Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Canon (3)

Canon kamerabatteri

Sortera efter:

Hjälpzon

Hur väljer man ett batteri för en kamera?

För att välja ett kompatibelt batteri för en kamera måste man kontrollera originalbatteriets modell. Var kan du hitta denna information? På namnskylten förstås som sitter direkt på produkten.


För att välja ett kompatibelt batteri för en kamera måste man kontrollera originalbatteriets...

Byte av batteri i en kamera

Efter att ha köpt ett nytt batteri återstår bara att börja använda det. Att byta batteri är inte svårt och i de flesta fall kan du göra det själv - har du problem kan du alltid hänvisa till youtube-guiderna.


Efter att ha köpt ett nytt batteri återstår bara att börja använda det. Att byta batteri är inte...

Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?

Batterikapaciteten (mAh) kan vara större än originalbatteriet. Observera att ju större batteri, desto längre livslängd har din enhet.


Batterikapaciteten (mAh) kan vara större än originalbatteriet. Observera att ju större batteri,...
Nyhet
kapacitet: 1000 mAh
Spänning: 7.2V
Produktkod: CB33
339,95 kr
Nyhet
kapacitet: 1000 mAh
Spänning: 3.7V
Produktkod: CB52
279,95 kr
kapacitet: 6000 mAh
Spänning: 7.2V
Produktkod: CB75
321,95 kr
Visar 1 - 3 av 3 objekt
Canon kamerans batteri tar slut över tiden. Det spenderar mer och mer tid på laddning och funktionstiden är betydligt kortare. Detta är ett problem som inte får förbises. Batterier måste tåla mycket och kameran ställer höga krav på dem. Idag finns det fler och fler fotografälskare. Att fånga ett viktigt och vackert ögonblick i ditt liv och fånga det med en kamera gör att du kan behålla ditt minne för alltid. Kameraskott är alltid bättre än till och med den bästa mobiltelefonen. Canon kameror är ett av de mest populära alternativen för den moderna, informerade användaren. Men även Canon kan inte leverera outtömlig energi. Enstaka batteribyten på din Canon kamera gör att du snabbt kan blåsa nytt liv i din utrustning och hålla den längre. Vår Battery Empire butik erbjuder ett brett utbud av Canon batterialternativ som snabbt skräddarsys efter användarens och enheternas individuella behov. För varje

Canon batteri

Vi erbjuder 12 månaders garanti. Detta ger våra kunder förtroendet att de får de bästa kvalitetslösningarna som kommer att hålla länge.

Canon högkapacitetsbatterier

Canon är ett varumärke som ger konsumenter över hela världen tillgång till kvalitetsutrustning, inte bara fotografering. Canon kameror värderas av användare som letar efter en kombination av kvalitet, prestanda och valuta för pengarna. Kamerabatterier är ett prioriterat köp och det är osannolikt att din utrustning kommer att hålla hela dess livstid på ett enda batteri - speciellt om den används intensivt. Ett Canon batteri är en liten kostnad som kan förlänga enheternas livslängd med flera månader och återställa den komfort du är van vid . I Battery Empire hittar du ett stort urval av batterier som uppfyller behoven hos de olika Canon kameramodellerna. Du anpassar dig snabbt till dina individuella behov och budget och utrustar dina enheter med en större energimarginal igen. Att byta batteri i hörapparaten är en investering som snabbt betalar sig själv på kort och lång sikt. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt speciellt utvalda och ständigt uppdaterade erbjudande . Vi är säkra på att du snabbt hittar något själv.