Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

HP Compaq (1)

HP tangentbord

Sortera efter:
Green Cell ® Tastaturen für Laptop HP COMPAQ CQ43 CQ57 CQ58 G4 G6
234,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 1 av 1 objekt

HP bärbara datorer har ökat i popularitet tack vare sin bärbarhet och solida komponenter. På grund av detta har de blivit en oumbärlig del av många tyska kontor och hushåll. HP bärbara datorer är också kända för sina fjädrande nycklar, vilket gör skrivning mycket bekvämt.

HP tangentbordet är dock inte oförstörbart - tid och dess användning har en negativ inverkan här. Efter flera år är effektiviteten inte längre densamma som i början och användarkomforten försämras. Det här är de första tecknen på att HP bärbara tangentbord måste bytas ut.

Battery Empire hittar du dedikerade HP tangentbord som ger din bärbara dator ett nytt liv. Du lär dig hur du väljer rätt modell för din bärbara dator.

Vilket tangentbord ska väljas?

HP tangentbord för bärbara datorer varierar i layout, djup, flexibilitet och jämn hastighet och buller. Beroende på om tangentbordet är en del av ditt dagliga arbete eller om du gör det ibland, bör du välja en modell som passar dig så nära som möjligt. När allt kommer omkring kommer bekvämligheten och bekvämligheten i ditt arbete att bero på det.

Om tyst och lätt tryck är viktigare för dig än tydligt studs och spökskydd, välj ett membrantangentbord. Annars letar du efter en hybrid- eller mekanisk modell. Dessa är högre, men skrivhastigheten på sådana HP tangentbord är mycket snabbare.

Först och främst bör du dock se till att den givna kopian av HP tangentbordet passar din bärbara dator. Viktigast av allt är stiften och typen av anslutningsrem. De måste vara identiska med sina tidigare komponenter - annars kommer du inte att kunna montera reservdelen i den bärbara datorn.

I vår onlinebutik har vi exakt beskrivit tangentbordsmodellerna och angett vilka som är avsedda för de givna bärbara datorerna. Detta ger dig säkerheten att veta att du köper rätt produkt och sparar tid.

Vilka funktioner på HP bärbara tangentbord är viktigast?

Efter justering av de mekaniska aspekterna är det dags för de tekniska parametrarna. Tangentborden skiljer sig bland annat i tilldelningen av tangenterna. Uppdragen skiljer sig ofta främst i positionerna ENTER, SHIFT, @, hashtag och citattecken. Vi pratar om de så kallade uppdragen i USA och Storbritannien.

Vad som är viktigare är dock om du kan hitta de tangenter du vill ha på tangentbordet. Layouterna är anpassade till olika behov. Så, handla medvetet och välj det HP tangentbord som passar dig bäst.

Andra funktioner - finare - är belysningen. Under de senaste åren har bakgrundsbelysta tangentbord blivit mycket moderna och kan ses allt oftare. De ger din bärbara dator ett originalt utseende, men underlättar också arbetet och ökar komforten när du använder tangentbordet på kvällen eller i mörka rum.

Men inte alla bärbara datorer har fabriksmonterad belysning. Om du HP tangentbord, kontrollera först att det kan monteras i din enhet.

Tangentbord för HP bärbar dator i Battery Empire

Vi har förberett flera dussin modeller av HP tangentbord från tillverkaren Green Cell åt dig på Battery Empire De är utmärkta ersättare för de ursprungliga tangentborden. De kännetecknas av en hög grad av ogenomtränglighet för yttre faktorer som damm och smuts. Alla Green Cell är gjorda av högkvalitativa material, vilket återspeglas i motsvarande tryck på knapparna och deras rebound. Detta säkerställer att tangentbordet i HP bärbara dator är bekväm att arbeta med och har en lång livslängd.

Kolla in vårt sortiment av HP bärbara tangentbord och beställ en kopia för att få dem imorgon.