Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Nikon (1)

Nikon laddare

Sortera efter:
Green Cell ® Akku EN-EL9 / EN-EL9E und Ladegerät MH-23 für Nikon D-SLR D40 D40A D40C D40X D60 D3000 D5000
kapacitet: 1000 mAh
Spänning: 7.4V
Produktkod: CB06+ADCB03
335,95 kr
Visar 1 - 1 av 1 objekt
Kameraladdare är ett måste för varje resa. Håll kamerautrustningen på en säker nivå och se till att den kan laddas snabbt. En Nikon kamera är effektiv , men genom intensiv användning kan den snabbt tränga in i tillgänglig energi. Med kameraladdaren kan du snabbt anpassa din utrustning till rätt energisk vertikal position och fånga dina viktiga stunder i hög upplösning. Kameror är fortfarande en av de viktigaste bagageutrustningarna för en resa. Det verkar som om smartphones med inbyggda kameror snabbt kommer att ersätta traditionella SLR- och digitalkameror. Men med Nikon kan du ta bilder på en nivå som inte är tillgänglig även för marknadens bästa mobiltelefon. Eftersom ett foto ska fånga ett flyktigt, viktigt ögonblick och högkvalitativ fotografering ger det ögonblicket en speciell touch. Vår Battery Empire butik erbjuder ett brett utbud av alternativ för Nikon kameraladdare som snabbt tillgodoser de ständigt ökande behoven hos moderna kunder.

Nikon

har 12 månaders garanti som ger köpare förtroende för att de får de bästa lösningarna som inte kommer att svika.

Kameraladdare till hands

Paradoxalt nog, medan kameraladdare är viktiga, glömmer de oftast när de packar bagage. Då börjar stora problem under resan. Allt kan spelas in på telefonen, men kvaliteten lämnar ofta mycket att önska och att knäppa en mobiltelefon överallt sprider upplevelsen. Nikon är ett varumärke som ger dig gott om utrymme för dina produkter. Med Nikon kameror kan du fånga vardagslandskapet på fantastiska sätt och njuta av effekten i flera år - så länge du har tillräckligt med energi. Kameraladdaren ska ligga högst upp på listan och inte långt från kameran.

En mängd olika kameraladdare

I vår Battery Empire butik hittar du en mängd olika laddare som snabbt svarar på dina enheters och ägarens behov. Det är ett skräddarsytt köp som snabbt kompletteras av alla moderna köpare som letar efter en kombination av kvalitet, prestanda och valuta för pengarna. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt speciellt utvalda och ständigt uppdaterade erbjudande. Vi är säkra på att du snabbt hittar något själv.
Du kanske inte kan använda cookies i form av cookies, som kan användas som automatisk information, och som kan ingå i ansökningsformuläret.
OK