Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Gratis retur, ersättning eller garanti

Har du köpt en produkt, men den uppfyller inte dina förväntningar eller har drabbats av en defekt? Du har rätt till återbetalning eller ersättning.

30 dagars returpolicy

Hur gör jag anspråk på 30 dagars gratis retur?

  1. Fyll i returformuläret, detta kommer att påskynda returprocessen.
  2. Efter att ha skickat formuläret kommer vår kundtjänst att få ett automatiskt meddelande från dig med all nödvändig information.
  3. Om din beställning gjordes i Storbritannien kommer du att få ett gratis returkort för att hålla fast på ett paket och en kurir kommer att skickas för att hämta paketet. Annars måste paketet skickas tillbaka till den adress som anges i svarets e-postmeddelande från oss.
  4. Du kommer att få pengarna senast 14 dagar efter att vi fått din beställning.

Återvinning

Vi gör vårt bästa för att säkerställa att våra produkter håller högsta kvalitet. Vi vill att de köpta produkterna ska fungera felfritt under hela livscykeln. Men vid defekter inleder vi återvinningsförfarandena som avses i följande punkter på kundens begäran. Vi tillhandahåller teknisk support via mail på [email protected]

Hur man bearbetar återvinningen

  1. Meddela oss om felet helst via e-post. Vi uppmuntrar dig att fylla i anmälan som finns här.
  2. Beskriv defekten i detalj och dina förväntningar på hur du vill att vi ska hantera återvinningsprocessen.
  3. Vår kundserviceavdelning kommer att kontakta dig och ge ytterligare instruktioner.
  4. I händelse av att produkten returneras till oss rekommenderar vi att du bifogar återvinningsformuläret till paketet. Detta kommer att göra det lättare att identifiera beställningen och påskynda proceduren.
  5. Vi uppmuntrar dig att bifoga ett inköpsbevis - som kvitto / momsfaktura i paketet.

Garanti

Varje produkt som säljs av Batteryempire.co.uk onlinebutik täcks av en kvalitetsgaranti. Garantiperioden anges alltid i produktbeskrivningen och räknas från det att den släpptes. Onlinebutiken för Batteryempire.se gör allt för att säkerställa att de produkter som erbjuds är av högsta kvalitet och hoppas att den köpta produkten fungerar utan några fel. Litiumjonbatterier utsätts för gradvis slitage under hela deras livstid. Trots detta försäkrar vi dig att vår garantipolicy tillåter 20% slitage och behandlar det som naturligt åldrande av batteriet. Varje förbrukning (minskad verklig kapacitet) på mer än 20% vid slutet av garantiperioden i förhållande till tillståndet vid mottagandet av produkten är grunden för reklamationen. Detaljerade garantivillkor finns i butiksreglerna.
Kontrollera paketets skick i kurirens närvaro. I händelse av skador / delar som saknas, be kuriren att skriva ett skadeprotokoll.

Har du några frågor? Kontakta oss!