Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

R14 batteri  (1)

Sortera efter:
Batterie 4x C R14 HR14 Ni-MH 1,2 V 4000 mAh Green Cell
kapacitet: 4000 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: GR14
229,95 kr
Visar 1 - 1 av 1 objekt

R14 batterier

Letar du efter högeffektiva, laddningsbara R14 -batterier? Då är du här! I Battery Empire onlinebutik hittar du ett brett utbud av laddningsbara batterier, tack vare vilket du inte behöver köpa engångsbatterier och du kommer också att ta hand om den naturliga miljön. R14-batterierna från Green Cell märket garanterar problemfri användning under tung belastning i upp till 3 år! Det är den bästa investeringen som betalar tillbaka snabbt.

R14-batterier är utmärkta när det gäller strömslungna elektroniska enheter. Den höga verkliga kapaciteten hos Green Cell produkter garanterar imponerande drifttid på en enda laddning. Ett återanvändbart R14 -batteri kan ersätta även 1000 konventionella celler. Valet av batterier stöder effektivt ekologin och minskar föroreningen av vår planet. Investera i högkvalitativt batteri och använd den praktiska funktionen.

Green Cell - en passion för mobil frihet!

Green Cell grundades 2013 och har snabbt blivit marknadsledande för innovativa lösningar. Många års erfarenhet innebär att GC -produkter ofta väljs av användare av trådlösa enheter. Varumärket förlitar sig på ständig vidareutveckling, varför Green Cell ständigt utökas till att omfatta ytterligare produkter. R14 -batterierna ökar effektivt bekvämligheten med att använda trådlösa enheter.

Green Cell -batteriet R14 är kompatibelt med alla laddare som är avsedda att ladda denna typ av batteri. Den höga verkliga kapaciteten garanterar en unik lång drifttid med en enda laddning för att garantera dig maximal tillfredsställelse och mobil frihet. Företagets uppdrag är att utveckla moderna lösningar som uppfyller kraven från även de mest krävande kunderna. Kolla in vårt unika erbjudande och upptäck det stora utbudet av Green Cell -produkter!

De viktigaste parametrarna

Green Cell märkta R16-nickelmetallhydridbatteriet är ett intressant förslag på marknaden. Tack vare användningen av moderna material och avancerad teknik garanterar R16-batterierna problemfri drift under tung belastning i tre år. De är helt säkra för dig och dina enheter också.

Varje R16 Green Cell -batteri förlorar bara 15% av sin energi efter 12 månaders lagring. Den låga självurladdningen beror på cellerna av hög kvalitet. Den höga effektiviteten och höga hållbarheten garanterar de trådlösa enheterna en lång livslängd.

De mycket effektiva R16 GC -batterierna tål upp till 500 laddningscykler! De garanterar effektiv drift vid extrema temperaturer. Det breda intervallet är från -20 till till och med 60 grader Celsius. Den höga verkliga kapaciteten garanterar en lång drifttid på en enda laddning. Köp R16 -batterier av högsta kvalitet till ett attraktivt pris och kolla in deras fantastiska hållbarhet och livslängd!

R16 -batterierna i vår webbutik levereras fulladdade, vilket innebär att de är redo för omedelbar användning!