Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Tangentbord (8)

Laptoptangentbord

Sortera efter:

Hjälpzon

Är detta tangentbord lämpligt för min bärbara dator?

När vi jämför ditt tangentbord med bilderna som presenteras i vårt erbjudande, ägnar vi särskild uppmärksamhet åt tangentbordets längd och bredd, placeringen av monteringsfästena eller skruvhålen samt positionen och längden på signalstången.


När vi jämför ditt tangentbord med bilderna som presenteras i vårt erbjudande, ägnar vi särskild...

Är det möjligt att byta tangentbord med dig?

Vi erbjuder inte byte av tangentbord. Lyckligtvis är denna aktivitet väldigt enkel i många modeller av bärbara datorer. Dessutom kan vi i Internetguiden hitta en guide som visar dig steg för steg hur du gör. Vi kan även göra en ersättning i valfri datortjänst.


Vi erbjuder inte byte av tangentbord. Lyckligtvis är denna aktivitet väldigt enkel i många...

Min bärbara dator har inget bakgrundsbelyst tangentbord. Kan jag köpa ett bakgrundsbelyst tangentbord av dig?

Tangentbordsbakgrundsbelysning kräver vanligtvis ett separat signalband som fästs på den bärbara datorn. Om din bärbara dator inte levereras med bakgrundsbelysning från fabriken kommer det bakgrundsbelysta tangentbordet inte att fungera med den.


Tangentbordsbakgrundsbelysning kräver vanligtvis ett separat signalband som fästs på den bärbara...
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Asus X550 X550CA X550CC X550C X550L X550V R510 R510C R510L
Green Cell ® Tastaturen für Laptop HP COMPAQ CQ43 CQ57 CQ58 G4 G6
Visar 1 - 8 av 8 objekt

Visste du att om du arbetar på din bärbara dator hela dagen och trycker på tangenterna, täcker fingrarna ett avstånd på 20 km? På det sättet kan du springa ett maraton på tangenterna om två dagar. Naturligtvis beror detta på språket vi skriver på och ordens genomsnittliga längd. Men detta nummer är förvånande ändå. Så mycket för fingrarna, men hur är det med vårt tangentbord som måste tåla allt? Inte undra på att notebook-tangentbordet kan behöva bytas mycket snabbare än andra delar.

Har ditt tangentbord misslyckats? Kanske bad hon om en klunk kaffe på en för sömnig morgon? Och som det är känt är drycker inte för dem. Kanske tog du av misstag din frustration på henne genom att knacka på knapparna som en hackspett? Oavsett orsaken måste du säga adjö till det gamla tangentbordet. Det är viktigt att du hittar ett nytt tangentbord för din Asus , Dell , Lenovo eller annan enhet hos oss. Allt du behöver göra är att ange följande nyckelord i sökmotorn: externt tangentbord för bärbar dator, flyttbart tangentbord för bärbar dator, växla bärbart tangentbord.

Välja ett bärbart tangentbord

I vårt erbjudande hittar du externa tangentbord för bärbara datorer som är kompatibla med bärbara datorer som finns på marknaden. Speciellt för dig har vi skapat en kontrollerad lista över bärbara modeller som de passar under varje tangentbordsbeskrivning. Du behöver inte oroa dig för att du inte kommer att kunna anpassa dessa. Men om du har några frågor om vad du ska välja kan du gärna skriva till oss. Vi vet allt om tangentbord, varför vi hittar det perfekta för dig.

Högkvalitativa ersättningstangentbord till priser som är budgetvänliga

Vi erbjuder Green Cell märkta bärbara tangentbord för dina Dell , Lenovo , Asus eller andra bärbara datorer. Deras produkter tillverkas av de största tillverkarna av bärbara datordelar som Compak, Sunrex och Quanta. Vad betyder det för dig? Du får en produkt som har samma kvalitet som det ursprungliga tangentbordet, men det faktum att det inte visas under ett stort märkes logotyp gör det billigare.

Detta är en reservdel av hög kvalitet. För att bekräfta detta Green Cell märket 24 månaders garanti på tangentbord. Dessutom får du en dörr-till-dörr-garanti i en månad.

Den perfekta kopian av originalmodellerna innebär att tangentborden är 100% kompatibla med din enhet. Delarna som används i produktionen är av hög kvalitet, varför inköp kommer att tjäna dig i flera år. Den exakta designen skyddar ditt tangentbord från inträngande av damm och smuts, vilket förlänger dess livslängd.

Bekväm användning

Tangentborden är gjorda av högkvalitativa material. Detta har en direkt inverkan på effektiviteten i ditt arbete. De korrekt valda materialen och den noggranna konstruktionen garanterar det perfekta trycket på nycklarna. Du måste ha slagit på mellanslagstangenten flera gånger (en av de vanligaste tangenterna) eftersom det inte släppte taget. Detta tar din tid. När du skriver mycket kan sekunderna bli slösade minuter om dagen. Av denna anledning tar Green Cell hand om det så att du inte tappar den tiden.

Tangentbordbyte

Att montera det gamla tangentbordet och montera det nya tangentbordet är mycket enkelt. Du kan hitta många videor om hur du gör detta på internet. Du kan också titta på vår blogg , där vi detaljerade hur du väljer och byter ett bärbart tangentbord. Men om du inte känner dig redo och inte vill, ta ditt nya köp till en datortjänst. Kostnaden för en sådan tjänst är mellan 10 och 30 euro. Tjänsten ger dig dock en garanti för att tangentbordet för bärbar dator kommer att monteras korrekt.

Är det värt att köpa tangentbordet för bärbara datorer direkt i serviceanläggningen där det kommer att bytas ut? Helst inte. Tjänsten kommer säkert att lägga till en marginal på tangentbordsförsäljningen. Dessutom har du ingen kontroll över vilken reservdel du ska använda.