Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Sony (7)

Sony bärbar datorladdare

Sortera efter:

Hjälpzon

Hur väljer jag rätt strömadapter för min enhet?

modell enhet
Den bärbara modellen är vanligtvis placerad på undersidan av enheten. Läs den och skriv in den i butikens sökmotor.
t.ex. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

värde för INPUT / OUTPUT
På strömförsörjningens namnskylt är spännings- och strömvärdena markerade som OUTPUT, och på undersidan av den bärbara datorn är samma parametrar markerade som INPUT. Läs några av dem och skriv in dem i butikens sökmotor och lägg till enhetens märke till dem. Se till att kontakten på den hittade nätadaptern är korrekt.
t.ex. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


modell enhet Den bärbara modellen är vanligtvis placerad på undersidan av enheten. Läs den och...

Jag har en 65W PSU eller kan jag använda en 90W PSU?

Med så små skillnader är det acceptabelt. Vi måste dock komma ihåg att använda nätaggregat med högre effekt, inte mindre, eftersom den bärbara datorn kanske inte fungerar med lägre effekt.


Med så små skillnader är det acceptabelt. Vi måste dock komma ihåg att använda nätaggregat med...

Är denna strömadapter lämplig för min bärbara dator?

Den kommer att vara lämplig för vår bärbara dator om kontaktens diameter uppfyller specifikationen för ytterdiametern, t.ex. 5,5 mm, och utgångsparametrarna är kompatibla. Vad är utgångsparametrar? Det är värdet på spänning[V] och ström[A] som ges av strömförsörjningen för en bärbar dator, t.ex. 19V 4,74A.


Den kommer att vara lämplig för vår bärbara dator om kontaktens diameter uppfyller...

Strömförsörjning för bärbar dator - vilken spänning?

När du väljer en ny strömförsörjning för din bärbara dator bör du kontrollera laddarens spänning - denna parameter bör matcha din ursprungliga enhet.


När du väljer en ny strömförsörjning för din bärbara dator bör du kontrollera laddarens spänning...
Green Cell PRO ® Ladegerät für Sony VAIO VGN-FS500 VGN-S360
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19.5V 3.34A 65W für Sony Vaio SVF14 SVF15 SVF152A29M SVF1521C6EW SVF15AA1QM
RDY Netzteil / Ladegerät für Laptop Sony VAIO VGN-FS500 VGN-S360
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 10.5V 3.8A 40W für Sony Vaio S13 SVS13 Pro 11 13 Duo 11 13
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19.5V 6.15A 120W für Sony Vaio PCG-81112M VGN-AR61S VGN-AR71S VGN-AW31S VPCF11S1E
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19.5V 2.15A 40W für Sony Vaio W11 W12 PCG-31311M PCG-31311L VPCYB1S1E VPCYB3V1E
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 16V 4A 64W für Sony Vaio PCG-R505 VGN-B VGN-S VGN-S360 VGN-T VGN-UX VGN-UX380N
302,00 kr
293,00 kr
109,95 kr
269,00 kr
Lägg till i kundvagn
439,00 kr
Lägg till i kundvagn
199,00 kr
Lägg till i kundvagn
249,00 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 7 av 7 objekt
Laddare för bärbara datorer är de saker som oftast glömmas bort. Deras betydelse visar när de börjar misslyckas eller misslyckas, vilket hindrar dem från att användas . Detta kommer att få enheten att stanna utan möjlighet att ladda och så småningom dö. Laddare är de mest utsatta för mekaniska skador, översvämningar och smuts. Ofta är de fortfarande under skrivbordet, på benen eller kastas helt enkelt i en väska under transport. Allt detta kan snabbt påverka enhetens funktionalitet negativt. Om det misslyckas står användaren inför problemet med att köpa en ny strömförsörjning. Vår Battery Empire butik erbjuder ett brett utbud av alternativ för Sony Green Cell bärbara laddare. Det är ett 100% kompatibelt tillbehör som är skräddarsytt för dina hårdvarubehov, vilket ger dig sinnesfrid att din bärbara dator kommer att fungera effektivt och länge. För varje Green Cell

Sony nätadapter

vår butik ger 24 månaders garanti. Resultatet är en investering som snabbt betalar sig själv både på kort och lång sikt.

Ett spel du kan vara säker på.

Att byta laddare är något som varje användare kommer att möta förr eller senare. Sony är ett globalt erkänt varumärke som ger sina kunder exakt vad de vill ha. När allt kommer omkring är din utrustning inte oförstörbar. Ibland är det Sony strömförsörjning för att säkerställa bekvämlighet när du använder enheten. Att välja rätt laddare är avgörande. Originaldelar är ofta mycket dyra eller svåra att komma åt. Att ta med tillbehör lockar därför i god tid, genererar kostnader och enheterna ligger och är dammiga. Att köpa universella nätaggregat för Sony är inte heller en bra idé . Universalladdare bör vara kompatibla med olika modeller av bärbara datorer från olika märken. Detta gör det väldigt enkelt att förbise och inte skjuta på individuella behov för din bärbara dator. Detta medför en ökad risk för att skada batteriet och känsliga komponenter. Samordningen av laddarna med Sony Green Cell är helt kompatibel och medvetenheten om att enheten får exakt vad den behöver.

Laddare för olika Sony modeller

Erbjudandet Vårt Shop Battery Empire har valts speciellt och uppdateras ständigt. Detta gör det möjligt för oss att bättre möta behoven hos moderna kunder som letar efter en kombination av prestanda, kvalitet, hållbarhet och valuta för pengarna i sina produkter. Tack vare vårt omfattande sortiment kan vi erbjuda Green Cell delar av hög kvalitet till många olika modeller av HP bärbara datorer. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt erbjudande, vi är säkra på att du snabbt hittar något åt dig själv.
Du kanske inte kan använda cookies i form av cookies, som kan användas som automatisk information, och som kan ingå i ansökningsformuläret.
OK