Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Festool (1)

Batterier för Festool sladdlösa skruvmejslar

Välja kapacitet:
Sortera efter:

Hjälpzon

Om jag har ett Ni-Cd (Nickel Cadmium) batteri, kan jag använda Ni-Mh (Nickel Metal Hydride) celler?

För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av Ni-Mh-celler som är mindre skadliga för miljön. Dessa celler kan användas omväxlande, så vi kan använda Ni-Mh-batteriet i utbyte mot Ni-Cd-batteriet.


För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av...

Om jag har en gammal laddare, kommer den att ladda den nya?

Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar att köpa ett Li-Ion (Lithium Ion) batteri och tidigare har använt ett batteri med Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nickel Cadmium) celler, kommer det nya batteriet inte att vara vår laddare laddad och du måste köpa en lämplig laddare.


Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar...

Hur länge håller ett batteri för en skruvmejsel?

Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till 1000 laddningscykler, vilket säkerställer en lång arbetstid för din enhet.


Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till...
kapacitet: 3Ah
Spänning: 12V
Produktkod: PT149
629,95 kr
Visar 1 - 1 av 1 objekt

Festool batteri

Festool sladdlösa verktyg är exceptionellt mobila och enkla att använda. Den absoluta precisionen i utförandet och det utmärkta interiören garanterar en gedigen och problemfri drift. De trådlösa verktygen från Festool är imponerande effektiva, varför de kräver motsvarande kraftfulla batterier. Vi erbjuder högkvalitativa Festool batterier som uppfyller kraven från trådlösa verktyg och säkerställer problemfri och skicklig drift. Upptäck vårt omfattande sortiment och välj det pålitliga Festool 18V- batteriet .

Alla våra batterier är fullt kompatibla med Festool verktyg. De uppfyller alla säkerhetsstandarder och har alla nödvändiga garantier. Varje Festool batteri som presenteras i vår onlinebutik är utrustat med modern elektronik som garanterar skydd mot kortslutning, överhettning och överspänning. Festool batteriet 18V garanterar hög effektivitet och en imponerande livslängd. Kontrollera vårt unika erbjudande och gå med i kretsen av våra nöjda kunder!

Pålitlig kvalitet och mångsidig funktionalitet

Festool är ett värderat elverktygsmärke från Tyskland. Företaget grundades 1925 och bara två år senare tillverkade det världens första mobila motorsåg. Festool gruppen är känd för sitt innovativa och systematiska förhållningssätt till elverktyg. Varumärket fokuserar också på effektiva dammutsugningslösningar. Festool 18 V batterisystem värdesätts av användare av elverktyg och innehåller en rad trådlösa enheter av hög kvalitet. Den innehåller Festool batterier med tre kapaciteter: 3,1 Ah, 5,2 Ah och 6,2 Ah. Det är också anmärkningsvärt att AirStream-laddningssystemet består av en snabbladdare och ett Festool 18 V-batteri och förkortar kyltiden för cellerna och hela laddningsprocessen, vilket innebär att du kan arbeta snabbare.

Festool elverktyg sätter nya standarder. De är en oumbärlig partner för snickare, takläggare och parkettlager. Festool , som kan kombineras med elverktyg, möjliggör praktiskt taget dammfritt arbete. Företaget har fått över 80 priser för sina enheter. Över 350 patent och en stor grupp nöjda användare vittnar om varumärkets extraordinära potential. Starka och funktionella trådlösa enheter behöver effektiva batterier. Festool batterier imponerar med sin prestanda och höga effektivitet. De kan uppfylla kraven på utrustningen och garantera långt, smidigt arbete på en enda laddning.

Behöver du byta ut ditt Festool 18 V-batteri? Eller kanske du letar efter ett Festool ersättningsbatteri för din trådlösa skruvmejsel?

Battery Empire erbjuder högkvalitativa originalgröna cellbatterier som är fullt kompatibla Festool GC-produkter är den bästa investeringen som kommer att betala tillbaka snabbt! Det attraktiva priset går hand i hand med utmärkt utförande och utmärkta parametrar. Upptäck det omfattande utbudet av Battery Empire och välj lämpligt Festool batteri för din enhet!

Känn kraften med energi med Green Cell

De effektiva och pålitliga trådlösa enheterna kräver de bästa cellerna, vilket säkerställer problemfritt och smidigt arbete. Innovativa lösningar som används i batterierna från Green Cell är garantin för mobil frihet och adekvat prestanda. Den höga verkliga kapaciteten garanterar en imponerande lång driftstid på en enda laddning. Tack vare 100% anpassning till elektroniken och kontrollerna Green Cell batteriet med verktygen precis som det ursprungliga Festool 18V-batteriet.

Green Cell grundades 2013 av en passion för mobil frihet. Specialiseringen inom litiumjonteknik och moderna lösningar har resulterat i att varumärket har fått ett antal nöjda kunder. Tillverkaren av Green Cell utökar ständigt sitt sortiment med ytterligare produkter som garanterar solid trådlös drift och ökar njutningen och bekvämligheten med att använda trådlösa verktyg. Festool batterier från Green Cell märket är svaret på även de mest krävande kundernas behov.

Investera i innovativ teknik och välj de mycket effektiva batterierna från Green Cell !

Du kanske inte kan använda cookies i form av cookies, som kan användas som automatisk information, och som kan ingå i ansökningsformuläret.
OK