Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

AAA -batterier (10)

AAA -batterier

Sortera efter:

Hjälpzon

Vad betyder AAA/AA på batterier?

Symbolerna AAA(R03) och AA(R6) indikerar batteristorleken.


Symbolerna AAA(R03) och AA(R6) indikerar batteristorleken.

Vad är skillnaden mellan alkaliska, litium- och andra batterier?

Alkaliska batterier är engångsbatterier - när de väl är slutna kan de inte laddas om. Litiumbatterier, å andra sidan, är uppladdningsbara batterier. Enkelt uttryckt kan de laddas när de är urladdade. Det gör att ett och samma batteri kan användas i flera år!


Alkaliska batterier är engångsbatterier - när de väl är slutna kan de inte laddas om....
Green Cell 4x AAA HR03 950mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 950mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 800mAh Akku
Green Cell 2x AAA HR03 950mAh Akku
Green Cell 2x AAA HR03 800mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 950mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 800mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 800mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 950mAh Akku
kapacitet: 950 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: 2GR03
169,95 kr
kapacitet: 950 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: GR03
99,95 kr
kapacitet: 800 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: GR04
89,95 kr
kapacitet: 950 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: GR07
69,95 kr
kapacitet: 800 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: GR08
64,95 kr
119,95 kr
kapacitet: 950 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: 3GR03
219,95 kr
kapacitet: 800 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: 2GR04
149,95 kr
kapacitet: 800 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: 3GR04
199,95 kr
kapacitet: 950 mAh
Spänning: 1.2V
Produktkod: 4GR03
269,95 kr
Visar 1 - 10 av 10 objekt

Den moderna teknikens trådlösa frihet skulle inte vara möjlig utan kraftfulla och effektiva batterier. Oavsett om det är en fråga om smartphones, bärbara datorer, medicinska hushållsapparater eller trådlösa tangentbord: Batterier garanterar pålitligt arbete och lång livslängd. Utbudet av batterier är lika stort som utbudet av sladdlösa enheter. AAA -batterier batteri som används i de flesta hushåll och företag. Men deras nackdel är deras begränsade livslängd. De urladdade cellerna är endast lämpliga för att slänga. Det finns dock ett ekologiskt alternativ som inte bara bryr sig om miljön utan också om din budget. AAA uppladdningsbara batterier kan laddas flera gånger och framgångsrikt ersätta ett stort antal engångsbatterier. En hög verklig kapacitet garanterar en imponerande lång drifttid på en enda laddning.

Onlinebutiken Battery Empire erbjuder ett brett urval av AAA -batterier från Green Cell -märket. Cellerna i det kända företaget är gjorda av högkvalitativa material, varför de kännetecknas av en lång livslängd och hållbarhet. Endast laddningsbara AAA -batterier kan ersätta upp till 1000 traditionella alkaliska batterier. Återanvändbara batterier tål upp till 500 laddningscykler, varför det är en attraktiv investering som kommer att löna sig snabbt. Kontrollera vårt omfattande sortiment och lita på den ekologiska lösningen!

Varför är det värt att köpa AAA -batterier?

Laddningsbara AAA -batterier är den bästa investeringen om du har trådlösa enheter hemma som kräver ström från denna celltyp. AAA -batterier kan laddas flera gånger, vilket gör dem till ett bra sätt att spara pengar! Istället för att köpa nya celler är det bara att sätta AAA -batterierna i laddaren så laddas de snabbt med energi.

Att regelbundet byta ut de laddningsbara AAA -batterierna är inte bara problematiskt utan har också en negativ inverkan på den naturliga miljön. Genom att välja laddningsbara AAA -batterier tar du effektivt hand om miljön och hjälper till att bekämpa överdriven förorening av vår planet. Byt ut traditionella mignoner mot moderna AAA -batterier från Green Cell ! Upptäck det omfattande utbudet av Battery Empire onlinebutik och gå med i kretsen av våra nöjda kunder!

Vad ska man tänka på när man väljer återanvändbara batterier?

De mest populära AAA-batterierna tillverkas med nickelmetallhydridteknik (Ni-Mh). De kännetecknas av stor universalitet och livslängd. De kan användas orädd i många olika enheter. Återanvändbara AAA Ni-Mh-batterier är relativt lätta att sköta. De moderna cellerna från Green Cell kännetecknas av en låg självurladdningshastighet och pålitlig drift under tung belastning.

Det finns dock några viktiga saker att tänka på när du väljer lämpligt återanvändbart AAA -batteri . Den viktigaste parametern, som är ansvarig för användarens tillfredsställelse, är kapaciteten (mAh). Milliampere timmar berättar hur mycket energi som passar in i ett visst AAA -batteri. Ju större kapacitet, desto längre drifttid på en enda laddning. I vår webbshop hittar du batterier som garanterar imponerande prestanda och allt detta beror på den höga verkliga kapaciteten!

Parametern som bestämmer livslängden för återanvändbara AAA -batterier är antalet laddningscykler som anges av tillverkaren. De mycket effektiva AAA -batterierna från Green Cell tål upp till 500 cykler! Som ett resultat kan ett sådant batteri ersätta upp till 1000 konventionella Mignon -batterier.

En annan mycket viktig sak är graden av självurladdning. Detta är procentandelen av kapaciteten som ett oanvänt uppladdningsbart AAA -batteri kommer att förlora under en viss tid. Ett högkvalitativt AAA laddningsbart batteri från GC tappar bara 30% efter 10 år! Detta visar att cellerna har en exceptionell livslängd.

Se också till att kontrollera temperaturintervallet där AAA -batteriet bibehåller maximal prestanda. När det gäller Ni -Mh -celler från Green Cell -märket kan de användas utan problem i intervallet från -20 till 60 grader Celsius! Den avancerade produktionstekniken garanterar fullständig säkerhet, både för dig och dina trådlösa enheter. Tveka inte längre och köp original AAA -batterier från Green Cell ! Välj en ekologisk lösning som inte tynger din budget.

Kolla in vårt unika erbjudande!

Battery Empire är en plats där du kan hitta en mängd olika batterier och laddare för olika mobila enheter. Vårt erbjudande expanderar ständigt för att möta alla kunders krav. De laddningsbara AAA -batterierna från Green Cell -märket som vi presenterar har stor popularitet bland användarna på grund av deras stora hållbarhet, utförandekvalitet och sitt attraktiva pris.

De laddningsbara AAA -batterierna från GC är kompatibla med alla laddare som är avsedda för laddning av AAA -batterier. Vi rekommenderar dock att du gör dig bekant med utbudet av innovativa laddare från Green Cell . Universalladdaren är utrustad med mikro- och USB-C-portar och lysdioder. De låter dig ladda upp till fyra AAA- eller AA -batterier samtidigt.