Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Kablar för bärbara datorer (10)

Kablar för bärbara datorer

Sortera efter:
Netzkabel 3 PIN Klee 1,2m
Green Cell ® Kabel zum Ladegerät zu Acer, Asus, Fujitsu-Siemens, Lenovo, Toshiba, 5.5 - 2.5 mm
Green Cell ® Kabel zum Ladegerät zu Acer 5.5 - 1.7 mm
Green Cell ® Kabel zum Ladegerät zu Dell, HP 7.4 - 5.0 mm Pin
Green Cell ® Kabel zum Ladegerät zu Lenovo 7.7 - 5.5 mm Pin
Green Cell ® Kabel zum Ladegerät zu Asus 2.5 - 0.7 mm
Green Cell ® Kabel zum Ladegerät zu Samsung 3.0 - 1.1 mm
Green Cell ® Kabel zum Ladegerät zu HP, Asus, Compaq 4.8 mm - 1.7 mm
Green Cell ® Kabel zum Ladegerät zu HP, Asus, Compaq 4.8 mm - 1.7 mm
Green Cell ® Kabel zum Ladegerät zu Dell 7.4 mm - 5.0 mm Achteckig
111,95 kr
121,95 kr
Lägg till i kundvagn
121,95 kr
Lägg till i kundvagn
121,95 kr
Lägg till i kundvagn
121,95 kr
Lägg till i kundvagn
121,95 kr
Lägg till i kundvagn
121,95 kr
Lägg till i kundvagn
121,95 kr
Lägg till i kundvagn
121,95 kr
Lägg till i kundvagn
121,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 1 - 10 av 10 objekt

Laddningskablarna reser ofta tillsammans med den bärbara datorn. Den bärbara kabeln ligger ofta på golvet, varför den också utsätts för olika skadliga faktorer som frekvent trampning eller oavsiktlig, kraftig dragning.

I Battery Empire onlinebutik hittar du ett komplett urval av laddningskablar som hjälper dig att återställa effektiv laddning av din bärbara dator.

Trasig laddkabel - diagnos

Ofta informerar meddelandet "ansluten - laddas inte" om en defekt laddningskabel . Denna information indikerar dock inte alltid en skadad kabel eftersom den också kan hänvisa till en skadad strömförsörjning. Det som också bör tänka på är den situation där den bärbara datorn bara börjar ladda efter att kabeln är i en viss position. Detta är ofta den första informationen om en skadad kabel.

De bärbara datorkablarna skadas vanligtvis när de ansluts till själva nätadaptern eller i andra änden, bredvid kontakten. Orsaken till att sådana skador uppstår kan vara felaktig lindning av kabeln eller felaktig förvaring av den bärbara laddaren . I det här fallet är det lätt att dra slutsatsen att din dator inte laddas på grund av den skadade kabeln.

Det händer dock att en skadad kabel inte alltid kan diagnostiseras omedelbart eller att du trots en skadad kabel vill vara säker på att detta faktiskt är orsaken till felet. I det här fallet är det värt att använda en mätanordning som hjälper till att ta reda på om kabeln leder ström. För att göra detta måste dock strömförsörjningsenheten öppnas, som ofta limmas stängd, varför öppning kräver viss skicklighet och manuell kompetens.

Om du inte har tillräcklig kunskap om datorreparation i den här situationen är det bättre att inte ingripa i enheten. Felaktig anslutning av nätsladden kan skada datorns moderkort. I slutändan kan den billiga reparationen skada hela notebook -datorn. Av denna anledning är det värt att kontakta ett pålitligt servicecenter i den här situationen.

Hur väljs de bärbara kablarna?

Innan du gör ett köp är det värt att titta närmare på den skadade kabeln. Vid första anblicken kan alla kablar se likadana ut, men detta är fel. I Battery Empire onlinebutik hittar du både strömkablar som ansluter nätaggregatet till uttaget, såväl som de ovan nämnda kablarna för bärbara datorer med anslutning för laddning av datorn. När du väljer lämplig kabel bör du kontrollera både formen och storleken på kontakterna på kabeln.

Många modeller har olika storlekar på laddningsportar, varför inte alla kablar du väljer passar din datormodell. För att vara säker är det värt att mäta storleken på porten eller kontakten. Tack vare filtreringen av de produkter du letar efter i vår webbutik hittar du enkelt rätt kabel.

Det viktigaste kriteriet att leta efter är naturligtvis märket på din strömförsörjning. Vi erbjuder kablar för många märken av enheter, inklusive Dell , Lenovo , Acer och Apple . Du hittar definitivt en kabel till din dator här.

När du har hittat en kabel som du tror kommer att fungera för din dator, kolla listan över nätadaptrar som följer med din valda nätkabel. Jämför helt enkelt modellnumret på typskylten - det finns på baksidan av notebook -enhetens strömförsörjning - med numret i listan som du hittar längst ner på den valda produktsidan.