Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Makita (9)

Batterier för Makita sladdlösa skruvmejslar

Sortera efter:

Hjälpzon

Om jag har ett Ni-Cd (Nickel Cadmium) batteri, kan jag använda Ni-Mh (Nickel Metal Hydride) celler?

För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av Ni-Mh-celler som är mindre skadliga för miljön. Dessa celler kan användas omväxlande, så vi kan använda Ni-Mh-batteriet i utbyte mot Ni-Cd-batteriet.


För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av...

Om jag har en gammal laddare, kommer den att ladda den nya?

Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar att köpa ett Li-Ion (Lithium Ion) batteri och tidigare har använt ett batteri med Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nickel Cadmium) celler, kommer det nya batteriet inte att vara vår laddare laddad och du måste köpa en lämplig laddare.


Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar...

Hur länge håller ett batteri för en skruvmejsel?

Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till 1000 laddningscykler, vilket säkerställer en lång arbetstid för din enhet.


Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till...
Akku RDY für Makita 1420 1433 1434 4033D 4332D 6228D 6337D 14.4V 3Ah
Nyhet
Green Cell Akku BL1850 (18V 5Ah) für Makita LXT 18V Elektrowerkzeuge
Notebook-Akku 1220 1222 für Makita 1050D 4191D 6271D 6835D 8413D
Green Cell ® Akku für Makita BL1830 194204-5 Zelle SAMSUNG 18V 4Ah
Green Cell ® Akku 1220 1222 PA12 für Werkzeug Makita 1050D 4191D 6270D 6271D 6316D 6835D 8280D 8413D 8434D
Nyhet
kapacitet: 3Ah
Spänning: 18V
Produktkod: PTMA18V3
539,95 kr
kapacitet: 1.5Ah
Spänning: 14.4V
Produktkod: PT03
379,95 kr
kapacitet: 3Ah
Spänning: 18V
Produktkod: PT01
499,95 kr
kapacitet: 3Ah
Spänning: 12V
Produktkod: PT181
469,95 kr
kapacitet: 3Ah
Spänning: 14.4V
Produktkod: PT119RDY
519,95 kr
Nyhet
kapacitet: 5Ah
Spänning: 18V
Produktkod: PTMA18V5
649,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 2Ah
Spänning: 12V
Produktkod: PT02
419,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 4Ah
Spänning: 18V
Produktkod: PT93
559,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 1.5Ah
Spänning: 12V
Produktkod: PT182
359,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 9 av 9 objekt

Upptäck det breda urvalet av Makita batterier som finns i vår onlinebutik. Vårt sortiment säkerställer att dina enheter blir fullt fungerande och pålitliga!

Tack vare sladdlösa elverktyg är du mycket mer flexibel och oberoende än när det gäller klassiska elverktyg som levereras med ström från uttaget. Kvaliteten och materialet från vilket Makita batteriet tillverkades är extremt viktigt. Bland annat ställs höga krav på batterikåpan. Produkterna som Battery Empire har höljen i slitstark ABS-plast, vilket garanterar hög motståndskraft mot skador och stabilitet.

Makita är känt över hela världen för sina enastående elektriska och sladdlösa verktyg. Företagets sortiment är utomordentligt omfattande, från sladdlösa skruvmejslar till borrar och vinkelslipar till sladdlösa elverktyg för trädgården. Tillförlitliga och exceptionellt långvariga batterier för Makita krävs för de mycket effektiva enheterna. Förutom att ta hand om detaljerna lägger varumärket stor vikt vid konstant kontroll av enskilda komponenter. Det är därför inte förvånande att Makita elverktyg är så populära bland såväl proffs som gör-det-själv.

Makita företaget har en stolt historia. Etiketten grundades 1915. Idag är det en av de ledande tillverkarna av trådlösa elverktyg. Produktionen sker på tio platser runt om i världen. Makita är typ av ledande inom utveckling av trådlösa verktyg. De nya innovationerna som utvecklats av företaget, liksom de exceptionellt effektiva Makita batterierna, är orsaken till den enorma populariteten och tillfredsställelsen med användningen av enheterna. Den starka tekniken för Makita 12V batteri eller Makita ersättningsbatteri 18V väljs ofta av proffs.

Vilket batteri ska väljas?

Sladdlösa verktyg är alla elverktyg som är oberoende av en extern strömkälla. Den viktigaste fördelen är trådlöst och därför mer flexibelt arbete. Batteridrivna enheter utgör för närvarande en stor del av försäljningen. Förbättringen av den innovativa Makita litiumjonbatteritekniken ökar prestanda, problemfrihet och tillgängligheten av enheterna. En längre livslängd kan uppnås genom att välja ett Makita 18 volts batteri med ett större antal ampere.

Makita batterierna inspirerar med hög effektivitet, lång livslängd och snabb laddning. Men även de bästa komponenterna slits ut eller kräver underhåll över tiden. Om du letar efter ett extra batteri eller ett nytt Makita batteri kan du välja från vårt sortiment av produkter som uppfyller de högsta kraven under arbetet. Det breda utbudet inkluderar Makita batteri 12V celler, Makita batteri 18V 3ah, Makita batteri 18V 4ah, Makita batteri 3ah, Makita batteri 4ah, Makita 3ah batteri samt Makita 4ah batteri, Makita batteriadapter 18V till 12V och mycket mer. Våra produkter lovar högsta kvalitet och lång livslängd, vilket innebär att du kan arbeta problemfritt.

De särskilt hållbara Makita ersättningsbatterierna från Green Cell som vi erbjuder har olika kapacitet. Ah-klassen påverkar både laddningstiden och driftstiden. Ett större antal ampere-timmar möjliggör också en längre livslängd. Värdena för de presenterade Makita 18 V-batterierna sträcker sig från 2 Ah till och med 7,5 Ah. Om hållbarhet och högkvalitativt utförande är viktigt för dig, är våra Makita batterier det rätta valet för dig!

Makita PA18-batterier, som är solida och motståndskraftiga mot stötar och skador, säkerställer den prestanda och effektivitet som krävs för trådlösa elverktyg. Den effektiva driften uppnås genom exceptionellt korta laddningstider. Makita 18 V 3 Ah batterier fungerar över 230 maskiner. Den innovativt utvecklade tekniken övervakar ständigt cellerna under drift och laddning för att undvika överhettning, djup urladdning, överbelastning eller överladdning.

Vilket batteri ska väljas? Svaret på frågan är komplext. Naturligtvis uppskattas de ursprungliga Makita 2 Ah-batterierna och mer ampere timmar mycket av användarna. Företaget tar hand om högsta kvalitet och tillförlitlighet. Makita sätter mycket höga krav när det gäller precisionen i utförandet och omsorgen för minsta detalj. Cellerna tål svåra och krävande förhållanden på byggarbetsplatser och väderförhållanden. Men deras nackdel är priset. Ersättningsbatterierna från Green Cell är ett utmärkt alternativ.

Pålitlig kvalitet på Green Cell batterier

Ersättningsbatterierna, som finns i vår onlinebutik, kan användas i elverktyg utan bekymmer. De är helt kompatibla och kommer från kända tillverkare som Green Cell eller RDY. De uppfyller alla säkerhetsstandarder och har viktiga skyddsåtgärder.

Den höga verkliga kapaciteten garanterar maximal effektivitet och prestanda. Makita 12 V-batterier från Green Cell garanterar helt problemfri användning. Alla celler kan laddas med energi Makita 18 V-batterierna från Green Cell är exceptionellt hållbara.

Green Cell företaget har hållit sig tro mot storlek och originalparametrar vid tillverkning av Makita batterier, varför den exakt reproducerade konstruktionen passar perfekt i elverktyg och laddare.