Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Skyddsglas  (27)

Sortera efter:
Visar 1 - 24 av 27 objekt
Ett säkerhetsglas till telefonen är ett tillbehör som du inte längre kan göra utan idag. Brist på skärmskydd utsätter din telefon för onödiga skador, vilket ofta gör den oanvändbar. Moderna smartphones blir mer och mer sårbara trots förbättrad prestanda och tekniska möjligheter. Om du faller på en hård yta dör användarens hjärta. I bästa fall hälsas vi efter lyft av en spricka, i värsta fall av en spricka (och ofta en ganska stor). Glas till telefonen är ett måste för alla som använder sina enheter i stor utsträckning. Detta låter dig skydda din telefon från skador utan att förlora dess funktionalitet och användarvänlighet. Det dagliga dynamiska livet kan snabbt ha en negativ inverkan på telefonens utseende och funktion. Skyddsglaset ger enheterna möjlighet att behålla sin fulla funktionalitet och estetiska utseende.

Härdat glas till telefonen

Vår butik erbjuder ett brett utbud av glasögon som passar alla typer av skärmar. 3D- och 2,5 D -tekniken möjliggör en perfekt distribution av glaset även på markerade skärmar . Det betyder att displayen är 100% skyddad från skador orsakade av fall, damm eller smutspartiklar som kommer under glaset och repor som uppstår vid daglig användning. Tack vare det härdade glaset till telefonen behöver du inte längre reservera en ficka i byxor, plånbok eller ryggsäck för att spara risk för repor. Den högsta graden av hårdhet gör att du kan bära dina nycklar och mynt med telefonen utan att oroa dig och inte längre skaka varje gång telefonen tas bort.

Den nya standarden du behöver

Glas brukade bara vara ett alternativ för telefonen, nu är det ett krav. Vårt erbjudande har specialvalts för att ge användarna tillgång till avancerade skyddslösningar som kompletterar telefonens behov. Telefonglas kommer att vara ett billigt tillbehör, vars positiva effekter kommer att märkas snabbt. Bland annat är du säker på att din telefon är säker, vilket innebär att det är bekvämt att använda varje dag. Alla telefonsäkerhetsglasögon som finns i Battery Empire -serien täcks av garantiperioden och uppfyller de högsta accepterade standarderna. Detta säkerställer att användarna är säkra på att de köper beprövade lösningar av riktigt hög kvalitet som ger deras smartphone bättre funktionalitet.