Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Black and Decker (1)

Batterier för Black & Decker sladdlösa skruvmejslar

Välja kapacitet:
Sortera efter:

Hjälpzon

Om jag har ett Ni-Cd (Nickel Cadmium) batteri, kan jag använda Ni-Mh (Nickel Metal Hydride) celler?

För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av Ni-Mh-celler som är mindre skadliga för miljön. Dessa celler kan användas omväxlande, så vi kan använda Ni-Mh-batteriet i utbyte mot Ni-Cd-batteriet.


För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av...

Om jag har en gammal laddare, kommer den att ladda den nya?

Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar att köpa ett Li-Ion (Lithium Ion) batteri och tidigare har använt ett batteri med Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nickel Cadmium) celler, kommer det nya batteriet inte att vara vår laddare laddad och du måste köpa en lämplig laddare.


Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar...

Hur länge håller ett batteri för en skruvmejsel?

Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till 1000 laddningscykler, vilket säkerställer en lång arbetstid för din enhet.


Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till...
Werkzeug Akku PS130 DE9072 PS12VK für Black & Decker FS12 DeWalt 2802K DC740KA
kapacitet: 1.5Ah
Spänning: 12V
Produktkod: PT08
439,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 1 av 1 objekt

Svart och decker batteri

Behöver du ett nytt Black and Decker -batteri för ditt sladdlösa elverktyg? Då är du precis här! Battery Empire erbjuder kompatibla Black & Decker -batterier från det kända varumärket Green Cell Hos oss hittar du moderna batterier för de högeffektiva verktygen från Black & Decker . GC laddningsbara batterier garanterar tillräcklig energi med en enda laddning, vilket krävs för smidig och problemfri drift.

Tillverkaren Black & Decker erbjuder ett brett utbud av produkter, från trädgårdsverktyg och elverktyg till hushållsapparater. I vår onlinebutik hittar du högkvalitativa batterier för Black & Decker som är anpassade till kraven på dina elverktyg. De idealiskt reproducerade Green Cell -batterierna är fullt kompatibla med Black & Decker -enheter. Black and Decker -batteriet 18V med Power Of One -system kan användas i alla sladdlösa verktyg i denna serie.

Upptäck det fantastiska erbjudandet i onlinebutiken Battery Empire och garantera en imponerande drifttid för dina enheter med en enda laddning!

Hur väljs rätt batteri?

Det nya Black Decker -batteriet 18V måste vara idealiskt anpassat till din enhet. Endast ett fullt kompatibelt Black and Decker -batteri är en garanti för tillräcklig prestanda och korrekt användning av elverktygen. Saker är enkla när du köper ett original Black & Decker Du väljer rätt produkt från tillverkaren och tänker inte på dess anpassning. Denna lösning har dock sina nackdelar. De ursprungliga Black & Decker -batterierna kan minska din budget. Du kan inte heller välja mellan en större kapacitet än den som tillverkaren erbjuder.

Vad ska jag se upp för när jag köper ett batteri för Black & Decker elverktyg från en annan tillverkare?

Batteritypen (Li-Ion, Ni-Mh) är oerhört viktig. Då måste du kontrollera spänningen på Black & Decker Du hittar sådan information på typskylten. Spänningsmängden i det nya batteriet ska vara densamma som i originalprodukten. Kapaciteten, som är ansvarig för enhetens drifttid på en enda laddning, kan vara större.

Valet av lämpligt batteri ser lite annorlunda ut Battery Empire Den intuitiva sökmotorn visar kompatibla produkter för din Black & Decker -enhet. Batterierna från tillverkaren Green Cell finns i olika versioner, så att du enkelt kan hitta ett batteri med lämplig spänning och kapacitet. Allt du behöver göra är att välja enhetstyp, märke och modell. Våra specialfilter visar Black & Decker -laddare och batterier från den kända tillverkaren Green Cell Du hittar också information om kompatibilitet med de givna modellerna i beskrivningen av varje produkt.

Begränsa risken för att välja fel Black & Decker -batteri genom att använda den praktiska sökmotorn i Battery Empire -nätbutiken och beställa rätt produkt som ger dina elverktyg nytt liv!

Green Cell - hög kvalitet och tillförlitlighet!

Batterierna som presenteras av oss är fullt kompatibla med de ursprungliga energilagringssystemen från Black & Decker . Green-Cell-batterier, tillverkade i enlighet med innovativ teknik, är en garanti för effektiv och skicklig drift. Den höga verkliga kapaciteten innebär att drifttiden på en enda laddning är exceptionellt lång. Produkterna från Green Cell -märket är tillverkade av högkvalitativ ABS -plast och är skyddade mot kortslutning, överhettning, överspänning, djupurladdning och överladdning.

Du kanske inte kan använda cookies i form av cookies, som kan användas som automatisk information, och som kan ingå i ansökningsformuläret.
OK