Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Hitachi (3)

Batterier för Hitachi sladdlösa skruvmejslar

Välja kapacitet:
Sortera efter:

Hjälpzon

Om jag har ett Ni-Cd (Nickel Cadmium) batteri, kan jag använda Ni-Mh (Nickel Metal Hydride) celler?

För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av Ni-Mh-celler som är mindre skadliga för miljön. Dessa celler kan användas omväxlande, så vi kan använda Ni-Mh-batteriet i utbyte mot Ni-Cd-batteriet.


För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av...

Om jag har en gammal laddare, kommer den att ladda den nya?

Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar att köpa ett Li-Ion (Lithium Ion) batteri och tidigare har använt ett batteri med Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nickel Cadmium) celler, kommer det nya batteriet inte att vara vår laddare laddad och du måste köpa en lämplig laddare.


Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar...

Hur länge håller ett batteri för en skruvmejsel?

Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till 1000 laddningscykler, vilket säkerställer en lång arbetstid för din enhet.


Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till...
kapacitet: 1.5Ah
Spänning: 14.4V
Produktkod: PT108
449,95 kr
kapacitet: 1.5Ah
Spänning: 18V
Produktkod: PT139
469,95 kr
kapacitet: 1.5Ah
Spänning: 7.2V
Produktkod: PT219
469,95 kr
Visar 1 - 3 av 3 objekt

Svagt Hitachi batteri i Hitachi verktyget? Vi har en lösning för det!

Användare berömmer det japanska varumärket Hitachi för ganska bra arbetskomfort, överkomligt pris i förhållande till kvalitet och ett brett utbud av verktyg. Hitachi elverktyg har en relativt lång batteritid, även när de används under ogynnsamma förhållanden.

Om du använder en trådlös skruvmejsel, borr / skruvmejsel eller något annat Hitachi elverktyg varje dag, vet du att batteriet är ett av de viktigaste inslagen i dessa verktyg. Batteriet, utsatt för olika svåra förhållanden, börjar gradvis förlora sina ursprungliga egenskaper. Om ditt Hitachi verktygs batteri slutar fungera korrekt, överväga att investera i nya batterier.

Säker och full av energi - ersättningsbatteriet från Green Cell

Green Cell har levererat fler och mer innovativa lösningar inom elektronikområdet sedan 2013. Batterierna av detta märke är ett säkert och ekologiskt val. När allt kommer omkring köper du inte en ny enhet, bara själva batteriet, vilket hjälper till att minska elavfallet.

Vi tar hand om det gamla batteriet så att du inte behöver oroa dig för att kassera batteriet. Vi kommer att återvinna den här delen tack vare vad vissa delar hittar i andra batterier. Om du Hitachi batteri i ditt verktyg är det inte värt att leta efter ersättningsbatterier från osäkra källor. Batterierna från märket Green Cell från vår onlinebutik är en garanti för inköp av nya och fullt kompatibla batterier de närmaste åren.

Vad tjänar du på att välja ett Green Cell batteri?

Green Cell har utrustat batterierna med avancerad elektronik som tar hand om ditt Hitachi verktygs batteri. Cellernas temperaturkontroll håller dem i ett säkert intervall. Du behöver inte oroa dig för farorna med överhettning av batteriet medan du arbetar.

Dessutom kontrollerar batteriet laddningsstatus oberoende. Detta gör det möjligt att förhindra överladdning eller djup urladdning. Båda förhållandena är farliga för cellerna och kan orsaka permanenta batteriskador.

Batteriets kortslutningsskydd upptäcker potentiella faror som beror på oförutsägbara spänningsvariationer. Så snart batteriet upptäcker ett hot stänger det av elektroniken och cellerna.

Korrekt justering av elektroniken möjliggjorde tillverkning av Hitachi ersättningsbatterier som fungerar perfekt med elverktyget. Som ett resultat behandlar enheten batteriet som om det vore originalet från apparaten.

Det är också värt att vara uppmärksam på batteriets ytterhölje. Green Cell valde ABS-plast från många hållbara material. Detta material kännetecknas av dess lätthet och extraordinära hårdhet. Dessutom uppvisar ABS stor motståndskraft mot extrema temperaturer och kemiska ämnen. Detta är särskilt viktigt när materialet är i nära kontakt med cellerna.

Hitachi batteriet från Green Cell har ett betydande motstånd mot minneseffekten, vilket ofta resulterar i en mycket snabb förlust av batterikapacitet. Batteriet utsätts för denna effekt om det laddas ofta, till exempel när laddningsnivån är 20%. Efter några sådana laddningar "kommer" batteriet ihåg "detta resultat. Av denna anledning stängs batteriet helt enkelt av när energin når 20% igen.

När du väljer ett Green Cell batteri behöver du inte oroa dig för det och kan ansluta det för att ladda när du vill. Cellernas långa livslängd garanterar upp till 1000 laddningscykler. Detta motsvarar en livslängd på cirka 3 år, även under krävande förhållanden. Alla egenskaper och skyddsåtgärder som tillämpas Hitachi verktyg ger dig maximal effektivitet och komfort.

Öka dina arbetsmöjligheter tack vare Green Cell

Green Cell batterier är inte bara ersättningsbatterier med standardkapacitet. I vår onlinebutik hittar du också batterier med högre kapacitet än grundinformation. Detta ökar din effektivitet och arbetstid avsevärt.

Vissa uppskattar dock verktygets lätthet och bekvämlighet över arbetstidens längd. Vi har också förberett batterier med mindre kapacitet för dessa människor. Till exempel Green Cell 1,5 Ah batteri. Om du köper två batterier behöver du inte avbryta laddningen alls. Medan ett batteri laddas, levererar det andra ström till ditt elverktyg.

Valet av lämpligt Hitachi batteri

Innan du väljer vilket batteri du ska Hitachi elverktyg , kontrollera vilken typ av batteri du behöver. Om du har ett gammalt batteri, läs bara etiketten på klistermärket. Du hittar också batteritypen på laddaren och på själva enheten, vilket innebär att du kan vara säker på att du väljer rätt reservdel.


Du kanske inte kan använda cookies i form av cookies, som kan användas som automatisk information, och som kan ingå i ansökningsformuläret.
OK