Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Spänningsomvandlare (38)

Auto växelriktare

Välj omriktarens ingångsspänning
Sortera efter:

Hjälpzon

Vilken växelriktare är lämplig för solcellsmoduler?

Den bästa lösningen här är att välja en solinverterare speciellt utformad för detta ändamål. Modellen som anges i länken nedan har anslutningar för PV-moduler, batterier och enheter som ska drivas. solomriktare


Den bästa lösningen här är att välja en solinverterare speciellt utformad för detta ändamål....

Vilken växelriktare för elverktyg?

Den viktigaste aspekten vid val av växelriktare är att bestämma den maximala effekten för den anslutna enheten. Om du vill använda växelriktaren permanent bör du använda maximalt 90 % av dess kontinuerliga effekt. Låt oss använda ett enkelt exempel för att illustrera detta: Om du använder en växelriktare med en effekt på 1000 W, bör den maximala strömförbrukningen för den anslutna enheten inte överstiga 900 W.


Den viktigaste aspekten vid val av växelriktare är att bestämma den maximala effekten för den...

Vilken växelriktare för en bil?

I en bil hittar du ett 12 volts cigarettändaruttag och sådana växelriktare är de bästa att köpa.


I en bil hittar du ett 12 volts cigarettändaruttag och sådana växelriktare är de bästa att köpa.

Hur fungerar en inverter?

En inverter är en fristående enhet som ansluts till cigarettändaruttaget eller direkt i batteriet. Dess uppgift är att omvandla 12V/24V-spänningen från bilens DC-system till 230V AC. Av denna anledning hittar du mycket ofta följande förkortning bredvid växelriktarens namn: DC/AC.


En inverter är en fristående enhet som ansluts till cigarettändaruttaget eller direkt i...
Auto Spannungswandler Green Cell ® 12V do 230V, 300W/600W Volles Sinusoid
Nyhet
372,95 kr
1 237,95 kr
Lägg till i kundvagn
715,95 kr
Lägg till i kundvagn
1 817,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 24 av 38 objekt

En inverter, även kallad inverter eller inverter, är en enhet som låter dig använda dina elektriska enheter hemma under förhållanden där du inte kan komma åt nätet. En växelriktare ansluten till cigarettändaren i en bil eller husbil (eller direkt till ett batteri) är en spänningsomvandlare som omvandlar 12V / 24V likström till 230V växelström. Detta kommer att leda till att samma el som finns i våra hem börjar strömma till enheterna. Omvandlare (spänningsomvandlare) är indelade i de med ren sinus och modifierade omvandlare. Vad är skillnaden mellan dem En ren (full) sinusomvandlare kan driva vilken enhet som helst, men den är bättre lämpad för enheter som kräver kontinuerlig effekt eller har en induktionsmotor. Exempel är kylskåp, luftkonditionering och pumpar. En modifierad sinusomvandlare är ett bättre alternativ för enheter som används perfekt, till exempel en smartphone eller laptopladdare. Innan du köper en växelriktare lönar det sig att beräkna dina strömbehov och sedan välja den bästa växelriktaren. Om växelriktaren ska användas kontinuerligt (från några tiotals minuter till flera timmar) bör den förbrukade effekten inte överstiga 80% av omriktarens maximala effekt. Att känna till dessa gafflar och dina behov för att använda din utrustning på vägen eller under resan.

Spänningsomvandlare från 12V och 24V till 230V

Det är också värt att välja alternativ som ger ytterligare säkerhet och funktionalitet. Som ett resultat är användaren bättre förberedd för det oförutsägbara och deras resa kommer inte plötsligt att bli mer besvärlig. Det är dock nödvändigt att mäta utrustningen för ändamålen. Om du planerar att använda din bärbara dator ett tag under resan är det mer lämpligt att välja en mindre rymlig växelriktare utan ytterligare alternativ som reservkraft (som låter dig fästa allt i händelse av strömavbrott och strömavbrott). alternativ. I vårt erbjudande hittar du omvandlare (spänningsomvandlare) med olika sinus-, effekt- och spänningsvärden. De kännetecknas alla av sin höga kvalitet och har en garantiperiod. Tack vare detta vet våra kunder att de köper alternativ som kommer att fungera effektivt och utan fel under lång tid. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt erbjudande, du kommer säkert att hitta något åt dig snabbt. Omvandlare om kostnaden, vars köp, som planerar en annan rutt, snabbt gratulerar sig själva. Tack vare detta tillägg behöver du inte gå utan säker laddning och använda de enheter du är vana vid varje dag.