Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Frågor och svar

Hur kan vi hjälpa dig?

Oftast frågade Oftast frågade
Oftast frågade Oftast frågade
Ansluten laddas inte, vad ska jag göra?
Ett problem med att ladda ett nytt batteri är sällsynt med Green Cell-modeller. Men om så är fallet ger länken nedan instruktioner om hur du gör detta: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
Hur väljer man powerbank?
 1. Batterikapacitet i telefonen Det viktigaste vi behöver kontrollera är batterikapaciteten i våra telefoner och den kan variera från drygt 1000 mAh till till och med 4000 mAh. Observera att det finns en oundviklig förlust av energi under laddningsprocessen, vilket kan minska den faktiska prestandan för powerbanken med upp till 75 %. Detta är ett helt naturligt fenomen och måste beaktas.
 2. Powerbank för smartphone - vilka parametrar bör övervägas? Om du har en telefon som möjliggör snabbladdning lönar det sig att välja en nätadapter som stöder 2.1A eller QC 3.0 laddning, vilket gör att du kan ladda upp till dubbelt så snabbt jämfört med andra modeller. Observera dock att om telefonen inte är kompatibel med den, kommer snabbladdningsalternativet inte att göra oss bra.
Var kan jag hitta spårningsnumret eller spårningslänken?
Spårningsnumret kommer att skickas till den adress som anges i beställningen.
Hur kan jag ändra informationen på fakturan?
Du kan ändra informationen på fakturan genom att skicka ett mail till [email protected]. I e-postmeddelandet vill vi be dig att ge oss ditt ordernummer och korrekta uppgifter för att utfärda dokumentet. Som svar skickar vi dig en korrekt faktura.
Byta batteri i en elcykel?
Att byta ett elcykelbatteri verkar komplicerat, men i verkligheten är det enkelt att installera ett nytt batteri på egen hand. Varje Green Cell-batteri är försett med en monteringsskena som gör det enkelt att fästa batteriet på cykeln. Batterierna har även 4-poliga utgångskontakter - för att korrekt ansluta batteriet behöver du bara ansluta de två positiva (+) och negativa (-) polerna. Dessutom kommer varje enhet med detaljerade instruktioner - så att du kan vara säker på att du kan installera batteriet utan problem.
Hur kontrollerar man ett batteri i en elcykel?
När du köper ett nytt batteri till en elcykel är det första att kontrollera de tre viktigaste elementen: spänningen på originalbatteriet, motoreffekten och vilken typ av kontakt som ansluter batteriet till cykeln. Med denna information kan du börja leta efter ett nytt batteri. När dessa element har kontrollerats återstår bara att kontrollera måtten på det nya batteriet. När du väljer ett nytt batteri bör du också titta på bilderna på batteriet. Green Cell e-cykelbatterier har detaljerade bilder som tydligt visar de enskilda komponenterna. Så du kan enkelt hitta rätt lösning för din cykel!
Hur väljer man och hur man använder ett AGM-batteri korrekt?
Innan du väljer ett lämpligt batteri, kontrollera parametrarna för batteriet som användes tidigare.
Var särskilt uppmärksam på:
Spänning (V), Kapacitet (Ah).
Jämför också måtten på batteriet med dina tidigare enheter för att vara säker på att det lätt får plats i det avsedda utrymmet. Genom att jämföra alla dessa element kan du göra köpet med sinnesro.
Hur väljer man ett LiFePO4-batteri och hur använder man det på rätt sätt?
LiFePO4-batterier är enheter som är mycket lämpliga som batterier för båtar, yachter eller solcellsanläggningar.
Vad du bör veta när du väljer rätt batteri:
- LiFePO4-batteriet har en spänning på 12,8 V,
- Den ska inte kopplas i serie eller parallellt med andra batterier på grund av det inbyggda BMS (Battery Management System)
Den längsta livslängden för ett LiFePO4-batteri kan uppnås genom att se till att det fungerar vid en temperatur som är lämplig för det, mellan -10 och +45 grader Celsius.
Hur lång tid tar det att ladda en elbil?
Laddningstiden för bilen beror på fordonets snabbladdningsfunktion.
Produkter Produkter
Produkter Produkter
Hur väljer jag rätt batteri för min enhet?
Hur man väljer rätt modell.
Två enkla sätt att hitta rätt batteri för din bärbara dator.
 1. modellutrustning
  Den bärbara modellen är vanligtvis placerad på undersidan av enheten, läser den och anger den i butikens sökmotor.
  t.ex. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278
 2. batterikod
  Batterikoden finns på insidan av varje batteri på typskylten. Läs koden och skriv in den i butikens sökmotor.
  t.ex. AA-PB9NC6B / A32-M47 / BTY-L45
Ansluten laddas inte, vad ska jag göra?
Ett problem med att ladda ett nytt batteri är sällsynt med Green Cell-modeller. Men om så är fallet ger länken nedan instruktioner om hur du gör detta: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
Hur kan jag förlänga batteritiden på min bärbara dator?
Följ bara dessa 5 steg:
 1. Undvik korta laddningstider då batteriet i vår enhet har det antal laddningstider som anges av tillverkaren.
 2. Använd batterier. Vårt uppladdningsbara batteri är designat för användning. Kontinuerlig borttagning av batteriet från enheten har ingen positiv effekt på dess tillstånd.
 3. Tillåt inte full urladdning. Dagens litiumjon- och litiumpolymerbatterier är extremt känsliga för djupurladdning. Upprepad upprepning av en sådan situation kan orsaka irreversibel skada på batteriet.
 4. Var uppmärksam på driftstemperaturen. Temperaturen är en extremt viktig faktor som påverkar livslängden på vårt batteri. För att säkerställa optimala temperaturer bör du regelbundet rengöra din bärbara dators värmeavledningssystem (med tryckluft eller en kompressor) och undvika att använda enheterna på mjuka ytor (som kan blockera kylventiler).
 5. Låt batteriet vila. Om du planerar att ta en lång paus från att använda din bärbara dator, ta bort batteriet och placera det på en torr och sval plats. Det är värt att ladda det till cirka 50% för att undvika en fullständig urladdning.
Är ett 11,1V batteri lämpligt om det tidigare batteriet är 14,4V?
11,1V-batteriet används inte omväxlande med 14,4V och vice versa. Detta kan orsaka permanent skada på din bärbara dator. När du väljer ett nytt batteri för din bärbara dator, var uppmärksam på spänningen som fabriksbatteriet låg på. Du hittar denna information direkt på batteriet.
Varför finns batterierna i två versioner, 10,8V och 11,1V, stämmer det?
Det är helt korrekt. Spänningsskillnader beror på olika mätningar och de celler som används. Det bör noteras att så små spänningsskillnader inte märks av vår bärbara dator och inte påverkar dess funktion på något sätt.
Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
Det är möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten uttrycks i milliampertimmar (mAh), ju högre kapacitetsvärde, t ex 6800 mAh, desto längre kan arbetstiden uppnås med en batteriladdning, vilket ökar vår rörlighet och självständighet.
Hur väljer jag rätt batteri för min enhet?
Nedan finns två sätt att välja rätt batteri för din enhet.
 1. enhetsmodell
  Verktygsmodellen är vanligtvis placerad på handtaget eller på kroppen bredvid enhetens motor.
 2. batterimodell
  Batterikoden finns på undersidan av batteriet, ofta är det en digital kod, t.ex. 194309-1, eller blandad med bokstäver, t.ex. BL1830.
Om jag har ett Ni-Cd (Nickel Cadmium) batteri, kan jag använda Ni-Mh (Nickel Metal Hydride) celler?
För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av Ni-Mh-celler som är mindre skadliga för miljön. Dessa celler kan användas omväxlande, så vi kan använda Ni-Mh-batteriet i utbyte mot Ni-Cd-batteriet.
Om jag har en gammal laddare, kommer den att ladda den nya?
Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar att köpa ett Li-Ion (Lithium Ion) batteri och tidigare har använt ett batteri med Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nickel Cadmium) celler, kommer det nya batteriet inte att vara vår laddare laddad och du måste köpa en lämplig laddare.
Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
Det är möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten uttrycks i miles av amperetimmar (mAh), ju högre värde på kapaciteten, t ex 3000 mAh, desto längre kan arbetstiden uppnås på en batteriladdning, vilket ökar vår rörlighet och effektivitet.
Hur väljer jag rätt strömadapter för min enhet?
modell enhet
Den bärbara modellen är vanligtvis placerad på undersidan av enheten. Läs den och skriv in den i butikens sökmotor.
t.ex. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278 värde för INPUT / OUTPUT
På strömförsörjningens namnskylt är spännings- och strömvärdena markerade som OUTPUT, och på undersidan av den bärbara datorn är samma parametrar markerade som INPUT. Läs några av dem och skriv in dem i butikens sökmotor och lägg till enhetens märke till dem. Se till att kontakten på den hittade nätadaptern är korrekt.
t.ex. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.
Jag har en 65W PSU eller kan jag använda en 90W PSU?
Med så små skillnader är det acceptabelt. Vi måste dock komma ihåg att använda nätaggregat med högre effekt, inte mindre, eftersom den bärbara datorn kanske inte fungerar med lägre effekt.
Är denna strömadapter lämplig för min bärbara dator?
Den kommer att vara lämplig för vår bärbara dator om kontaktens diameter uppfyller specifikationen för ytterdiametern, t.ex. 5,5 mm, och utgångsparametrarna är kompatibla. Vad är utgångsparametrar? Det är värdet på spänning[V] och ström[A] som ges av strömförsörjningen för en bärbar dator, t.ex. 19V 4,74A.
Är detta tangentbord lämpligt för min bärbara dator?
När vi jämför ditt tangentbord med bilderna som presenteras i vårt erbjudande, ägnar vi särskild uppmärksamhet åt tangentbordets längd och bredd, placeringen av monteringsfästena eller skruvhålen samt positionen och längden på signalstången.
Är det möjligt att byta tangentbord med dig?
Vi erbjuder inte byte av tangentbord. Lyckligtvis är denna aktivitet väldigt enkel i många modeller av bärbara datorer. Dessutom kan vi i Internetguiden hitta en guide som visar dig steg för steg hur du gör. Vi kan även göra en ersättning i valfri datortjänst.
Min bärbara dator har inget bakgrundsbelyst tangentbord. Kan jag köpa ett bakgrundsbelyst tangentbord av dig?
Tangentbordsbakgrundsbelysning kräver vanligtvis ett separat signalband som fästs på den bärbara datorn. Om din bärbara dator inte levereras med bakgrundsbelysning från fabriken kommer det bakgrundsbelysta tangentbordet inte att fungera med den.
Hur väljer man powerbank?
 1. Batterikapacitet i telefonen Det viktigaste vi behöver kontrollera är batterikapaciteten i våra telefoner och den kan variera från drygt 1000 mAh till till och med 4000 mAh. Observera att det finns en oundviklig förlust av energi under laddningsprocessen, vilket kan minska den faktiska prestandan för powerbanken med upp till 75 %. Detta är ett helt naturligt fenomen och måste beaktas.
 2. Powerbank för smartphone - vilka parametrar bör övervägas? Om du har en telefon som möjliggör snabbladdning lönar det sig att välja en nätadapter som stöder 2.1A eller QC 3.0 laddning, vilket gör att du kan ladda upp till dubbelt så snabbt jämfört med andra modeller. Observera dock att om telefonen inte är kompatibel med den, kommer snabbladdningsalternativet inte att göra oss bra.
Vad är Ultra Charge?
Ultra Charge snabbladdning är baserad på tre laddningsprofiler - 5/9/9/12V. Beroende på vilken enhet du ansluter kan du vara säker på att rätt laddningsspänning är vald och att intensiteten är så hög som möjligt. Tekniken garanterar säker och snabb laddning oavsett ansluten enhet. Med Ultra Charge kan vi ladda de flesta smartphones från 0 till 100 % på 1-1,5 timmar.
Är en kabel ansluten till powerbanken?
Varje strömadapter kommer med en USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer) som kan användas för att ladda strömadaptern och om telefonen har ett lämpligt uttag kan den även laddas via denna kabel.
Kommer denna powerbank att vara lämplig för min telefonmodell?
Faktum är att vilken powerbank som helst passar vår telefon så länge det är en smartphone. Allt beror på våra preferenser och vårt syfte. Om du behöver en behändig enhet som inte tar mycket plats och som kan bäras i fickan rekommenderar vi powerbanks upp till 10 000 mAh. Men om vi vill ha en specifik powerbank för att ge energi till andra enheter, föreslår vi en modell dubbel 20 000 mAh.
Hur länge håller ett elcykelbatteri?
Ett standard Green Cell-batteri kan hålla cirka 500 hela cykler - en fullständig urladdning och uppladdning. Om vi antar en cykel per vecka och det finns en naturlig förbrukning av cellerna över tid kan batteritiden vara upp till 10 år med sparsam körning.
Byta batteri i en elcykel?
Att byta ett elcykelbatteri verkar komplicerat, men i verkligheten är det enkelt att installera ett nytt batteri på egen hand. Varje Green Cell-batteri är försett med en monteringsskena som gör det enkelt att fästa batteriet på cykeln. Batterierna har även 4-poliga utgångskontakter - för att korrekt ansluta batteriet behöver du bara ansluta de två positiva (+) och negativa (-) polerna. Dessutom kommer varje enhet med detaljerade instruktioner - så att du kan vara säker på att du kan installera batteriet utan problem.
Batteri till en elcykel på en bagagehylla?
Green Cell bagagebärarbatteriet är monterat på den bakre delen av cykeln, direkt bakom sadeln. Denna typ används vanligtvis på stadscyklar. På grund av sin position har de en karakteristisk reflektor.
Hur kontrollerar man ett batteri i en elcykel?
När du köper ett nytt batteri till en elcykel är det första att kontrollera de tre viktigaste elementen: spänningen på originalbatteriet, motoreffekten och vilken typ av kontakt som ansluter batteriet till cykeln. Med denna information kan du börja leta efter ett nytt batteri. När dessa element har kontrollerats återstår bara att kontrollera måtten på det nya batteriet. När du väljer ett nytt batteri bör du också titta på bilderna på batteriet. Green Cell e-cykelbatterier har detaljerade bilder som tydligt visar de enskilda komponenterna. Så du kan enkelt hitta rätt lösning för din cykel!
Hur beräknar man räckvidden på en elcykel?
Kapaciteten hos Green Cell-batterierna har en direkt effekt på den sträcka som tillryggalagts med en elcykel. På Batteryempire ges alla batterier med en räckvidd som motsvarar sträckan tillryggalagd med en specifik modell, förutsatt att motorn har standardeffekten på 250W och cykeln är blandad (50% ben/rulle arbetstid, 50% arbetstid av den elektriska motor).
Hur länge håller ett batteri för en skruvmejsel?
Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till 1000 laddningscykler, vilket säkerställer en lång arbetstid för din enhet.
Hur väljer man ett batteri för en mobiltelefon?
Att välja batteri till en mobiltelefon är en enkel och intuitiv sak. Detta kan göras på några ögonblick med följande två metoder:
1. Specifikation av telefonmodell Telefonmodellen finns vanligtvis på enheten. Efter att ha läst och skrivit in modellen i butikens sökmotor kommer rätt batteri att dyka upp. t.ex. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. BatterikodDu kan också söka efter ett batteri genom att ange dess kod - den finns på insidan av batteriet. Ange bara lämplig kod så visar vår sökmotor dig de relevanta produkterna! t.ex. BM39 / BS-01/ A1457 Vi rekommenderar dig även att läsa guiden på vår blogg: Hur väljer man ett mobiltelefonbatteri?
Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.
Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!
Hur förlänger man mobiltelefonens batteritid?
Det finns några enkla metoder som är effektiva för att förlänga ett batteris livslängd: 1. Ladda inte ur batteriet till 0!
Vår telefons batteri, känt som batteriet, gillar inte det. Så vänta inte på att varningen för lågt batteri ska visas. När batterinivån sjunker under 40 % är det lämpligt att ansluta telefonen till en laddare.
2.Anslut mobiltelefonen till en laddare ofta.
Moderna litiumjonbatterier har ingen minneseffekt. Frekvent laddning har därför en positiv effekt på deras prestanda. Enligt experterna är det bäst att nå 80-90% laddningstillstånd.
3. Undvik extrema temperaturer
Mobiltelefonbatterier är lite som sina användare - de mår bäst i måttliga temperaturer. Att lämna telefonen i direkt solljus eller i en varm bil kan drastiskt minska batteritiden. Det är också en bra idé att skydda din telefon från kylan.
Hur byter man ett mobiltelefonbatteri?
Innan du byter ut, kontrollera vilken typ, modell och typ av batteri du vill köpa. Tidigare behövde man bara öppna luckan och batteriet var åtkomligt. För närvarande är borttagningen lite svårare. Men ingen rädsla! Du kan byta ut dem själv och du kan hitta nödvändig information i tutorials på Youtube. Ett stort antal sådana material gör det lättare att lära sig hur man tar bort batteriet i nästan alla modeller av mobiltelefoner.
Vad ska du göra efter att ha bytt batteri i din mobiltelefon?
När du har satt i Green Cell-batteriet laddar du ur telefonen till 10 % och ansluter den sedan till laddaren. Du behöver inte göra något annat - batterierna behöver inte formateras just nu.
Starta om telefonen efter att du har bytt batteri?
Att byta ut ett batteri mot en Green Cell-produkt påverkar inte systemets funktion hos en mobiltelefon. Mobiltelefonen kommer inte att återställas till fabriken, så det finns ingen anledning att oroa sig för att förlora data.
Hur väljer man ett batteri för en dammsugare?
Du hittar rätt batteri genom att ange modell på dammsugaren eller namnet på originalbatteriet i vår sökmotor. Det är mycket viktigt att jämföra det nya batteriets spänning med originalbatteriet - om dessa parametrar stämmer överens kan du köpa ett batteri.
Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en dammsugare?
Batterikapaciteten anges i milliampertimmar (MaH). Information om batterikapacitet är lätt att hitta - den finns på själva batteriet såväl som i enhetens specifikationer. Denna information hjälper dig att välja rätt batteri - om du vill att din dammsugare ska hålla längre, välj en enhet med större kapacitet!
Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
När du väljer ett nytt batteri behöver du inte ta hänsyn till originalmodellens kapacitet. Det finns inga kontraindikationer om det nya batteriet är större än fabriksbatteriet. Ju större batteri, desto längre drifttid för en enhet.
Byte av batteri i dammsugaren
Placeringen och installationen av batterierna kan vara mycket olika för de olika dammsugarmodellerna. För att byta batteri utan problem rekommenderar vi att du går till ett auktoriserat servicecenter. Vid batteribyte kan även bruksanvisningen som medföljer varje dammsugare hjälpa till – tack vare detta kan du själv utföra bytet.
Hur länge håller ett batteri i en dammsugare?
Flera faktorer kan påverka livslängden för ett dammsugarbatteri. Viktigast är dammsugarens driftläge. Till exempel håller sladdlösa dammsugare i turboläge vanligtvis bara några minuters kontinuerlig drift. Om du vill förlänga livslängden på din dammsugare är det värt att välja ett batteri med större kapacitet. På så sätt kan du vara säker på att din enhet städar ditt hem mer noggrant.
Vad betyder batterispänningen i en dammsugare?
När du väljer ett nytt batteri till en dammsugare måste du vägledas av originalbatteriets spänning. Kom ihåg att det måste vara samma spänning som batteriet du använde tidigare. Detta garanterar enhetens säkerhet och främjar dess smidiga funktion.
Hur ofta ska man ladda en sladdlös dammsugare?
Green Cell-batteriet bör laddas efter varje rengöringsprocess - på så sätt kan du öka batteriets prestanda.
Vad betyder AAA/AA på batterier?
Symbolerna AAA(R03) och AA(R6) indikerar batteristorleken.
Vad är skillnaden mellan alkaliska, litium- och andra batterier?
Alkaliska batterier är engångsbatterier - när de väl är slutna kan de inte laddas om. Litiumbatterier, å andra sidan, är uppladdningsbara batterier. Enkelt uttryckt kan de laddas när de är urladdade. Det gör att ett och samma batteri kan användas i flera år!
Hur väljer man ett batteri för en drönare?
Att välja ett drönarbatteri är en enkel handling som kan genomföras på några få ögonblick. För att göra detta räcker det att helt enkelt ange modellen för det ursprungliga batteriet i sökmotorn - så här kommer vår butik att visa rätt produkt. Innan du köper bör man också komma ihåg att kontrollera spänningen på det hittade batteriet och originalbatteriet. Denna parameter bör matcha exakt. Om batterimodellen och spänningen stämmer överens, fortsätt gärna med köpet.
Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
Batterikapaciteten (mAh) kan skilja sig från originalet – så länge måtten på batteriet stämmer överens är det inget fel med att använda en modell med större kapacitet. Detta säkerställer en längre livslängd för en drönare.
Hur väljer man ett batteri för en kamera?
För att välja ett kompatibelt batteri för en kamera måste man kontrollera originalbatteriets modell. Var kan du hitta denna information? På namnskylten förstås som sitter direkt på produkten.
Byte av batteri i en kamera
Efter att ha köpt ett nytt batteri återstår bara att börja använda det. Att byta batteri är inte svårt och i de flesta fall kan du göra det själv - har du problem kan du alltid hänvisa till youtube-guiderna.
Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
Batterikapaciteten (mAh) kan vara större än originalbatteriet. Observera att ju större batteri, desto längre livslängd har din enhet.
Hur väljer man och hur man använder ett AGM-batteri korrekt?
Innan du väljer ett lämpligt batteri, kontrollera parametrarna för batteriet som användes tidigare.
Var särskilt uppmärksam på:
Spänning (V), Kapacitet (Ah).
Jämför också måtten på batteriet med dina tidigare enheter för att vara säker på att det lätt får plats i det avsedda utrymmet. Genom att jämföra alla dessa element kan du göra köpet med sinnesro.
Hur väljer man ett batteri för reservkraft?
Ett väl valt reservbatteri ser till att utrustningen som är ansluten till den fungerar korrekt.För att välja rätt reservbatteri (UPS) behöver du kontrollera UPS:ens specifikationer för vilka batterier (spänning (V), antal (st ) och kapacitet (Ah)) har installerats och välj utifrån detta batterier med rätt spänning och kapacitet.
Ett batteri för yacht eller båt - hur väljer man det?
Varje yacht- eller båtägare vet vikten av att välja rätt batteri. När du köper ett nytt batteri bör du vara uppmärksam på motortypen, dess dimensioner och vikt. AGM batterier för båtar och yachter har varit mycket populära under lång tid.I vårt erbjudande hittar du många AGM VRLA Green Cell batterier som är idealiska för yachter och båtar!
Vilket batteri till en leksaksbil?
AGM gelbatterier används oftast i leksaksbilar. Majoriteten av dem har måtten 151 x 65 x 95 mm och deras spänning är 12 V. I vårt sortiment hittar du många Green Cell AGM VRLA-batterier som uppfyller dessa kriterier. Det är därför du enkelt kan hitta rätt prylar som kan öka ditt barns lektid!
Vad är ett AGM-batteri?
Våra batterier är AGM VRLA-batterier. Vad betyder det? Elektrolyten är inkapslad i glasfiberseparatorer och är inte gelad.
Vilket batteri för ett husbil?
Batterierna till en husbil bör ha hög kapacitet. I vårt erbjudande hittar du AGM-batterier med en kapacitet på upp till 200Ah, som säkerställer problemfri drift även under de svåraste förhållanden.
Hur väljer man batterier till högtalaren?
Det är bäst att välja batterier för din högtalare baserat på originalbatteriets modell. Du bör också vara uppmärksam på vilken typ av kontakter som används i ett visst fall - det kan finnas flera serier av samma modell som har olika kontakter. När du väljer ett nytt batteri, se till att den nya produkten har samma kontakttyp som originalet.
Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
Den högre batterikapaciteten är inget problem. Ju fler milliampertimmar (mAh) ett batteri har, desto längre håller en högtalare.
Hur väljer man ett LiFePO4-batteri och hur använder man det på rätt sätt?
LiFePO4-batterier är enheter som är mycket lämpliga som batterier för båtar, yachter eller solcellsanläggningar.
Vad du bör veta när du väljer rätt batteri:
- LiFePO4-batteriet har en spänning på 12,8 V,
- Den ska inte kopplas i serie eller parallellt med andra batterier på grund av det inbyggda BMS (Battery Management System)
Den längsta livslängden för ett LiFePO4-batteri kan uppnås genom att se till att det fungerar vid en temperatur som är lämplig för det, mellan -10 och +45 grader Celsius.
Ett batteri för yacht, segelbåt eller båt - hur väljer man?
LiFePO4-batterier är enheter som är mycket lämpliga som batterier för båtar, yachter eller solcellsanläggningar.
Vad du bör veta när du väljer rätt batteri:
- LiFePO4-batteriet har en spänning på 12,8 V,
- Den ska inte kopplas i serie eller parallellt med andra batterier på grund av det inbyggda BMS (Battery Management System).
Den längsta livslängden för ett LiFePO4-batteri kan uppnås genom att se till att det fungerar vid en temperatur som är lämplig för det.
Vad är skillnaden mellan AGM- och LiFePO4-batterier?
Den största skillnaden mellan ett AGM och ett LiFePO4 batteri är att AGM - är gruppen gelbatterier och batterier med AGM (Absorbent Glass Mat) teknologi kallas VRLA (Valve Regulated Lead). Jämfört med traditionella batterier har AGMs upp till fyra gånger så lång livslängd och antal cykler. Detta beror på användningen av det tidigare nämnda glasfibermaterialet vid tillverkningen av dessa produkter. Litium järnfosfat (alias LiFePO4) batterier. Dess struktur består av fyra celler kopplade i serie. Varje cell arbetar på 3,2V, vilket ger en total spänning på 12,8V. En av de viktigaste delarna av denna typ av batteri är ett elektroniskt ledningssystem (BMS).
Kan batterikapaciteten (Ah) vara högre?
Det är absolut möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten anges i amperetimmar (Ah). Ju högre kapacitansvärde, t.ex. B. 80 Ah, desto längre kan du arbeta med en batteriladdning, vilket ökar din rörlighet och självständighet.
Vilket batteri ska du välja till min ponton?
När du väljer rätt batteri för din ponton bör du vara uppmärksam på mått och vikt. En ponton är vanligtvis mycket lättare än en vanlig båt, så ett batteri som är för tungt kan avsevärt sakta ner verksamheten. Lösningen är att välja ett LIFEPO4-batteri, som tack vare sin innovativa design är betydligt lättare än konventionella gelbatterier och därför ännu lättare att transportera. LIFEPO4:s hållbarhet och tillförlitlighet gör dem till de perfekta batterierna för pontoner och många andra fordon, inte bara vattenskotrar.
Vilket batteri till min husbil?
Litiumjärnfosfatbatterier (även kända som LiFePO4) kännetecknas av hög energitäthet och låg självurladdning och är därför mycket populära bland husbilsägare. Deras fördelar är: låg urladdningshastighet, hög kapacitet, ingen minneseffekt, lång livslängd och förmågan att arbeta vid extrema temperaturer (från -10 till +45 grader Celsius).
Strömförsörjning för bärbar dator - vilken spänning?
När du väljer en ny strömförsörjning för din bärbara dator bör du kontrollera laddarens spänning - denna parameter bör matcha din ursprungliga enhet.
Är det tillåtet att ansluta ett nätaggregat med högre strömstyrka?
Defenitivt Ja. Glöm dock inte att utspänningen [V] måste vara densamma som i den ursprungliga strömförsörjningen.
Är det möjligt att ansluta en svagare strömförsörjning till den bärbara datorn?
Att använda en nätadapter med lägre strömstyrka än originalet kan orsaka ett antal negativa förändringar i din bärbara dators funktion. Till exempel kan en för svag strömförsörjning överhettas eftersom den bärbara datorns komponenter inte förses med tillräckligt med ström. Vi rekommenderar därför att du använder laddare med samma eller högre strömstyrka.
Elverktygsadapter - vilken spänning?
När du väljer en ny strömförsörjning, var uppmärksam på originalets spänning. Du kan läsa den här informationen på originalströmförsörjningen - så att du kan vara säker på att produkten du har valt kommer att göra sitt jobb ordentligt.
Hur väljer man en laddare för en skruvmejsel?
Att välja rätt laddare är mycket enkelt - ange bara en exakt borrmodell i vår sökmotor. Se bara till att dina batterier har cellerna som stöds av laddaren. Många äldre elverktyg har ett batteri med nickel-kadmium (NI-Cd) celler. Idag är nickelmetallhydrid (NI-MH)-batterier vanligare, och laddare som är kompatibla med dessa batterier kan använda äldre enheter på rätt sätt. Vi erbjuder även Lithium Ion (LI-ON) cellladdare - dessa är endast lämpliga för denna typ av celler och bör inte användas för att ladda NI-MH eller NI-CD batterier.
Elcykelladdare - vilken spänning?
När det kommer till att välja elcykelladdare är det enkelt. Vi väljer en laddare med denna spänning:
en 29,4V laddare för 24V batterier
en 42V laddare för 36V batterier
54,6V laddare för 48V batterier
Hur väljer man en elcykelladdare?
När du ska välja laddare till din elcykel är det viktigt att kontrollera angiven spänning i volt och kontakten för batteriet. Strömmen, angiven i ampere, är den parameter som påverkar laddningshastigheten för vårt batteri.
Vilken UPS ska jag välja för datorn?
En av de viktigaste punkterna att tänka på när du väljer en UPS är att utvärdera kraften hos den anslutna utrustningen. I de flesta fall förbrukar stationära datorer mellan 100 och 150 W och spelenheter mellan 250 och 350 W. Denna information kan hjälpa dig att avgöra vilken UPS som är rätt för dig. Som tur är hittar du i vår butik UPS Green Cell, som är perfekt för att hålla din dator igång normalt. Om du undrar hur länge din valda utrustning kommer att hålla din enhet igång, använd kalkylatorn på vår hemsida! Allt du behöver göra är att välja valfri UPS, kryssa i rutan "Välj UPS", ange kraften på enheterna och du är klar - du vet redan vad du kan förvänta dig av våra enheter!
Vilken UPS ska man välja för en kamin?
Att välja en inverter för en gas- eller elektrisk spis kan vara problematiskt. Det finns dock några enkla regler att tänka på. Kom först ihåg att välja rena sinusvågsenheter när du väljer en UPS. Du bör också se till att UPS:en har tillräcklig ström - i det här fallet bör du välja en enhet med en märkeffekt på mer än 500W. Vi erbjuder flera Green Cell UPS:er som uppfyller ovanstående kriterier. Vi garanterar att du hittar rätt UPS hos oss!
Vilken UPS ska jag välja för en server?
Datorservrar är högdränerade enheter, vilket är anledningen till att de behöver lämpligt utvalda UPS:er. Den bästa lösningen för serverrum är att använda Green Cell UPS för serverskåp. De har betydligt mer kraft än konventionella UPS:er och är därför perfekta för reservströmförsörjning av datorservrar.
Vilken UPS ska man välja för övervakningssystemet?
Om du planerar att köpa en UPS till ditt övervakningssystem bör du vara särskilt uppmärksam på nätaggregat med en kapacitet på mer än 100W. På så sätt säkerställer du ett effektivt stöd för ditt övervakningssystem. Det är dock värt att komma ihåg att enheterna inte är desamma och beroende på vilka kameror som används kan deras strömförbrukning variera avsevärt. Därför, innan du köper en UPS, är det nödvändigt att uppskatta den ungefärliga strömförbrukningen. Om du gör det har du gjort det mesta av jobbet. Det enda som återstår att göra är att kontrollera hur länge ett givet nätaggregat kan stödja din enhet. Och det är inte alls svårt - välj bara enheten från vårt erbjudande, välj fältet "Välj UPS". Ange strömförbrukningen för de anslutna enheterna och du vet redan hur länge vår UPS kommer att hålla ditt övervakningssystem igång!
Hur fungerar UPS-systemet?
UPS fungerar som en nödströmförsörjning - under olika funktionsfel och strömavbrott kan de öka driftstiden för de enheter som är anslutna till dem. Detta gör att du på ett säkert sätt kan stänga av känsliga enheter eller spara resultatet av tidigare arbete.
Hur länge håller UPS-systemet?
Varaktigheten av UPS-driften beror på flera faktorer. Det viktigaste är att välja en UPS med rätt effekt och uppskatta strömförbrukningen för den anslutna utrustningen, men ingen komplicerad formel behövs för att bestämma driftstiden - på vår hemsida hittar du en kalkylator som beräknar varaktigheten för den valda UPS beroende på anslutna enheter. Är du osäker på din dators prestanda? Oroa dig inte, den här kalkylatorn innehåller en flik som visar strömförbrukningen för de mest populära enheterna.
Vilken nätladdare ska du köpa till en smartphone?
Innan du köper en nätladdare, kontrollera den maximala laddningseffekten för din mobiltelefon (denna parameter anges i watt). Var också uppmärksam på antalet kontakter på laddaren - på så sätt väljer du en enhet som är bekväm att använda. Du hittar de mest populära modellerna på följande länk: Hur väljer man rätt telefonladdare?
Hur väljer man laddare för en smartphone, surfplatta eller e-boksläsare?
När du väljer laddare för din surfplatta eller e-boksläsare bör du kontrollera inställningarna för originalladdaren. För smartphones bör du välja en laddare och en lämplig kabel (Micro-USB, Lightning eller USB-C).
Har laddaren en snabbladdningsfunktion?
Det är väldigt enkelt att kontrollera om laddaren har en snabbladdningsfunktion – det händer om enheten har en grön USB-kontakt. Detta är ett tecken på att laddaren laddar din telefon snabbt.
Har laddaren en snabbladdningsfunktion?
Det är väldigt enkelt att kontrollera om laddaren har en snabbladdningsfunktion – det händer om enheten har en grön USB-kontakt. Detta är ett tecken på att laddaren laddar din telefon snabbt.
Laddarens parametrar - vad ska du vara uppmärksam på?
Det finns flera faktorer att tänka på när du väljer laddare. De viktigaste av dessa är: laddarens kraft, typen av ingång och den snabbladdningsteknik som används.
Laddare med Power Delivery-teknik, vad betyder PD?
Power Delivery är en snabbladdningsteknik. Enkelt uttryckt väljer laddare som stöder denna variant automatiskt rätt laddning för den anslutna enheten, vilket säkerställer snabb och effektiv laddning.
Ultra Charge
En av de mest populära snabbladdningsteknikerna är Ultra Charge. Laddningsportar som stöder denna standard laddar den anslutna enheten upp till 3,5 gånger snabbare än vanliga standardmodeller.
Kan laddaren med snabbladdningsfunktionen ladda en vanlig mobiltelefon?
Om du använder en äldre mobiltelefon som inte har snabbladdningsteknik, behöver du inte gå utan att köpa en speciell laddare. Din telefon kommer att laddas ordentligt, och moderna laddare har flera ytterligare funktioner som kommer att vara användbara i alla situationer.
Vilken laddningskapacitet ska mobilladdaren ha?
Innan du köper en nätladdare, kontrollera den maximala laddningseffekten för din mobiltelefon (denna parameter anges i watt). Var också uppmärksam på antalet kontakter på laddaren - på så sätt väljer du en enhet som är bekväm att använda. Du hittar de mest populära modellerna på följande länk: Hur väljer man rätt telefonladdare?
Vilken växelriktare är lämplig för solcellsmoduler?
Den bästa lösningen här är att välja en solinverterare speciellt utformad för detta ändamål. Modellen som anges i länken nedan har anslutningar för PV-moduler, batterier och enheter som ska drivas. solomriktare
Vilken växelriktare för elverktyg?
Den viktigaste aspekten vid val av växelriktare är att bestämma den maximala effekten för den anslutna enheten. Om du vill använda växelriktaren permanent bör du använda maximalt 90 % av dess kontinuerliga effekt. Låt oss använda ett enkelt exempel för att illustrera detta: Om du använder en växelriktare med en effekt på 1000 W, bör den maximala strömförbrukningen för den anslutna enheten inte överstiga 900 W.
Vilken växelriktare för en bil?
I en bil hittar du ett 12 volts cigarettändaruttag och sådana växelriktare är de bästa att köpa.
Hur fungerar en inverter?
En inverter är en fristående enhet som ansluts till cigarettändaruttaget eller direkt i batteriet. Dess uppgift är att omvandla 12V/24V-spänningen från bilens DC-system till 230V AC. Av denna anledning hittar du mycket ofta följande förkortning bredvid växelriktarens namn: DC/AC.
Vilka typer av växelriktare finns det?
När det gäller växelriktare för bilar kan vi urskilja två huvudtyper: rena och modifierade sinusvågsomriktare. Den första är avsedd för enheter som kräver kontinuerlig strömförsörjning. Denna typ av växelriktare bör väljas för enheter som värmepumpar, elektriska spisar eller elektroniska vattenkokare. Vår butik erbjuder även modifierade sinusvågsomriktare. Denna typ av växelriktare är lämplig för enheter som bärbara datorer, nätaggregat eller belysning.
Vilket uttag för att ladda en elbil?
I en värld av elektrisk mobilitet finns det 4 typer av uttag för bilar: Typ 1/CCS Combo1; Typ 2/CCS Combo 2; typ 3; Typ 4/CHAdeMO
Bärbar laddare för elbil
De bärbara laddarna för elbilar drivs av ett vanligt hushållsuttag. Sådan applikation kräver ingen komplicerad anslutning eller ytterligare montering av komponenten.
Hur lång tid tar det att ladda en elbil?
Laddningstiden för bilen beror på fordonets snabbladdningsfunktion.
Går det att ladda en elbil hemma?
Elbilar blir allt populärare av ekologiska skäl. Det bör dock noteras att användningen av ett elfordon också stöds av den enkla laddningen, som till och med kan ske hemma. De bärbara laddarna som ingår i vårt erbjudande gör att fordonet kan laddas var som helst med tillgång till ett eluttag. I detta fall blir laddningskapaciteten 3,6 kW. Det är också möjligt att installera ett system med ett eluttag, vilket skulle göra det möjligt att installera wallboxen - detta skulle ladda en bil med en effekt på upp till 22 kW.
Vad kostar det att ladda en elbil?
Priset för att ladda en elbil beror på flera faktorer. Vid användning av offentliga laddstationer varierar priserna från 1,1 till 3,5 PLN per 1 kW. Att installera en heminstallation kan minska dessa kostnader avsevärt. Du måste dock ta hänsyn till elpriset för den operatör vars tjänster du använder.
Gratis laddstationer för elbilar
Gratis laddningsstationer för elbilar blir allt mer populära i Europa. Dessa finansieras av annonsörer, så direkta användare behöver inte betala några avgifter.
Vad är energilagring och vad används det till?
Energilagring kan jämföras med ett kraftfullt batteri för hela huset, som lagrar den el som produceras av solceller när det blir för mycket och returnerar den när vi behöver den.
Vilka energilagringsalternativ finns det?
Det finns för närvarande fem sätt att lagra el:
mekanisk (med tryckluftsbehållare)
elektromekaniska (batterier och uppladdningsbara batterier)
kemikalie (produktion av väte eller metan)
elektriska (superkondensatorer)
termisk (ansamling av kännbar eller latent värme)
Den mest kända formen av energilagring är elektromekaniska lösningar som batterier/ackumulatorer. GC PowerNest är just en sådan lösning. I hjärtat av enheten finns LiFePO4-celler (Lithium Iron Phosphate eller LFP), som har mer än tio gånger så lång livslängd och dubbelt så djupt urladdning (100 % - 0 %) som traditionella syrabatterier samtidigt som de är mycket säkrare och mer hållbara än standard litiumjonceller.
Tack vare stabiliteten och användningssäkerheten för GC PowerNest energilagring är garantin upp till 10 år eller 15 000 000 Wh arbetad energi.
Fakturor Fakturor
Fakturor Fakturor
Hur kan jag ändra informationen på fakturan?
Du kan ändra informationen på fakturan genom att skicka ett mail till [email protected]. I e-postmeddelandet vill vi be dig att ge oss ditt ordernummer och korrekta uppgifter för att utfärda dokumentet. Som svar skickar vi dig en korrekt faktura.
Leverans Leverans
Leverans Leverans
Kan jag ändra min fraktmetod?
Det är möjligt att ändra leveransform om din beställning ännu inte har skickats. Om du vill ändra leveransform, vänligen kontakta vår konsult omedelbart på: ( https://batteryempire.de/ )
Var kan jag hitta spårningsnumret eller spårningslänken?
Spårningsnumret kommer att skickas till den adress som anges i beställningen.
Order Beställa
Order Beställa
Kan jag avboka min beställning?
Om du inte är intresserad av vårt erbjudande eller gjort en felaktig beställning, vänligen kontakta oss via telefon eller chatt ( https://batteryempire.de/ )
Kan jag lägga en beställning via e-post?
Vänligen gör din beställning direkt via vår hemsida, detta är det snabbaste sättet att få den produkt du vill ha.
Kan jag lägga en beställning utan att registrera mig?
Registrering i vår butik krävs för att göra en beställning. För att vi ska kunna behandla din beställning är det nödvändigt att uppge din adress och kontaktuppgifter.
Returnerar Returnerar
Returnerar Returnerar
Är det möjligt att returnera produkten?
Som BatteryEmpire erbjuder vi våra kunder möjligheten att returnera eller byta varor upp till 30 dagar efter köpet. Om du har haft problem med en köpt produkt eller om produkten inte uppfyller dina förväntningar, vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.
Hur packar man returvaror?
Vi rekommenderar att du skyddar din försändelse innan transport när du returnerar de köpta varorna till oss, så att produkten inte skadas. Det räcker att skydda produkten med till exempel ett kuvert med bubbelplast.

Kontakt

Mån - Fr: 8:00 - 16:

Har du några frågor? Skriv till oss