Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

För trådlösa högtalare (3)

Batterier för trådlösa högtalare

Välja kategorier:
Sortera efter:

Hjälpzon

Hur väljer man batterier till högtalaren?

Det är bäst att välja batterier för din högtalare baserat på originalbatteriets modell. Du bör också vara uppmärksam på vilken typ av kontakter som används i ett visst fall - det kan finnas flera serier av samma modell som har olika kontakter. När du väljer ett nytt batteri, se till att den nya produkten har samma kontakttyp som originalet.


Det är bäst att välja batterier för din högtalare baserat på originalbatteriets modell. Du bör...

Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?

Den högre batterikapaciteten är inget problem. Ju fler milliampertimmar (mAh) ett batteri har, desto längre håller en högtalare.


Den högre batterikapaciteten är inget problem. Ju fler milliampertimmar (mAh) ett batteri har,...
kapacitet: 1400 mAh
Spänning: 3.7V
Produktkod: SP25
189,95 kr
kapacitet: 2000 mAh
Spänning: 3.6V
Produktkod: SP09
199,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 3000 mAh
Spänning: 3.7V
Produktkod: SP06
379,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 3 av 3 objekt
Trådlösa högtalare betyder bekvämlighet, rörlighet och möjligheten att lyssna på din favoritmusik i hög kvalitet oavsett omständigheterna. Trådlösa högtalare tas överallt, på stränder, resor, campingplatser, picknick och fungerar som ett alternativt ljudsystem hemma. Tack vare sin solida konstruktion kan de trådlösa högtalarna leverera rena toner även under mycket svåra förhållanden, till exempel när sand strömmar över stranden. Men deras effektiva prestanda återspeglas i batteriet över tiden. Det är den här komponenten som slits ut snabbast och har stor inverkan på användarvänligheten. Trådlösa högtalarbatterier behöver bytas ut över tiden. Deras kapacitet minskar avsevärt efter en längre tids användning. Efter en full laddningscykel kanske batteriet inte håller så länge det brukade, vilket ofta tvingar dig att ändra dina planer eller behålla batteriet på sladden.

Självservice batteribyte för trådlösa högtalare

Vårt Battery Empire Store erbjuder avancerade högtalarbatterimodeller med vilka du kan blåsa nytt liv i din utrustning och njuta av din musik i utmärkt kvalitet under lång tid. Ett trådlöst högtalarbatteri är en investering som lönar sig på kort och lång sikt genom att ge dig mer utrymme för din utrustning. Vårt erbjudande inkluderar högtalare som är kompatibla med många kända märken, en enkel sökmotor kommer att påskynda processen att hitta rätt modell. Det tar inte mer än några minuter att byta ut batteriet i din befintliga högtalare. Det är inte nödvändigt att aktivera tjänsten för denna process, vilket sparar kostnader och de sparade resurserna kan användas för att genomföra andra prioriteringar. Högkvalitativa trådlösa högtalarbatterier gör att du kan återställa komforten med att använda din utrustning och återgå till den nivå som du är van vid. En trådlös högtalare är en oskiljaktig följeslagare till praktiskt taget alla resor, så det lönar sig att ta hand om batteriet så att det kan fungera effektivt så länge som möjligt. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt speciellt utvalda och ständigt uppdaterade erbjudande. Vi är säkra på att du snabbt hittar något själv.