dyson v6 och skiljer det sig från Dyson v8? Varje modell av Dyson dammsugare kan ha en något annorlunda livslängd. Detta bestäms av olika faktorer. Hur länge din enhet fungerar med ett Dyson batteri beror bland annat på vilken typ av yta som dammsugaren har använts på (det finns ytor som t.ex. mattor med långt hår där noggrann rengöring kommer att göra mer för enheten kräver) .

Dyson batteriet kan bytas oberoende. Du behöver dock ett nytt, fullt fungerande batteri för Dyson - detta finns under våra förslag. Vårt erbjudande inkluderar ersättningsbatterier för original Dyson v6-batterier och Dyson v8-batterier.

Green Cell cellkompatibilitet du kan lita på

Green Cell är en känd tillverkare av batterier som är kompatibla med olika enheter. I vårt erbjudande hittar du ersättningsbatterier för Dyson batterier, som inte skiljer sig i fråga om parametrar från de ursprungliga lösningarna. Cellerna från Green Cell kännetecknas av effektivitet och noggrant utförande. De är det perfekta alternativet till att byta ut batteriet i Dyson v6. Detta är också ett utmärkt ersättningsbatteri för Dyson v8-batteriet. Vi har bara nya produkter i lager som kommer direkt från produktionslinjen. När du väljer högkvalitetsbatterier för Dyson v8 ger du ett litet bidrag till att förlänga enhetens livslängd. Du kan använda reservbatterierna från oss för att byta ut batteriet i Dyson

Det är alltid värt att ha reservbatterier för Dyson dammsugare inom räckhåll, speciellt om det finns ett stort område för rengöring. I Dyson DC45 räcker ett fulladdat batteri för maximalt 20 minuters rengöring. Du behöver inte avbryta Dyson dammsugaren kan bytas på ett ögonblick. Du kan använda reservbatterierna till din Dyson dammsugare och spara den tid det tar att ladda den.

Hos oss hittar du de batterier du behöver Dyson Letar du efter ett Dyson v6-batteri? Eller kanske du behöver ett batteri för Dyson v8? Letar du efter ett Dyson CD62 batteri? För varje produkt listas parametrarna, tack vare vilka du bland annat kan ta reda på hur hög Dyson dammsugarens batterikapacitet är, du hittar information om spänningen och data om batteriernas kompatibilitet med specifika modeller av Dyson enheter. Att byta ut v6-batteriet i Dyson enheter har aldrig varit enklare!

Läs mer