Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Hilti (2)

Batterier för Hilti trådlösa skruvmejslar

Välja kapacitet:
Sortera efter:

Hjälpzon

Om jag har ett Ni-Cd (Nickel Cadmium) batteri, kan jag använda Ni-Mh (Nickel Metal Hydride) celler?

För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av Ni-Mh-celler som är mindre skadliga för miljön. Dessa celler kan användas omväxlande, så vi kan använda Ni-Mh-batteriet i utbyte mot Ni-Cd-batteriet.


För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av...

Om jag har en gammal laddare, kommer den att ladda den nya?

Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar att köpa ett Li-Ion (Lithium Ion) batteri och tidigare har använt ett batteri med Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nickel Cadmium) celler, kommer det nya batteriet inte att vara vår laddare laddad och du måste köpa en lämplig laddare.


Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar...

Hur länge håller ett batteri för en skruvmejsel?

Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till 1000 laddningscykler, vilket säkerställer en lång arbetstid för din enhet.


Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till...
Green Cell ® Werkzeug Akku für Hilti SB-10 SFB 105 3.3 Ah 9.6 V
Batterie (2 Ah 9,6 V) SBP 10 SFB 105 Green Cell für Hilti BD 2000 SB 10 SF 100 SF 100-A
kapacitet: 3.3Ah
Spänning: 9.6V
Produktkod: PT79
407,95 kr
Lägg till i kundvagn
kapacitet: 2Ah
Spänning: 9.6V
Produktkod: PT244
291,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 2 av 2 objekt

Hilti batteri

Battery Empire erbjuder ett brett utbud av produkter för Hilti elverktyg. Pålitliga enheter som du kan lita på garanterar skicklig och bekväm användning. Hilti batterier som finns i vår onlinebutik säkerställer att dina trådlösa verktyg kännetecknas av hög produktivitet och ännu större rörlighet. Vi har en beprövad serie högkvalitativa Hilti ersättningsbatterier som kommer att vitalisera dina verktyg. Vänta inte, bekanta dig med hela vårt erbjudande och gå med i gruppen nöjda kunder.

Hilti levererar professionella verktyg för alla utmaningar på byggarbetsplatsen. Företaget grundades 1941. Det är en symbol för högsta kvalitet och innovativa idéer. Hilti elverktyg och batterier är extremt populära bland yrkesverksamma tack vare deras livstidsgaranti och "No Cost Program".

Verktyg med Hilti batterier fick positiva recensioner inom alla områden. Flaggskeppsprodukten, tack vare vilken varumärket fick ett gott rykte, är en liten elektro-pneumatisk hammare. Idag Hilti produkter med glädje. De sladdlösa skruvmejslarna kännetecknas av en förvånansvärt lång arbetstid, användningen av innovativ teknik, ytterligare funktioner och bekvämligheter och pålitlig drift. Det är också Hilti batterier kännetecknas av sin höga verkliga kapacitet och en otroligt lång livslängd.

Hilti batterier - hållbara och pålitliga

Vi har lämpliga, långvariga Hilti batterier för alla elverktyg . Vår kvalitetskontroll analyserar marknaden för att säkerställa ett sortiment av högsta kvalitet.

Letar du efter ett effektivt batteri med Hilti borrmaskin? Se till att kolla vårt erbjudande och investera i mobiliteten i ditt arbete!

Högkvalitativa celler är det viktigaste för att Hilti batterier ska fungera korrekt. Energilagringsenheterna från detta märke gör att du kan njuta av en solid arbetsberedskap. Men även de bästa Hilti batterierna slits ut, och detta är något helt naturligt. I en sådan situation är det extremt viktigt Hilti

Vår onlinebutik Hilti batterier från det kända Green Cell . Högeffektiva Ni-MH- och Li-Ion-celler är 100% Hilti batterierna. Solida och hållbara produkter från Green Cell märket är ett fenomenalt ekonomiskt alternativ till sladdlösa elverktyg. Våra ersättningsbatterier från Hilti kan enkelt laddas med originalladdaren. Hos oss Hilti borrmaskin och andra verktyg.

Genom att Hilti batteriet kan du alltid vara redo för mobilt arbete. Det höga utbytesbatteriet från Green Cell , som motsvarar originalstorleken och parametrarna, sparar pengar. Det attraktiva priset går hand i hand med maximal effektivitet. Det tekniskt avancerade Hilti batteriet från Green Cell garanterar lång drifttid, en imponerande livslängd utan minneseffekt och full elektronisk och fysisk kompatibilitet. GC-cellerna överensstämmer helt med tillverkarens specifikationer och försiktighetsåtgärder och uppfyller också alla säkerhetsstandarder.

Green Cell - högsta kvalitet och hållbarhet

Det idealt anpassade Hilti batteriet från Green Cell märket säkerställer att Hilti trådlösa verktyg fungerar extremt effektivt. Cellens hölje är tillverkad av slitstark ABS-plast, vilket garanterar en lång livslängd under svåra förhållanden och utmärkt skydd mot eventuella skador. Tack vare den exakta anpassningen av elementen och den exakta reproduktionen av konstruktionen är Hilti batterier en perfekt matchning för dina elverktyg och originalladdarna. Välj ett ersättningsbatteri av hög kvalitet från Green Cell och gå in i en värld av mobil frihet.

Batterierna för Hilti sladdlösa borrmaskiner som finns Battery Empire kännetecknas av hög kapacitet, vilket återspeglas i den enkla uppnåendet av elverktygens maximala effektivitet och prestanda. Den långa livslängden för Hilti batterier garanterar problemfri användning av verktyget i upp till 3 år.