Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Mobiltelefonbatterier (3)

Mobiltelefonbatteri för smartphones

Mobiltelefoner kan fungera med det ursprungliga batteriet i några dagar, men med tiden kommer batteriet att tömmas och arbetstiden förkortas. Detta batteri måste bytas ut mot ett nytt. Vilket

mobiltelefonbatteri

ska du välja och köpa? Batterikapacitet och kvalitet är viktigt. Vi erbjuder högkvalitativa Green Cell®-batterier som garanterar en lång livslängd och är skräddarsydda för respektive modell.
Välja kategorier:
Sortera efter:

Hjälpzon

Hur väljer man ett batteri för en mobiltelefon?

Att välja batteri till en mobiltelefon är en enkel och intuitiv sak. Detta kan göras på några ögonblick med följande två metoder:
1. Specifikation av telefonmodell Telefonmodellen finns vanligtvis på enheten. Efter att ha läst och skrivit in modellen i butikens sökmotor kommer rätt batteri att dyka upp. t.ex. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. BatterikodDu kan också söka efter ett batteri genom att ange dess kod - den finns på insidan av batteriet. Ange bara lämplig kod så visar vår sökmotor dig de relevanta produkterna! t.ex. BM39 / BS-01/ A1457 Vi rekommenderar dig även att läsa guiden på vår blogg: Hur väljer man ett mobiltelefonbatteri?


Att välja batteri till en mobiltelefon är en enkel och intuitiv sak. Detta kan göras på några...

Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?

Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.


Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du...

Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?

Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!


Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du...

Hur förlänger man mobiltelefonens batteritid?

Det finns några enkla metoder som är effektiva för att förlänga ett batteris livslängd: 1. Ladda inte ur batteriet till 0!
Vår telefons batteri, känt som batteriet, gillar inte det. Så vänta inte på att varningen för lågt batteri ska visas. När batterinivån sjunker under 40 % är det lämpligt att ansluta telefonen till en laddare.
2.Anslut mobiltelefonen till en laddare ofta.
Moderna litiumjonbatterier har ingen minneseffekt. Frekvent laddning har därför en positiv effekt på deras prestanda. Enligt experterna är det bäst att nå 80-90% laddningstillstånd.
3. Undvik extrema temperaturer
Mobiltelefonbatterier är lite som sina användare - de mår bäst i måttliga temperaturer. Att lämna telefonen i direkt solljus eller i en varm bil kan drastiskt minska batteritiden. Det är också en bra idé att skydda din telefon från kylan.


Det finns några enkla metoder som är effektiva för att förlänga ett batteris livslängd: 1. Ladda...
Hand Akku für LG G3 BL-53YH
Batterie Green Cell ® für das Telefon Samsung Galaxy Note II N7100
Green Cell ® Handy Akku BM39 für Xiaomi Mi 6 Mi6
kapacitet: 3000 mAh
Spänning: 3.8V
Produktkod: BP46
210,95 kr
kapacitet: 3100 mAh
Spänning: 3.7V
Produktkod: BP24
229,95 kr
kapacitet: 3250 mAh
Spänning: 3.85V
Produktkod: BP79
231,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 3 av 3 objekt

Letar du efter rätt batteri för din mobiltelefon eller smartphone ? Då har du kommit till rätt ställe! Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa mobiltelefonbatterier för de flesta smarttelefonmodeller. På Battery Empire hittar du kompatibla, lämpliga telefonbatterier för smartphones till exceptionellt attraktiva priser.

Investera i din smartphones nya liv - Green Cell -mobiltelefonbatteriet hjälper dig med detta

Mobiltelefoner och smartphones har blivit en del av vardagen. De används inte bara för att ringa och skicka meddelanden utan också för att ta foton, lyssna på musik, kontrollera röstmeddelanden och surfa på Internet.

I dagens tider kan knappast någon komma överens utan den mobila enheten. Många moderna applikationer såväl som den enorma funktionaliteten och mångfalden av applikationer gör att denna enhet har en exceptionellt hög energiförbrukning.

Om din Apple Iphone fungerar mindre och mindre och plötsligt kraschar utan någon tydlig anledning är detta ett tecken på att batteriet i din mobiltelefon sakta tappar kapacitet, dvs. energi.

Lyckligtvis behöver du inte ändra hela enheten! Ett lämpligt mobiltelefonbatteri från Green Cell märket kommer till undsättning. Litiumjonbatteriet av hög kvalitet återställer enhetens långa driftstid med en enda laddning.

Lär känna fördelarna med Green Cell

Original smartphone-batterier från Green Cell kännetecknas av en hög verklig kapacitet, vilket garanterar en imponerande lång driftstid. Den högkvalitativa kontrollelektroniken ger exakt information om laddningstillståndet och cellernas tillstånd i realtid.

Matchande mobiltelefonbatterier från Green Cell är helt kompatibla med de mobiltelefoner som de är avsedda för. Den exakta designen och högkvalitativa material är garantin för problemfri drift under lång tid.

Varje batterismartphone från Green Cell har ett antal väsentliga skyddsåtgärder, t.ex. Till exempel: skydd mot överladdning, djup urladdning och kortslutning. Cellerna kan arbeta säkert vid extrema temperaturer.

Smarttelefonbatterierna som presenteras i vår onlinebutik har absolut ingen laddningscykel och är redo för montering direkt efter att de tagits ur förpackningen. Du behöver inte längre ladda din mobiltelefon flera gånger om dagen. Du behöver inte ens tänka på att ta laddaren med dig! Hitta ett kompatibelt mobiltelefonbatteri till din Samsung eller Nokia i vår onlinebutik och njut av fördelarna med den trådlösa enheten igen!

Battery Empire intuitiva sökmotor!

Lossar din Samsung eller Nokia mycket snabbt? Behöver du ett nytt litiumjon-mobiltelefonbatteri med högre kapacitet för Nokia eller Samsung ? På Battery Empire du enkelt hitta lämpligt mobiltelefonbatteri som är fullt kompatibelt med din enhet.

De speciella mobiltelefonbatterier som presenteras i vår onlinebutik är perfekt anpassade till motsvarande smarttelefonmodeller vad gäller parametrar och dimensioner. De har rätt spänning tack vare vad de är säkra att använda. Den högre kapaciteten ger dig en imponerande lång driftstid på en enda laddning.

Hur väljer du rätt batteri för din telefon? Det är lättare än du tror Battery Empire Det räcker att använda vår exceptionellt intuitiva och praktiska sökmotor. Välj bara enhetstyp, märke och modell så visar våra filter dig kompatibla produkter och tillbehör.

Du hittar också en lista över lämpliga enheter i beskrivningen av varje produkt. Beställ ett speciellt smartphone-batteri från det kända Green Cell företaget idag och gå med i cirkeln av nöjda kunder!

Hur tar du hand om mobiltelefonbatterier?

Även de bästa telefonbatterierna slits ut med tiden. Detta är helt normalt. Det finns dock enkla metoder för att öka telefonbatteriets livslängd och effektivitet. Följ några regler och cellerna i din Nokia eller Samsung tjänsten med en lång driftstid på en laddning.


Du kanske inte kan använda cookies i form av cookies, som kan användas som automatisk information, och som kan ingå i ansökningsformuläret.
OK