Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

DeWalt (9)

Batterier för trådlösa skruvmejslar från DeWalt

Sortera efter:

Hjälpzon

Om jag har ett Ni-Cd (Nickel Cadmium) batteri, kan jag använda Ni-Mh (Nickel Metal Hydride) celler?

För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av Ni-Mh-celler som är mindre skadliga för miljön. Dessa celler kan användas omväxlande, så vi kan använda Ni-Mh-batteriet i utbyte mot Ni-Cd-batteriet.


För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av...

Om jag har en gammal laddare, kommer den att ladda den nya?

Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar att köpa ett Li-Ion (Lithium Ion) batteri och tidigare har använt ett batteri med Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nickel Cadmium) celler, kommer det nya batteriet inte att vara vår laddare laddad och du måste köpa en lämplig laddare.


Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar...

Hur länge håller ett batteri för en skruvmejsel?

Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till 1000 laddningscykler, vilket säkerställer en lång arbetstid för din enhet.


Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till...
Werkzeug Akku DE9502 DW9091 DW9094 für DeWalt DC551KA DW931K
Werkzeug Akku PS130 DE9072 PS12VK für Black & Decker FS12 DeWalt 2802K DC740KA
Werkzeug Akku DE9037 PS130 für DeWalt und Black&Decker 12V 3000mAh
Green Cell ® Akku für DeWalt DE9037 DE9071 DE9074 12V 2Ah
Akku Green Cell ® für DeWalt DCB140 DCB141 DCB142 DCB140-XJ DCB141-XJ 14.4V 3Ah
Nyhet
Green Cell Akku für DeWalt XR 18V 4Ah Ersatzakku für DCB184
kapacitet: 3Ah
Spänning: 14.4V
Produktkod: PT255
399,50 kr
Nyhet
kapacitet: 5Ah
Spänning: 18V
Produktkod: PTDW18V5
649,95 kr
kapacitet: 2Ah
Spänning: 14.4V
Produktkod: PT16
449,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 1.5Ah
Spänning: 12V
Produktkod: PT08
399,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 3Ah
Spänning: 12V
Produktkod: PT52
479,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 2Ah
Spänning: 12V
Produktkod: PT90
439,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 3Ah
Spänning: 14.4V
Produktkod: PT132
499,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 6Ah
Spänning: 18V
Produktkod: PT118
799,95 kr
Lägg till i kundvagn
Nyhet
kapacitet: 4Ah
Spänning: 18V
Produktkod: PTDW18V4
549,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 9 av 9 objekt

Ersättningsbatterier för DeWalt - solida och säkra

DeWalt är ett gediget varumärke med nästan ett sekels historia. Detta märke har varit involverat i tillverkningen av elverktyg i många år. DeWalt produkter kan vara lite mindre kända än andra ledande elverktygsmärken, men deras kvalitet är inte annorlunda.

En stor fördel med DeWalt verktyg är den höga kvaliteten på produkterna. DeWalt sladdlösa skruvmejslar är enheter som värderas för sin solida konstruktion och prestanda och bevisar sig både vid reparationer i huset på söndagar och i det dagliga professionella arbetet hos hantverkaren. Detta är också elverktyg som säljs till ett rimligt pris i förhållande till kvalitet, tack vare vilket varumärket erkänns även av mindre professionella användare.

DeWalt sladdlösa skruvmejslar och DeWalt sladdlösa verktyg är ofta utrustade med Li-Ion-celler som standard. Dessa är permanenta batterier som är försedda med skydd och gör arbetet med DeWalt trådlösa verktyg säkert och bekvämt. Men även det ursprungliga och nya DeWalt batteriet har vissa begränsningar och bör tas om hand som alla andra batterier.

Om verktyget används intensivt tappar batteriet så småningom sin ursprungliga prestanda. I det här fallet är det värt att ersätta Green Cell Detta är ett solidt polskt varumärke med mycket erfarenhet av att tillverka säkra Li-Ion-batterier för många enheter inom konsumentelektronikindustrin.

Enkelt val och långsiktig lösning - Green Cell

Du kanske tycker om att arbeta med din DeWalt trådlösa skruvmejsel och inte vill dela med dig av det. Det här är bra eftersom vi ger ditt verktyg ett nytt liv till en relativt låg kostnad. I vår butik hittar du ett brett urval av nya fabriksbatterier för många enheter från DeWalt Varför är det värt att välja ett nytt ersättningsbatteri från Green Cell

Framför allt är detta en mindre fråga, trots allt är det bara inköp av ett nytt batteri till DeWalt sladdlösa skruvmejsel, inte hela verktyget. När du har den senaste informationen om vår planet, vet du mycket väl att vi producerar mer elektroniskt avfall varje år. Genom att köpa ett extra batteri hjälper du till att minska problemet. Det här är två fördelar samtidigt. Inte bara behöver du inte dela med ditt älskade verktyg, men du skyddar också miljön.

Kontrollera därför utbudet av våra ersättningsbatterier från kategorin DeWalt ersättningsbatterier.

Här hittar du batterier från varumärkena Green Cell och RDY, som garanterar flerdimensionella fördelar. Dessa kraftfulla batterier gör att du kan komma tillbaka till arbetet snabbt och utan dröjsmål. Genom att köpa ett DeWalt ersättningsbatteri kan du arbeta utan onödiga avbrott. På så sätt använder du ett batteri medan det andra laddas och väntar på att bli vänt.

När du beställer ett DeWalt 12v-batteri har du också 12 månaders garanti och 30 dagars returpolicy. Green Cell batterier gör att ditt DeWalt verktyg uppnår maximal prestanda och effektivitet. Dessa är kraftfulla batterier som är fullt kompatibla med din enhet.

Du får exakt vad du betalar för

Denna enhet fungerar med den ursprungliga laddare och dess livslängd är ännu 1000 laddningscykler. Detta nummer garanterar en effektiv batteritid på upp till 3 år. Cellerna i DeWalt utbytbara batterier har ingen minneseffekt. Denna nackdel fick batteriet att "komma ihåg" det värde som du laddade batteriet på. På grund av denna effekt förlorade du flera dussin procent efter bara några laddningsprocesser, även om detta var ett helt nytt batteri.

Green Cell -litiumjonbatterier inte det här problemet. Detta gör att du kan utnyttja batteriets fulla potential utan att tappa kapacitet.

Tillverkaren av ersättningsbatterier, Green Cell vet mycket väl att varje typ av batteri behandlas olika. När allt kommer omkring utsätts elverktyget för mer extrema förhållanden än en bärbar dator eller smartphone. Av denna anledning måste säkerheten gå hand i hand med maximal prestanda.

Batterierna för DeWalt verktygen kännetecknas av hög temperaturbeständighet, systemen i batteriet övervakar kontinuerligt cellerna. I händelse av hot stänger batteriet av strömförsörjningen, vilket gör arbetet helt säkert även under extrema förhållanden. Detta är inte det enda systemet som gör Green Cell batteriet i ditt DeWalt verktyg helt säkert att använda.

Battericellerna behåller sin användbarhet mycket längre tack vare skyddet mot överladdning och djup urladdning. Det utbytbara batteriet från DeWalt upptäcker automatiskt värden som ligger utanför det optimala batteriets skick. Detta gör att cellerna kan skyddas från permanent skada.

Säkra och solida batterier

När du använder Green Cell batterier har du ingen anledning att oroa dig för kortslutning. Själva batteriet upptäcker potentiellt farliga spänningsvariationer. När ett hot upptäcks stängs både elektronik och celler. För att undvika besvär som orsakas av batterier av dålig kvalitet har Green Cell märket sett till att reservdelarna är perfekt anpassade. Av denna anledning fungerar batteriet perfekt med enheten. DeWalt verktyg behandlar ersättningsbatteriet på samma sätt som originalet.

Under renoveringsförhållanden är batteriets hölje lika viktigt som dess interna komponenter. Av denna anledning användes hållbar ABS-plast för att tillverka huset. Denna typ av plast kännetecknas av stor hårdhet och reptålighet. ABS har hög motståndskraft mot kemiska ämnen, vilket också är viktigt när det kommer i kontakt med batterier.


Läs mer