Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Samsung (9)

Samsung bärbar datorladdare

Sortera efter:

Hjälpzon

Hur väljer jag rätt strömadapter för min enhet?

modell enhet
Den bärbara modellen är vanligtvis placerad på undersidan av enheten. Läs den och skriv in den i butikens sökmotor.
t.ex. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

värde för INPUT / OUTPUT
På strömförsörjningens namnskylt är spännings- och strömvärdena markerade som OUTPUT, och på undersidan av den bärbara datorn är samma parametrar markerade som INPUT. Läs några av dem och skriv in dem i butikens sökmotor och lägg till enhetens märke till dem. Se till att kontakten på den hittade nätadaptern är korrekt.
t.ex. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


modell enhet Den bärbara modellen är vanligtvis placerad på undersidan av enheten. Läs den och...

Jag har en 65W PSU eller kan jag använda en 90W PSU?

Med så små skillnader är det acceptabelt. Vi måste dock komma ihåg att använda nätaggregat med högre effekt, inte mindre, eftersom den bärbara datorn kanske inte fungerar med lägre effekt.


Med så små skillnader är det acceptabelt. Vi måste dock komma ihåg att använda nätaggregat med...

Är denna strömadapter lämplig för min bärbara dator?

Den kommer att vara lämplig för vår bärbara dator om kontaktens diameter uppfyller specifikationen för ytterdiametern, t.ex. 5,5 mm, och utgångsparametrarna är kompatibla. Vad är utgångsparametrar? Det är värdet på spänning[V] och ström[A] som ges av strömförsörjningen för en bärbar dator, t.ex. 19V 4,74A.


Den kommer att vara lämplig för vår bärbara dator om kontaktens diameter uppfyller...

Strömförsörjning för bärbar dator - vilken spänning?

När du väljer en ny strömförsörjning för din bärbara dator bör du kontrollera laddarens spänning - denna parameter bör matcha din ursprungliga enhet.


När du väljer en ny strömförsörjning för din bärbara dator bör du kontrollera laddarens spänning...
Green Cell PRO ® Ladegerät für Samsung R522 R530 R540 R580 Q35 Q45
Green Cell PRO ® Ladegerät für Samsung R505 R510 R519 R520 R720 RC720 R780
Green Cell PRO ® Ladegerät Netzteil für laptop Samsung NP300U NP530U3B-A01 NP900 19V 2.1A
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 2.1A 40W für Samsung N100 N130 N145 N148 N150 NC10 NC110 N150 Plus
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 12V 3.33A 40W für Samsung 303C XE303C12 500C XE500C13 500T XE500T1C 700T XE700T1C
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 3.16A 60W für Samsung NP730U3E ATIV Book 5 NP530U4E ATIV Book 7 NP740U3E
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 4.74A 90W für Samsung R510 R522 R525 R530 R540 R580 R780 RV511 RV520 NP350E5C NP350V5C
Visar 1 - 9 av 9 objekt

Din Samsung laddare har slutat fungera? Riskera inte några pauser i ditt arbete och beställ den omedelbart tillgängliga reservdelsmärket från Green Cell !

När det gäller Samsung mest populära produkter - bärbara datorer - är laddaren en enhet som ofta utsätts för slitage eller skador. Efter ett tag kan laddningskontakten förändras något och den kommer inte längre att passa in i porten på datorn. Mekaniska skador kan också uppstå - trasiga kablar, krossning eller nötning av kontakten.

Ibland är det nödvändigt att köpa en ny laddare av mycket prosaisk anledning - det här är situationer där den ursprungliga nätadaptern helt enkelt går förlorad. Vissa väljer att köpa en extra laddare när de ofta använder den bärbara datorn på två olika platser, t.ex. hem och arbete. Det betyder att du inte behöver flytta strömförsörjningen från plats till plats.

Om du har använt den bärbara datorn i flera år och dess originalbatteri inte längre har så mycket kapacitet som den var när den startade, är skadad eller trasig kan strömadaptern till Samsung R510-bärbara datorn göra det mycket svårt för dig att använda datorn .

När det gäller Samsung märkta enheter kostar de ursprungliga bärbara datorerna som köpts direkt från tillverkaren så mycket att det inte är mycket lönsamt att köpa en originalenhet. Sådana originaltillbehör finns ofta inte att köpa, och om du använder din bärbara dator varje dag och använder den för arbete eller studier har du helt enkelt inte tid att vänta.

Att välja billiga och universella reservdelar ger i sin tur inte försäkran om att de faktiskt är säkra eller att de passar den enhet du använder.

Laptopladdare kompatibla med Samsung

Tack vare Green Cell produkter kan du undvika dilemman i samband med beslutet att köpa en ny strömförsörjning. Märkesreservdelarna har utvecklats så att du inte behöver välja mellan ett attraktivt pris och hög kvalitet.

Vårt alternativ till originalladdarna för Samsung bärbara dator gör att du kan njuta av längre batteritid under alla förhållanden.

Strömförsörjningen från Green Cell är produkter i PRO-serien, som utvecklats med tanke på de mest krävande användarna. När du använder dem för att ladda din bärbara dator kan du vara säker på att dina enheter är säkra och ordentligt skyddade vid kortslutning eller plötslig spänningsförändring.

I laddarna från Green Cell hittar du också ett antal skydd som garanterar en optimal arbetstemperatur utan risk för överhettning. Överlägsenheten över billiga, universella strömförsörjningar är också en specialutvecklad kabel med en längd på 1,2 meter (som tillsammans med nätsladden resulterar i 2 meter), som är motståndskraftig mot mekanisk skada.

Som ett resultat fungerar bärbara datorer Samsung bärbara datorer i åtanke inte bara pålitligt under bekväma förhållanden på kontoret eller hemma utan också när du reser: i tåget, på hotellet eller på offentliga platser.

Reservdelarna Green Cell har en livslängd som motsvarar originalprodukterna och är till och med 3 år. Vi ger 36 månaders garanti på varje produkt av detta märke.

Vilken laddare för Samsung bärbara dator ska väljas?

Laddaren, designad med de populära Samsung produkterna och bärbara datorerna i åtanke, fungerar felfritt och felfritt när den är anpassad till den specifika bärbara modellen. Samsung bärbara Samsung-modeller finns på våra kompatibilitetslistor - både de nyaste och de äldre. Det betyder att du enkelt kan anpassa typen av strömförsörjning till din modell.

När du Samsung enhet kan du vara säker på att kontakten passar in i inloppet och inte faller ut vid varje rörelse. Kompatibilitet innebär dock mycket mer än bara fysisk anpassning. Det är också viktigt att välja rätt effekt och spänning. Detta är det enda sättet att förhindra överspänningar och skador på den bärbara datorn.

Hur ska rätt typ av Green Cell strömförsörjning väljas? Viktigast av allt, du borde veta det exakta namnet på din bärbara dator: serien och numret. Till exempel, när det gäller Samsung R519-bärbara datorer, är laddaren kompatibel med den här modellen Green Cell PRO 19V 3.16A 60W. För en annan modell - som Samsung R530-bärbar dator - är laddaren som garanterar problemfri drift av batteriet Green Cell PRO 19V 4.74A 90W.

Om du är osäker på vilken produkt som passar din enhet kan du kontrollera rekommenderad effekt, spänning, ström och kontakttyp i användarhandboken. All denna information, tillsammans med produktbeskrivningarna på vår webbplats, räcker för att du ska hitta rätt strömförsörjningsenhet.

När du letar efter en Samsung laddare kan du använda sökmotorn. Ange namnet och modellen på den bärbara datorn i Samsung R519 - laddare) och välj lämplig strömförsörjningsenhet i listan som visas.

Varje Green Cell produkt passar flera Samsung modeller. Om det behövs hjälper vi gärna våra kunder att välja lämplig laddare.

Viktiga parametrar för laddaren för den Samsung datorn: ström, strömstyrka, spänning

När det gäller enskilda Samsung modeller skiljer sig bärbara laddare åt i watt, spänning och strömstyrka. Äldre bärbara datorer kan ha olika kontakter - dessa viktiga detaljer bör övervägas innan du köper.

Varje strömförsörjningsenhet har en viss utgång. På den bärbara datorn kan en strömförsörjning som rekommenderas av tillverkaren användas, men ingenting hindrar dig från att använda en strömförsörjning med högre effekt - då blir dess arbete snabbare och mer effektivt. Det är viktigt att effektvärdet - uttryckt i watt (W) - inte är lägre än det rekommenderade, eftersom det i detta fall inte går att ladda batteriet helt.

Läs mer