Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

USV (9)

USV

Sortera efter:

Hjälpzon

Vilken UPS ska jag välja för datorn?

En av de viktigaste punkterna att tänka på när du väljer en UPS är att utvärdera kraften hos den anslutna utrustningen. I de flesta fall förbrukar stationära datorer mellan 100 och 150 W och spelenheter mellan 250 och 350 W. Denna information kan hjälpa dig att avgöra vilken UPS som är rätt för dig. Som tur är hittar du i vår butik UPS Green Cell, som är perfekt för att hålla din dator igång normalt. Om du undrar hur länge din valda utrustning kommer att hålla din enhet igång, använd kalkylatorn på vår hemsida! Allt du behöver göra är att välja valfri UPS, kryssa i rutan "Välj UPS", ange kraften på enheterna och du är klar - du vet redan vad du kan förvänta dig av våra enheter!


En av de viktigaste punkterna att tänka på när du väljer en UPS är att utvärdera kraften hos den...

Vilken UPS ska man välja för en kamin?

Att välja en inverter för en gas- eller elektrisk spis kan vara problematiskt. Det finns dock några enkla regler att tänka på. Kom först ihåg att välja rena sinusvågsenheter när du väljer en UPS. Du bör också se till att UPS:en har tillräcklig ström - i det här fallet bör du välja en enhet med en märkeffekt på mer än 500W. Vi erbjuder flera Green Cell UPS:er som uppfyller ovanstående kriterier. Vi garanterar att du hittar rätt UPS hos oss!


Att välja en inverter för en gas- eller elektrisk spis kan vara problematiskt. Det finns dock...

Vilken UPS ska jag välja för en server?

Datorservrar är högdränerade enheter, vilket är anledningen till att de behöver lämpligt utvalda UPS:er. Den bästa lösningen för serverrum är att använda Green Cell UPS för serverskåp. De har betydligt mer kraft än konventionella UPS:er och är därför perfekta för reservströmförsörjning av datorservrar.


Datorservrar är högdränerade enheter, vilket är anledningen till att de behöver lämpligt utvalda...

Vilken UPS ska man välja för övervakningssystemet?

Om du planerar att köpa en UPS till ditt övervakningssystem bör du vara särskilt uppmärksam på nätaggregat med en kapacitet på mer än 100W. På så sätt säkerställer du ett effektivt stöd för ditt övervakningssystem. Det är dock värt att komma ihåg att enheterna inte är desamma och beroende på vilka kameror som används kan deras strömförbrukning variera avsevärt. Därför, innan du köper en UPS, är det nödvändigt att uppskatta den ungefärliga strömförbrukningen. Om du gör det har du gjort det mesta av jobbet. Det enda som återstår att göra är att kontrollera hur länge ett givet nätaggregat kan stödja din enhet. Och det är inte alls svårt - välj bara enheten från vårt erbjudande, välj fältet "Välj UPS". Ange strömförbrukningen för de anslutna enheterna och du vet redan hur länge vår UPS kommer att hålla ditt övervakningssystem igång!


Om du planerar att köpa en UPS till ditt övervakningssystem bör du vara särskilt uppmärksam på...
Green Cell ® UPS Micropower 600VA mit LCD Bildschirm
Green Cell® UPS/USV 1000VA 600W Unterbrechungsfreie Stromversorgung mit Überspannungsschutz 230V
Green Cell ® UPS Micropower 1500VA
Green Cell ® UPS Micropower 2000VA
Visar 1 - 9 av 9 objekt

Vad är en UPS?

En avbrottsfri strömförsörjningsenhet (UPS) är en enhet som är utformad för att bibehålla strömmen till de enheter vi ansluter till den i händelse av strömavbrott. UPS-nätaggregat används oftast i serverrum och kontor , men också hemma, där de är anslutna till: övervakning, TV, bärbar dator, router, PC, spis, panna, CO-pump, larm, grindar, monitor, spelkonsol, skrivare och till och med akvarium. De säkerställer också kontinuiteten i arbetet med att underhålla strömförsörjningen till kassan och betalterminalen. Beroende på dina behov och syften har vi ett urval av olika typer av UPS för din dator. Den linjeinteraktiva AVR är en förbättrad version av offline-strömförsörjningen, som för närvarande är den bästa topologin som finns tillgänglig för mindre avancerade enheter. Enheter som använder denna teknik är säkra och pålitliga, men fortfarande billiga. Den nätinteraktiva UPS reagerar inte bara i händelse av strömavbrott , den övervakar också strömförsörjningens stabilitet och korrigerar kontinuerligt spänningsfall och toppar. Om vi behöver ansluta mer sofistikerad och avancerad utrustning bör vi vara uppmärksamma på UPS, som har en ren (full) sinusvåg. Denna lösning rekommenderas till exempel för centralvärmeugnar och vissa datorer. De

Online UPS

är designad för mycket känsliga enheter. Med denna typ av teknik är våra enheter helt frånkopplade från elnätet och förlitar sig bara på en stabil ström som levereras av den avbrottsfria strömförsörjningen. Deras pris är högre, men att välja en online-UPS är den absolut säkraste topologin som finns . Men om vi behöver en avbrottsfri strömförsörjningsmodell för ett IT-rack, server eller server rack, bör vi välja en specifik UPS för rack 19.

Green Cell UPS

Green Cell Power Proof UPS är din garanti för säkerhet på ditt kontor och hem. Detta märke av avbrottsfri UPS testas noggrant av elspecialister under laboratorieförhållanden för att säkerställa produktens höga kvalitet och tillförlitlighet . Tack vare de inbyggda batterierna

UPS-strömförsörjning

kunna ta på sig uttaget och upprätthålla strömförsörjningen även vid stora och långvariga spänningsvariationer. Green Cell AGM gelbatterierna i våra UPS-enheter har en spänning på 12V och en kapacitet på 7Ah och 9Ah. Dessa batterier har en livslängd på upp till 5 år. Micropower UPS och Microsine med LCD-display är enheter som inte kan misslyckas - det är därför kvalitetskontroll är så viktigt här. Du kan alltid kontakta våra experter som kommer att ge dig råd om vilken UPS som passar din applikation. I vårt erbjudande hittar du strömförsörjningar med 600VA, 800VA, 1000VA, 1500VA, 2000VA, 3000VA - både rena (fulla) och modifierade (simulerade) sinusformade strömförsörjningar . Våra strömförsörjnings utgångsspänning är 220V / 230V / 240V. De har inbyggda USB / RJ11 / RJ45-portar, dedikerad Upsilon 2000-programvara och Schuko- och IEC-uttag.