Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Laddare för surfplatta (1)

Laddare för surfplatta

Sortera efter:
Green Cell ® Netzteil / Ladegerät für Tablette Microsoft Surface Pro 3 i Pro 4
Visar 1 - 1 av 1 objekt
Tablettladdaren är ett element som är särskilt känsligt för mekanisk skada. De flesta av dem orsakas av felaktig hantering. Laddaren är något som bara finns och så länge den fungerar finns det inga problem. Men om laddaren misslyckas, till exempel bara laddas i en "speciell" position, är det hög tid att byta ut den. Tablet är en mobil enhet som används för både underhållning och arbete. Det är ett perfekt komplement för att resa närmare och längre, så att du kan ta händerna och fokusera på något annat än de blinkande kilometerna utanför fönstret. Trots att man tar hand om själva surfplattan glömmer man ofta sidotillbehör, vilket leder till att tablettladdaren lider. Att köpa en ny tablettladdare är ingen stor investering . Det låter dig hålla enheten i ett rätt energiskt tillstånd utan onödiga kabelmanövrer och konstanta blickar på surfplattan för att se till att den laddas. Det viktigaste när du väljer en tablettladdare är att välja en strömförsörjningsenhet med lämpliga spännings- och strömparametrar. Endast en helt kompatibel laddare ger enheten en stabil strömförsörjning och har en bra inverkan på batteriets livslängd. På

alla surfplattor

Vi erbjuder 24 månaders garanti i vårt erbjudande. Som ett resultat kan våra kunder vara säkra på att de köper högkvalitativa lösningar som tjänar dem effektivt under lång tid. För att hitta en lämplig laddarvariant, skriv helt enkelt in din enhetsmodell i sökmotorn högst upp på sidan eller välj bland modellerna som finns tillgängliga nedan.

Anpassa laddarna till din surfplatta

Att köpa en ny tablettladdare är en investering som lönar sig snabbt på kort och lång sikt. En väl passande surfplattans strömförsörjning kan förlänga batteriets livslängd och försena utbytet av andra komponenter i din hårdvara. Nedan presenterar vi ett brett utbud av surfplattor som snabbt svarar på de individuella behoven hos användare och enheter. Oförmågan att ladda enheten gör den oanvändbar. Många människor kan inte föreställa sig vardagen utan en surfplatta. Att stänga av denna möjlighet leder till en desorganisation av dagen och påverkar den dagliga komforten. Den nya tablettladdaren blir inte särskilt dyr, så du kan ladda dina enheter effektivt utan biverkningar. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt speciellt utvalda och ständigt uppdaterade erbjudande. Vi är säkra på att du snabbt hittar något själv.