Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

USB-C-laddare (9)

USB-C-laddare

Sortera efter:
UGREEN CD250
Ładowarka sieciowa Baseus Compact Quick Charger, 2xUSB, USB-C, PD, 3A, 30W
Visar 1 - 9 av 9 objekt
USB-C-laddare är en ny standard som gör att du snabbt kan ladda och ladda många olika mobila enheter. Du behöver inte ha flera kablar och stativadaptrar med dig. Det är också perfekt för hemma som ett dagligt verktyg för att ladda din utrustning. USB-C-laddare är utrustade med Power Deliverys snabbladdningsfunktion. Det betyder att din utrustning kan laddas på tio minuter istället för timmar. Många laddare, t.ex. för mobiltelefoner, har en snabbladdningsfunktion. Med tiden kan dock laddaren misslyckas - den är den mest utsatta komponenten och lider ofta av dålig enhetshantering.

Snabb laddning - Strömförsörjning

USB-C-laddaren hjälper till att lösa detta problem. En enda laddare för alla dina enheter gör att du kan frigöra dig från ledningar, återta full rörlighet och se till att energifältet stiger snabbt medan du laddar. Vår Battery Empire butik erbjuder tillgång till en mängd olika USB-C-laddaralternativ som snabbt tillgodoser de individuella behoven hos dig och din utrustning. På

alla USB-C-laddare

en 12-månaders garanti beviljas. Detta ger våra kunder en högkvalitativ produkt som fungerar effektivt under lång tid.

Ny standard för laddning med USB-C

Snabb laddning tack vare USB-C-laddarens Power Delivery-funktion låter dig ladda och ladda dina enheter mycket snabbt. Du behöver inte vänta länge tills kraftstången växer till en tillfredsställande storlek. Snabbladdningen håller dig mer mobil och undviker röran i din dagliga rutin - du behöver inte vara bunden till kabeln. USB-C-laddare är en investering som lönar sig både på kort och lång sikt. I vår Battery Empire butik hittar du många modeller av USB-C-laddare som hjälper dig att blåsa nytt liv i dina enheter snabbt. Denna laddare kommer att vara ett köp som alla hårt arbetande användare snabbt kommer att komplimangera. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt speciellt utvalda och ständigt uppdaterade erbjudande . Vi är säkra på att du snabbt hittar en modell skräddarsydd efter dina behov.