Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Hub USB-C (5)

Hub USB-C

USB-C Hub Dock är ett verktyg som låter dig maximera möjligheterna för din utrustning genom att ansluta en splitter med flera extra portar. På grund av detta kommer anslutning av ytterligare enheter inte att vara ett problem, och behovet av att prioritera vad som ska anslutas kommer att vara ett minne blott. USB-C-hubbdockan har många olika portar, så att använda din bärbara dator, dator eller surfplatta blir mer effektiv.
Sortera efter:
Visar 1 - 5 av 5 objekt
En obligatorisk enhet som kraftigt förbättrar funktionaliteten hos moderna bärbara datorer med USB-C-portar. Det finns en trend i nya bärbara datorer att begränsa antalet portar som man trodde var nödvändiga tills nyligen. Anslutningar som USB-A, Ethernet eller minneskortplatser har blivit en sällsynthet. USB-C-hubbar löser detta problem och tillåter oss att fritt använda alla dina favorit enheter som möss, tangentbord och andra USB-enheter.

Adapter USB-C

De flesta USB-C-dockningsstationer låter dig också ansluta din bärbara dator till TV: n tack vare HDMI-anslutningen. Detta är särskilt användbart för äldre TV -modeller som förhindrar anslutningar via Smartcast, till exempel. Det bör noteras att adaptrar vanligtvis har en USB-C-ingångsport. Om du till exempel har en MacBook Air med endast en USB-C-port kan du fortfarande ladda den bärbara datorn med navet efter att du har anslutit den. Förutom bärbara datorer kan USB-C-adaptrar också användas med smartphones för att använda de så kallade USB-C-adaptrarna i skrivbordsläge-till exempel istället för Samsung DeX . Med det här alternativet kan du ansluta din smartphone till TV: n och använda den som en vanlig bärbar dator. Anslut bara musen och tangentbordet.
Du kanske inte kan använda cookies i form av cookies, som kan användas som automatisk information, och som kan ingå i ansökningsformuläret.
OK