Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

För e-bokläsare (1)

Batterier för e-bokläsare

Välja kapacitet:
Sortera efter:
Green Cell ® Akku 1-756-769-11 für Sony Portable Reader System PRS-500 oraz PRS-505 Ebook-Reader
kapacitet: 750 mAh
Spänning: 3.7V
Produktkod: RE05
148,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 1 av 1 objekt
Både e-bokläsare och smartphones är enheter som moderna användare praktiskt taget aldrig delar med. Batterier för e-bokläsare blir ett viktigt tillskott, utan vilket det är omöjligt att hålla enheterna på rätt energinorm. E-bokläsarna tas praktiskt taget överallt. De fungerar som en effektiv flykt från verkligheten i kommunikation, hemma och på olika resor. Den enkla åtskillnaden från vardagens stress och nedsänkning i den fantastiska läsvärlden gör att du kan lugna nerverna och återskapa dina interna batterier. Detta kräver dock energi. E-bokläsare, som alla andra elektroniska enheter, vänjer sig vid det över tiden. Batteriet är inte längre tillräckligt hållbart för att möta behoven och den snabba livslängden hos en modern användare. Enheten börjar spendera mer tid på laddningskabeln och att hålla batteriet under en längre tid lämnar mycket att önska. Att byta batteri i e-bokläsaren är ett enkelt sätt att driva din utrustning och återgå till normal komfort. Hitta din

E-bok batteri

genom att söka i tillverkaren nedan eller ange batterimodellen eller enheten i sökmotorn ovan.

Matcha batterier till e-bokläsare

Batterierna för e-bokläsare som finns i vårt erbjudande är föremål för 12 månaders garanti. Som ett resultat kan våra kunder vara säkra på att de köper högkvalitativa lösningar som tjänar dem effektivt under lång tid. I vårt erbjudande hittar du batterier för e-bokläsare av många kända varumärken. Tack vare den snabba batteribyten återgår enheten till sin tidigare energieffektivitet, och när du läser en bok behöver du inte oroa dig för att titta på powerbar-skärmen. Batterier för e-bokläsare kommer att bli nödvändiga med tiden för att dina enheter ska fungera effektivt.

En märkbar ökning av färdigheter

Batterier för e-bokläsare säkerställer återgång till normala energinivåer. Detta innebär att enheten kan användas som tidigare, utan att behöva oroa sig för att batteriet inte håller länge, t.ex. på vägen innan det når punkt B. Batteriet kan användas som det var tidigare. I vårt speciellt utvalda och ständigt uppdaterade sortiment hittar du snabbt en variant som passar din utrustning . Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt erbjudande.