Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

iRobot (5)

Batterier för iRobot dammsugare

Sortera efter:

Hjälpzon

Hur väljer man ett batteri för en dammsugare?

Du hittar rätt batteri genom att ange modell på dammsugaren eller namnet på originalbatteriet i vår sökmotor. Det är mycket viktigt att jämföra det nya batteriets spänning med originalbatteriet - om dessa parametrar stämmer överens kan du köpa ett batteri.


Du hittar rätt batteri genom att ange modell på dammsugaren eller namnet på originalbatteriet i...

Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en dammsugare?

Batterikapaciteten anges i milliampertimmar (MaH). Information om batterikapacitet är lätt att hitta - den finns på själva batteriet såväl som i enhetens specifikationer. Denna information hjälper dig att välja rätt batteri - om du vill att din dammsugare ska hålla längre, välj en enhet med större kapacitet!


Batterikapaciteten anges i milliampertimmar (MaH). Information om batterikapacitet är lätt att...

Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?

När du väljer ett nytt batteri behöver du inte ta hänsyn till originalmodellens kapacitet. Det finns inga kontraindikationer om det nya batteriet är större än fabriksbatteriet. Ju större batteri, desto längre drifttid för en enhet.


När du väljer ett nytt batteri behöver du inte ta hänsyn till originalmodellens kapacitet. Det...

Byte av batteri i dammsugaren

Placeringen och installationen av batterierna kan vara mycket olika för de olika dammsugarmodellerna. För att byta batteri utan problem rekommenderar vi att du går till ett auktoriserat servicecenter. Vid batteribyte kan även bruksanvisningen som medföljer varje dammsugare hjälpa till – tack vare detta kan du själv utföra bytet.


Placeringen och installationen av batterierna kan vara mycket olika för de olika...
Akku Green Cell ® für iRobot Braava Jet 240 BC674 4446040 3.6V 3Ah
Green Cell ® batteripaket (1,7Ah 7,2V) 4408927 för iRobot Braava / Mint 320 321 4200 4205
Staugsauger-Akku 80501 für iRobot Roomba 510 530 540 550 560 570 580 610 620 625 760 770 780
Staugsauger-Akku 11702 für iRobot Roomba 500 630
kapacitet: 4.5Ah
Spänning: 14.4V
Produktkod: PT28
649,95 kr
kapacitet: 3Ah
Spänning: 3.6V
Produktkod: PT129
299,50 kr
kapacitet: 1.7Ah
Spänning: 7.2V
Produktkod: PT279
220,95 kr
kapacitet: 3Ah
Spänning: 14.4V
Produktkod: PT09
459,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 6Ah
Spänning: 14.4V
Produktkod: PT29
999,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 5 av 5 objekt

Ett mycket effektivt batteri är en väsentlig del av alla fullt fungerande rengöringsrobotar. Din komfort vid daglig användning av enheten beror på den, varför du bör ta hand om den höga kvaliteten på denna komponent i din Roomba dammsugare. Batteriet med effektiva celler gör att roboten kan arbeta länge utan problem.

I vårt sortiment hittar du ett brett urval av batterier som iRobot modeller. Du kommer säkert att iRobot batteri här som uppfyller alla dina behov. I den här kategorin har vi satt ihop batterier, tack vare vilka din enhet återfår effektiviteten från inköpsdagen. Här hittar du produkter med en kapacitet på 2,5 till 6 Ah och en spänning på 3,6 V, 7,2 V och 14,4 V.

Våra batterier testas under svåra förhållanden, tack vare vilka du får produkter av högsta kvalitet. Modern styrelektronik säkerställer att optimala förhållanden för batteridrift bibehålls. Vid kortslutning stängs cellerna och elektroniken omedelbart av, vilket garanterar din säkerhet när du använder enheten.

Höljet i varje batteri är tillverkat av hög kvalitet, temperatur, rep- och droppbeständig plast. Våra batterier har också skydd mot överladdning och djup urladdning.

Välj lämpligt batteri

Om du snabbt och korrekt vill välja ett batteri som passar din enhet, kontrollera sedan modellnamnet på din iRobot dammsugare. Du hittar detta på toppen av huset eller på typskylten på enhetens undersida.

Dammsugaren från iRobot faller vanligtvis i en av tre serier - Roomba, Scooba och Braava. Hela modellnamnet består av två delar - serien och numret. När du väljer ett specifikt batteri, se till att jämföra beteckningen på din modell med beteckningarna från avsnittet "Passar modellerna" på vår webbplats under produktbeskrivningen. Om både serien och numret matchar kan du beställa just det batteriet utan bekymmer.

Vilken batterikapacitet bör väljas? Anpassa produkten efter dina önskemål och livsstil. Om du ibland flyttar IRobot Roomba till en annan lägenhet för snabb rengöring, välj en modell med större kapacitet - till exempel 5,2 eller 6 Ah. Det här alternativet är också bekvämare för hus med större yta.

Men om det är viktigt att begränsa kostnaderna eller om din robot inte städar ett stort område utan paus, välj ett mindre batteri. Observera dock att roboten då ska ha enkel åtkomst till dockningsstationen eller strömförsörjningsenheten.

Hur förlängs batteriets livslängd? Praktiska tips

Att byta batteri i rengöringsroboten är oundvikligt över tid. Du har dock en inverkan på hur ofta du måste köpa ett nytt batteri. Om du följer några regler kan du enkelt förlänga dess användningstid. Detta är inte bara en besparing för dig, utan det är också ett bekymmer för den naturliga miljön.

Viktigast, använd din IRobot Roomba regelbundet. Batteriet behåller sin effektivitet under lång tid om enheten slås på ofta. Enstaka användning av dammsugaren kan minska antalet tillgängliga rengöringscykler.

Var noga med att bekanta dig med bruksanvisningen och ta hand om korrekt laddning. Att lyfta enheten manuellt kan göra det svårt för IRobot Roomba att återvända till dockningsstationen, så det bör inte avbrytas om möjligt. Vänta inte med att ladda batteriet efter att du har använt dammsugaren. Att lämna ett urladdat batteripaket under lång tid kan skada det permanent.

När Roomba inte fungerar, anslut den till laddaren eller dockningsstationen. Om du vet att Roomba-roboten inte kommer att användas på flera veckor, koppla bort den. Välj en sval, torr plats för att förvara enheten.