Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Metabo (1)

Batterier för Metabo sladdlösa skruvmejslar

Välja kapacitet:
Sortera efter:

Hjälpzon

Om jag har ett Ni-Cd (Nickel Cadmium) batteri, kan jag använda Ni-Mh (Nickel Metal Hydride) celler?

För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av Ni-Mh-celler som är mindre skadliga för miljön. Dessa celler kan användas omväxlande, så vi kan använda Ni-Mh-batteriet i utbyte mot Ni-Cd-batteriet.


För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av...

Om jag har en gammal laddare, kommer den att ladda den nya?

Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar att köpa ett Li-Ion (Lithium Ion) batteri och tidigare har använt ett batteri med Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nickel Cadmium) celler, kommer det nya batteriet inte att vara vår laddare laddad och du måste köpa en lämplig laddare.


Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar...

Hur länge håller ett batteri för en skruvmejsel?

Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till 1000 laddningscykler, vilket säkerställer en lång arbetstid för din enhet.


Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till...
kapacitet: 3Ah
Spänning: 12V
Produktkod: PT150
549,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 1 av 1 objekt

Du hittar högkvalitativa Metabo batterier för elverktyg i vår onlinebutik. Oavsett om du är en hobbyist eller vill använda verktygen kommersiellt och professionellt kommer Metabo 12V- batteriet att säkerställa smidig drift och uppfylla kraven för utmärkt prestanda. Använd kraften i moderna trådlösa verktyg och invester i mobil frihet.

Metabo batterier vi erbjuder är tillverkade med både Ni-Mh- och litiumjonteknik. Märkescellerna från kända tillverkare garanterar högsta kvalitet och lång livslängd. Alla batterier överensstämmer helt med elverktygens parametrar. På sidan av varje produkt finns teknisk information om kompatibilitet med de enskilda modellerna. I det stora utbudet av Metabo batterier kommer du säkert att hitta rätt energilagring för dina kraftfulla sladdlösa verktyg.

Metabo 12V batteri är en utmärkt lösning för att spara tid och pengar. Du behöver inga andra elverktyg eller enheter med elkablar. Tack vare det extra Metabo batteriet kan du fortsätta arbeta när det första batteriet kräver laddning. Du hittar lämpliga energilagringsenheter för dina elverktyg i vår onlinebutik. De högkvalitativa Metabo batterierna kännetecknas av låg självurladdning och hög energitäthet. Effektiva batterier för elverktyg är en effektiv metod för mobilt och problemfritt arbete.

Motsvarande batterier för Metabo elverktyg

Om du behöver ett högpresterande Metabo batteri kan du upptäcka hela sortimentet av högkvalitativa energilagringssystem. Vårt sortiment består av tekniskt avancerade enheter som uppfyller behoven hos professionella elverktyg. Rätt parametrar och exakt utförande är den bästa garantin för tillfredsställelse.

När Albrecht Schnitzler uppfann den första handborrningen 1923 skapades Metabo Idag är den den ledande ledaren på marknaden för trådlösa elverktyg . Metabo batteriet är pålitligt och extremt effektivt. På grund av detta är de mycket populära över hela världen. Företaget har cirka 700 patent och immateriella rättigheter. Det är därför inte förvånande att Metabo verktyg är så kraftfulla och att proffs gillar att välja dem.

Att välja ett originalbatteri eller ett Metabo är en extremt viktig aspekt. Celler från det kända Green Cell varumärket presenteras i Batteryempire-onlinebutiken. De kännetecknas av en hög faktisk kapacitet, vilket gör att du kan uppnå maximal effektivitet och prestanda från dina elverktyg. Vi garanterar fullständig anpassning till elektroniken och drivrutinerna, varför Metabo batteriet drivs på samma sätt som det ursprungliga energilagringssystemet.

Green Cell - Upptäck trådlös frihet

Endast högkvalitativa ersättningsbatterier klarar att uppfylla Metabo 12 V Green Cell-batterierna är perfekta ersättningsbatterier och garanterar därför fullständig elektronisk och fysisk kompatibilitet. De garanterar helt problemfritt bruk och anpassning till de ursprungliga laddare . Batteriets exceptionellt långa livslängd för Metabo 12 V gör att enheten kan vara helt effektiv i tre år, även under de svåraste förhållandena.

Du kanske inte kan använda cookies i form av cookies, som kan användas som automatisk information, och som kan ingå i ansökningsformuläret.
OK