Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Spänningsomvandlare (40)

Auto växelriktare

Välj omriktarens ingångsspänning
Sortera efter:
Visar 1 - 24 av 40 objekt

En inverter, även kallad inverter eller inverter, är en enhet som låter dig använda dina elektriska enheter hemma under förhållanden där du inte kan komma åt nätet. En växelriktare ansluten till cigarettändaren i en bil eller husbil (eller direkt till ett batteri) är en spänningsomvandlare som omvandlar 12V / 24V likström till 230V växelström. Detta kommer att leda till att samma el som finns i våra hem börjar strömma till enheterna. Omvandlare (spänningsomvandlare) är indelade i de med ren sinus och modifierade omvandlare. Vad är skillnaden mellan dem En ren (full) sinusomvandlare kan driva vilken enhet som helst, men den är bättre lämpad för enheter som kräver kontinuerlig effekt eller har en induktionsmotor. Exempel är kylskåp, luftkonditionering och pumpar. En modifierad sinusomvandlare är ett bättre alternativ för enheter som används perfekt, till exempel en smartphone eller laptopladdare. Innan du köper en växelriktare lönar det sig att beräkna dina strömbehov och sedan välja den bästa växelriktaren. Om växelriktaren ska användas kontinuerligt (från några tiotals minuter till flera timmar) bör den förbrukade effekten inte överstiga 80% av omriktarens maximala effekt. Att känna till dessa gafflar och dina behov för att använda din utrustning på vägen eller under resan.

Spänningsomvandlare från 12V och 24V till 230V

Det är också värt att välja alternativ som ger ytterligare säkerhet och funktionalitet. Som ett resultat är användaren bättre förberedd för det oförutsägbara och deras resa kommer inte plötsligt att bli mer besvärlig. Det är dock nödvändigt att mäta utrustningen för ändamålen. Om du planerar att använda din bärbara dator ett tag under resan är det mer lämpligt att välja en mindre rymlig växelriktare utan ytterligare alternativ som reservkraft (som låter dig fästa allt i händelse av strömavbrott och strömavbrott). alternativ. I vårt erbjudande hittar du omvandlare (spänningsomvandlare) med olika sinus-, effekt- och spänningsvärden. De kännetecknas alla av sin höga kvalitet och har en garantiperiod. Tack vare detta vet våra kunder att de köper alternativ som kommer att fungera effektivt och utan fel under lång tid. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt erbjudande, du kommer säkert att hitta något åt dig snabbt. Omvandlare om kostnaden, vars köp, som planerar en annan rutt, snabbt gratulerar sig själva. Tack vare detta tillägg behöver du inte gå utan säker laddning och använda de enheter du är vana vid varje dag.

Du kanske inte kan använda cookies i form av cookies, som kan användas som automatisk information, och som kan ingå i ansökningsformuläret.
OK